• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada abi görmek

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve aleykümselam, Rüyan hayr olsun
Rüyada ağabey görmek;
Korunma, güven, kendini güvende hissetmek manası taşır, koruma altında olduğunuzu simgeler.

"gerçekte abim olmamasına rağmen rüyamda abim vardı"
Tedbir ve temkin Ya Hu..siz alamet eder..herşey görüldüğü gibi değildir ..Kendinizi olaylara ,hulyalara,Sanal ve dedikodu, kulaktan duyma hayali sözlere kaptırmayın selametle..
 

Trkmn.kbr

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
5 Şubat 2017
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Selamınaleyküm. Rüyamda abim olduğunu gördüm gerçek hayatta bir abim yok. Küçük yaşta hastalanmis ve çocuk boyunca kalmış uyutmuslar bu güne kadar. Sonra babaannemin yatak odasında ayak ucuna yatmislar ve bana bu senin abin, uyutuyorduk ama öldü dediler. Ben baş ucuna gittim bi anda uyandı ve üstüme çullandı. Sevindim ölmemiş diye bagırmaya başladım, babam kosarak odaya geldi canı tam cikmamistir dediler, bir daha yattı. Sonra odadan herkes çıktı yine uyandı ayağa kalktığında artık bir yetişkin olmuş benim boyumu geçmişti, hala tam ayakta duramiyordu ve ben onu tutuyodum. Sanki birlikte büyümüsüz, gerçekte bir abim varmış gibi öyle sıkı sariliyoduk birbirimize gerçek gibiydi. Odaya annem bile girse yeniden ölü gibi cansizlasiyordu. Sonra birlikte evden çıktık yollarda yürüdük. Rahmetli dedem bir arabayla geldi önümüzde durdu, ben de bak bu bizim dedemiz dedim arabaya bindik derken eşim beni uyandırdı.
 

hipnotist

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
4 Nisan 2017
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Selamun aleykum, ben abimi hastanede gördüm. Kalp ameliyatına girmeden önce konuşuyordum, üzerinde deri bir kıyafet vardı çok üzülmüştüm, uyandım.
 
S

sedanursaka3161

Kayıtsız
Misafir
Selamun aleykum ruyamda abimle konusuyoruz ama ne konustugumu hatirlamiyorum onun bana vermis oldugu cevap ise sabret kızım olursa 6 ekim zaten gideceksin
 

Dennis

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
19 Mayıs 2018
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Rüyada abisini görmek
Merhaba hocam. Bir rüyamdan bahsetmek istiyorum. Cuma günü gördüğüm bir rüya sabah saatlerinden uyanıp tekrar yattıktan sonra. Aklımda rüyada kendisine gördüğüm kişiyi falan düşündüğüm yok. Bir abimle birlikte orman gibi bir yerde kurumuş bir çam ağacı kesiyoruz ağacı küçük küçük parçalara ayırdık sonra araç bulup gelip bunları götürelim dedik, ordan eve doğru gitmeye başladık. Evin ora geldiğimizde benim bacağımın orada pantolonda çamur vardı abi üzerine çeşmeden su tuttu abi napıyon sen ya ıslandım diye bağırdım ona, o da bana bağırdı ne olmuş lan ben de ıslağım dedi, ben üşüyorum dedim. O ara evin içinden tanıdığımız abinin yengesi çıktı olum bu kızı neden yalnız bırakıyorsunuz dedi. Nişanlısında bahsediyor. Ben de, ne olmuş otursun evde her yere gelmek zorundamı falan dedim içeri geçtim divanda oturmuş ağlıyordu gözleri dolmuştu. Ordan mutfağa yöneldim dolaptan şişeyi çıkardım bardak aldım doldurup doldurup su içiyorum ama içtiğim suyla hiç doymuyorum. Şişe boşaldı şişeyi doldurdum yerine koydum. Tekrar dışarı çıktım yine su içesim geldi diğer şişeyide yarıya getirdim. Ordan çıktım dışarı motorlara bindik eniş aşağı bir yola geldik yolun bittiği yerde su vardı ordan geçtik karşısı onların tarlası orada durduk motorlardan indik arabalar falan geçiyordu uyandım. Anlamı ne olabilir.
 
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada ölü abiyi görmek

Selamün aleyküm rüyamda ölü abimi gördüm . Bana cennet ve cehennemi anlatıyordu . Bunun anlamı nedir ? Bu rüyayı üst üste bir kaç defa gördüm görmemek için ne yapabilirim ?
 
Üst Alt