• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüya içinde rüya görmek

M

m.nur

Kayıtsız
Misafir
Selam rüyamın içinde rüya görüyordum, evin içinde uçuyordum ve zorla uyanmaya çalıştım. Uyandıktan sonra arkadaşıma anlatıyordum tam arkadaşım karşılığında birşey söyleyecekken zil çaldığını hissettim ve tekrar uyanmaya zorladım kendimi. Uyandığımda hepsi bir rüyaydı. Anlamlandıramdım, bana yardımcı olursanız sevinirim. Trabzon dan nur öztürk yaş 21 öğrenci bekar bayan

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli gunler Kardesim.
Hayirdir insallah..
Kişi rüyasında rüya görürse dikkat etmelidir. Aynen çıkar
ins. Yakin bir zamanda cok sevinip bunu arkadaslariniza da anlatirsiniz..

Rüya insanların kalplerinde yaratılan ve oraya yerleşen şeyin hayal etme ve erme, rüyada görülenlerin her ne pahasına olursa olsun gerçekleşmesini diledigimiz bir munacaat gibi gece beden ruhumuzdan ayrildiginda ruhumuzun munacaati sanki... görülen. Rüyada ruya icinde gordugunuzun ins. gerceklesmesi icin uyanmaniz.. gerekli...
Kardesim sadece istemek ile konusmak ile olmuyor. Ruya denilen bu hayattan uyanip yureginizdekinin gerceklesmesi icin.. cokca samimiyet, ihlas ile Dua edin! ve bu ruyadan uyanmaniz, silkelenmeniz, icinde bulundugunuz affedin gaflet uykusundan uyanmaniz gerekli...
Hepimiz bir baska sekilde gaflet uykusunda degilmiyiz sanki?

Rabbim cumlemizi uyanmadan once uyanmamizi nasip eder ins.
Her seyin en iyisini bilen ruya ve hayattin Sahibi Allah cc. dir!
bu rüyadan da uyandırılıcaksın....
Hayirli gunler.

Barslan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüya içinde rüya görmek ve bunu farketmek

selamun aleyküm, ben uzun zamandır pek rüya görmüyordum veya hatırlamıyordm bugün gördüğüm unutmadığım bir rüyamı anlatacağım yorumlarsanız çok memnun olurum.
Rüyamda bizim mahallede, sokakta diyelim apartman katında oturan bir kaç grubun suç işlediğine şahit oluyorum. Kaçakcılık ve uyuşturucu polisini arıyorum ama ihbarı yapanın ben olunmasının bilnmesini isyemeyerek. Sonra onların penceresinin önünde bekliyorum polis geliyor ve tutukluyor suçlu kişiyi. Tutuklanan yaşlı bir adam etrfa kötü kötü bakıyor, beni farkediyor ve ben istemeden ihbar edenin ben olduğumu duyuruyorum beni işaret ederek beni mahvedeceğini ölüdreceğini söylüyor, ürperiyorum ve artık öleceğimi bilerek yaşıyorum ama bir bakımdan da kaçıyorum, nereye gittiğimi bilmeden. Sonra bir gün bunların benim yüzümden mi falan tam hatrlamıyorum bir polis karakolunu bastıklarını ordakileri öldüreceklerini duyuyorum, beni ararken bu suçlular vicdanım el vermiyor gidiyorum. Sevdiğim çocukta orda izliyor karakolda ne olacak diye. Halkla beraber ben ona sarılıyorum öleceğimi bilecekmiş gibi sonra karakola giriyorum, sonra onların elinden tekrar kurtuluyorum bir ara sokaktan geçiyorum bir dükkana saklanıyorum ölmeyi istemeyerek yaşıyorum, kaçarak ordaki adama anlatırken olanları bir akrabamız geçiyor yanlış anlıyacak diye korkuyorm, adama hocam diyorm sonra o yalandan öyle dediğimi diyor, akrabamız eve gidiyorum bir şekilde ayaklarım çıplak, ayakkabılarım kayp dedemin terliklerini giyiyorum mecbur büyük geliyor tabi. Evde de iyi şeyler yaşamıyorum sonra uyandığımı sanıyorum annemin yanındayım hıçkıra hıçkıra ağlıyorum rüyaymış diye bu bi rüyaydı diye sonra kendi yatağımda uyanıyorm ama gerçekten çok tuhaf etkilendim galiba. Rüya görmeden öncede yatağımda bugün ölücem gibi hisler vardı oda rüyamıydı bilmiyorm ama gerçekte geçenlerde komşumuz öğrencilerin seslerine şahit olmuştuk bilinç altı mı anlamadm ama bu sefer biraz uzağımzdaki diğer evi ihbar ettim bunları yorumlarsanız islama uygun olarak çok sevinirim teşekkürler...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam
Rüyanın tabiri ne demektir? insanın beklenti, sevinç, üzüntü, endişe, korku, umut, özlem, anılar kısaca yaşamdaki tüm duygu ve düşüncelerinin uykuda beyin tarafından canlandırılması olan bu olaylar belirli, kalıplaşmış görüntüler olarak ortaya çıkmaktadır ve bu simgelerin açıklaması demektir.
Asıl hayret verici olan şey rüya içinde rüya görmek vesselam.
Ruya denilen bu hayattan uyanip yureginizdekinin gerceklesmesi icin, cokca samimiyet ihlas ile Dua edin! ve ayni zamanda sadece ruyada ruya icinde anlattiginiz icin..
tatbik gercek olmadigi icin. ruyada oldugu icin! ayni zamanda bir eksikligi tamamlamaniz gerektigini isaret eder..
Her seyin en iyisini bilen ruya ve hayatin Sahibi Allah cc. dir!
Arkadaş çevrenize dikkat edin..Temkin ve Tedbir Ya Hu...
Hayirli gunler..

