• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ağaç kökü görmek

cavcav

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
SelamünAleyküm GönülSızım,

Dün gece rüyamda bir ağaç kökü gördüm. uzun ince su kuyuları olur ya onun gibi bir boşluğun içinden toprağın altına doğru derinlere uzanıyor, ben bu ağaç kökünü yan profilden(en,boy kesit gibi) toprağın altından görebiliyorum. Kökte haliyle saçaklar vardı. Toprağın altında 40-50 cm mesafe ile briket gibi aralıklardan gün ışığı sızıyor ve hava geliyordu Böylece ağacın kökü ışık ve hava alıyormuş. Bu çok özel bir ağaç olduğu için böyle yetiştiriliyor ve yapılıyormuş.(zaten ağaçta muhafaza altında olan bir ağaçmış) Kök daha aşağı doğru uzayıp gidiyordu. Sonra bir şekilde toprağın üzerinden kökün olduğu deliğin ağzını görüyorum, burayı kapalı tutsalar çocuk falan düşebilir diye içimden diyordum ki zaten deliğin ağzındada kapak gibi bir şey vardı.

Hayır olur inşaallah

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
mutlulugagidenyol.jpg

Ah kara gözüm hacı cavcav hoş geldin .
Söyle bakim bana neden boş geldin. Ah hacıvatım ben sana hiç boş gelirmiyim .
heybemde dolu bir çuval iman istersen sende içine gir bir güzel nurlan...
Kalbi ile iman eyleyenlerden olmamiz duasi ile...

Hayirdir insallah..Rüyada ağaç kökü görmek ;Bazi maddi, manevi olaylarin,güçlenip ve kök salmasina, temel atilmasi bu Gelişmeler
heyecan verici olabilir ve sizi de etkileyebilir,ayrica neslin devamına ve aile huzuruna işarettir..

Ağaçlarda da insanlarda da kök ve temel çok önemlidir...
İslam bir Tûba ağacıdır. Kökleri iman esaslarıdır. Gövdesi İslam şartlarıdır. Dalları ibadet ve kulluktur. Meyvesi güzel ahlaktır.
Aldığı ışığın kaynağı Kur’an güneşidir. Muhtaç olduğu su kaynağı Resulullah (asv)’ın sünnettir.

İslam ağacının kökü Marifetullah’tır ki yeri kalptir. Dalları-budakları güzel ahlak ve güzel amellerdir ki, yeri insanın organlarıdır.
Çiçekleri ve meyveleri güzel sözler ve yerli yerinde yerinde söylenen lisandır.

İslam ağacının kökü Tevhittir. Işığı marifetullahtır. Suyu ihlastır. Dalları emir ve yasaklardır. Meyvesi saadet-i dareyn / iki dünya saadetidir..
Selametle....

Üst Alt