Rüya Yorumu nasil yapilir ve herkes yapabilir mi

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Hayırlı akşamlar ablacım; burada yaptığınız diyalogları okudum ve senin hayatın ve yaşadıklarından edindiklerin beni çok etkiledi ve tahminimde yanılmadım. Sende Allah vergisi çok güçlü bir hissiyat var... Benim de vardı hissiyatım hep diyorum ya önceden, daha çok yakındım dinime diye. Ama artık iyice karar verdim rabbime daha da çok yaklaşacağım. Senden bir şey rica edicektim; o zor zamanları geçirirken neler yaptın? Nasıl yendin bu duyguları, bu karmaşayı nasıl aştın? ve bana tavsiye edebileceğin yapabileceğim bir şeyler var mı? Benim durumumu az çok biliyorsun... Okuyabileceğim dualar neler? lütfen yardımcı olursan sevinirim....Allaha emanet ol....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
tumblr_ne0rtn1Tv81spghpro1_500.jpg

Hayırlı akşamlar ablacım; burada yaptığınız diyalogları okudum ve senin hayatın ve yaşadıklarından edindiklerin beni çok etkiledi ve tahminimde yanılmadım. Sende Allah vergisi çok güçlü bir hissiyat var... Benim de vardı hissiyatım hep diyorum ya önceden, daha çok yakındım dinime diye. Ama artık iyice karar verdim rabbime daha da çok yaklaşacağım. Senden bir şey rica edicektim; o zor zamanları geçirirken neler yaptın? Nasıl yendin bu duyguları, bu karmaşayı nasıl aştın? ve bana tavsiye edebileceğin yapabileceğim bir şeyler var mı? Benim durumumu az çok biliyorsun... Okuyabileceğim dualar neler? lütfen yardımcı olursan sevinirim....Allaha emanet ol....

Hayırlı akşamlar Hayırlı Cumalar Sırdaş..Dua okumak kadar Duayı anlayarak okumak ,inanmak, yaşamak idrak edebilmek önemlidir..
bunlarda ancak zaman ile siz büyüdükçe olgunlaştıkça daha çok şey öğrendikçe ,Hayat değirmeninde yoğrulup öğütülükce Hayata beşinci boyutan,
Hikmet Gözü ile bakmayi öğrendikce Allah vergisi denen O çok güçlü hissiyat Sizde de olacak.. daha çok büyüyeceksin küçüğüm...

Şemsi Tebrizi’nin 31. kural :
Hakk’a yakınlaşabilmek için kadife gibi bir kalbe sahip olmalı. Her insan şu veya bu şekilde yumuşamayı öğrenir. Kimi bir kaza geçirir, kimi ölümcül bir hastalık, kimi ayrılık acısı çeker, kimi maddi kayıp… Hepimiz kalpteki katılıkları çözmeye fırsat veren badireler atlatırız.
Ama kimimiz bunda ki hikmeti anlar ve yumuşar; kimimiz ise ,ne yazık ki daha da sertleşerek çıkar..."

Ben senin samimiyetini seviyorum ve bir gün Senin çok iyi bir insan ,iyi bir Kul olacağına kalbim ile inanıyorum......

İlim ,hikmet İle Yoğrulup, Amel İle Doğrulmak Duasıyla.....
acilangul1

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
ALLAH razı olsun ablacım senden... cevabını okurken hem gülümsettin hem de içimde bir umut yeşerttin.... ben de senin samimiyetine güvendiğim için içimdekileri seninle paylaşıyorum hepimizin ortak gayesi iyi insan olmak.... hakka yaraşır, mahlukata faydalı birer kul olmak... Allah tan en çok isteğim bu, bir de bize bunların farkına varmamızı sağladığı gibi çevremizdekilerin de kendi hatalarının farkına vardırsın inşallah ablacım dualarını eksik etme benden ve tüm kardeşlerimden... hayırlı cumalar sen beni bu mübarek günde sevindirdin Allah ta seni hem bu dünyada hem ahirette sevindirsin inşallah...

Üst Alt