Barslan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
???

yorumunuz için teşekkür ederm ama bu rüyam iyiye mi işaret bu önemli rüyadaki gördüğüm şeylerin anlamları tehdit edildim ölümle ağladım rüyamı dikkatle okursanız çok sevinirm iyi dileklerinz için sağolun ayrıca

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
bir sey degil kardesim..madem ki sordunuz acikliyayim..
Hayirdir insallah..
Kişi rüyasında rüya görürse dikkat etmelidir. Aynen çıkabilir..
ben ustu kapali anlatmaya calismistim neyse ustunu acmanin zamani da simdi geldi sanirim;
tehdit edilme bir uyarı ruyasidir..Arkadaş çevrenize dikkat edin..Temkin ve Tedbir Ya Hu...

Rüyada tehdit edildiğini görmek kendinizi baskı altında hissettiğinizi, çaresizlik duygusu yaşadığınızı veya bazı iç karmasikligi ve korkularınız olduğunu ifade eder..
bu tur duygulariniza devam ederseniz ,kurtulamazsaniz..maddi ve manevi zarar gorebileceginize dair bir uyari..
biraz korku, biraz celiski biraz kafa karisikligi biraz da arkadas cevresinin fitne fesadlari ve sonunda yasanan buyuk bir trajedi..
bunalim ve deprasyon karanlik tunelerine giris KAPISI...
Başkalarının kararlarının sizin hayatınızı etkilemesine ve Başkalarının kararları sizin hayattinizi yonlendirmesine izin vermeyin!!
Komşu ve cevrenizdeki olan tartışmanız ilişkilerinizde sorunlar yaratabilecegini de haber veriyor.
Sizi tehdit eden kişi gerçek hayatta da bir tehdit konusu olmamasi icin siz ile ilgisi olmayan hiçbir işe burnunuzu sokmayın.
karşıdakinin açıklamak istemediği bişeyi öğrenmek icin israr etmeyin SIRR agirdir sorumluluk yukler insana.. ins. ne dedigimi anlamissinizdir..
Hayirli Gunler..

ödsa

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüya içinde rüya görmek

Merhaba gönül sızım siteye baktım rüyaları tekrar yorumlamaya başladığınıza çok sevindim. İlim Dilencisi arkadaşa da teşekkür ediyorum tabiki o da yardımcı oldu.
Gönül sızım rüya içinde rüya görüyorum gerçek gibi sanki herşey. Annem rüyamda bana gelmiş rahatsızmış biraz çorba yaptım ona.Sonra ilgilendim iyileşti gibi çorbayı içmeden.Sarıldım seni hemen hemen her gece rüyamda görüyorum dedim, zayıflamıştı biraz, sevdiğimi söyledim o da bana söyledi.
Sonra gözlerimi açtım zorla açıldı uyandım uynaırken sesini duydum bana birşeyler söyledi.
Sonra eşimle bir yere gittik orda kocaman bir boğa vardı. Adamın biri boğayı sakinleştirdi ordan geçtik.
Yorumlarsanız sevinirim Allah'a emanet olun segilerimle...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba gönül Dostum..Allah RAZI olsun ilim Dilencisinden de cok yardımcı oldu.

Bu galiba Sizin ilk kez annesiz buruk yaşayacağıniz Anneler Günü ?
Anneler gününü ilk kez annemsiz yaşayacağım, dedigimde kucuk KIZIM soyle demisti..
anne,annen yoksa nasil Anneler Günü yaşayacaksin ki.. ve o gece agliyarak uyudugumda rüyamda annem rahatsızmış biraz çorba yapmisim
ona yedirdim Sonra iyileşti Sarıldım seni hemen hemen her gece rüyamda görüyorum dedim, zayıflamıştı biraz, sevdiğimi söyledim o da bana söyledi.
bu biraz bilinc alti ve annemizin hasretti ve sag iken belki de yeterince ilgilenemedigimizi, ona geregi kadar vakit ayirmadigimizi vicdanimizda
hasret ve suclulk ile karisim bir duygunun sonun da gorulen ozlem dolu bir ruya...

Rüyada Boğa görmek azim, inat, dayanıklılık ve irade gücünü temsil eder...
bizi başımıza gelen olaylar değil, o olaylara gösterdiğimiz tepkiler tanımlar...her halukarde SABIR ,sakinlik ne guzel nimettir..

Nasrettin Hoca’nın deyimi ile ;İnsanı eğitebilmek için önce onu tanımak gerekir. Hoca’nın dikkat çeken özelliklerinden birisi de insanı çeşitli
yönleriyle incelemesi, gözlemlemesi ve bunu fıkralarında dile getirmesidir.
Genellikle insanın değiştirmesi gerektiğine inandığı kusurları üzerinde durur. Bunlar insanın egoistliği, fırsatçılığı, zayıflığı, aceleciliği, vurdumduymazlığı, korkuları ve şüpheleridir…

Hoca’ya “En tehlikeli hayvan nedir?” diye sorduklarında “İnsandır.” cevabını verir. Sebebini soranlara da şu açıklamayı yapar:
-Köpek ekmeğini yediği adama hıyanet etmez.
Yılan kendisine dokunmayanı sokmaz. Kurt ise insanın bulunduğu yerlerden uzakta yaşar.
Halbuki insan, hiç de böyle değildir. O kendisine iyilik edene bile fenalık yapar. Eğer inanmazsanız birisine iyilik yapınız, bakınız nasıl bir karşılık alacaksınız.
Siz, hiç dünyada hemcinsine insanlar kadar kötülük eden bir mahluk gördünüz ve duydunuz mu? Hoca bu söyledikleri ile insanın tanınmasına dikkat çekmektedir.
İnsan hakkında asla kötümser değildir . O bilhassa eğitilmemiş, ahlaki şuuru gelişmemiş insanların ne derece zararlı olabileceklerini,
hatta hayvanları bile geride bırakabileceklerine dikkat çeker.
ödsa kardesim ben bir KISSA anlattim siz de hissenizi alirsiniz ins. hayirli gunler...

Can34

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüya içinde rüya görmek rüyada rüya görmek tabiri
Selamun Aleyküm,
Ben dün gece yatmadan önce Allah'a şöyle dua ettim, allahım rüyamda bana o kızın benim kısmetim olup olmadığını göster, sevgili olacakmıyız onu göster diye dua edip yattım. Yattıktan sonra rüyamın içinde tekrar rüya görüyordum, elimde parfüm şişesi vardı o içindeki rüyadan uyanıyorum. Yataktayım elimde allahtan gelmiş bir parfüm şişesi var, o parfüm benim çok istediğim parfümmüş (gerçekte değil rüyada) ben çok seviniyorum.
Şimdiden Allah razı olsun yorumunuz için.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz hayr olsun
rüya içinde rüya görmek ;size güçlü bir mesaj verildiğinin işaretidir..
sizin yaşamınızı olumsuz yönde etkileyen Kararsızlıği yaşamınızı olumsuz etkilemesine son vermeniz gerektiğini işaret etmektedir.
Gül sunan bir elde,kalpte daima bir miktar gül kokusu kalır. !.. insanlara gül veren birisini düşün ,verdi ve bitti zannedersiniz. ama elinde mutlaka gül kokusu kalır...
selametle...

nida beyza

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüya içinde rüya görmek

Selamünaleyküm Hayırlı günler gönül sızım. Öncelikle bizleri islami yorumlarla aydınlatıp yardımcı oldugunuz için teşekkür eder Rabbimin rızasının üzerinizde olmasını dilerim. Öncelikle sizden istediğim, sıkça rüya görüyorum ve rüyalarım nerdeyse çoğu çıkıyor. Bu hayır mıdır, şer midir? Daha sonrasında son zamanlarda rüya içinde rüya görüyorum. Birkaç gün önce yine rüyamda rüya gördüm fakat rüyada rüya görürken resmen omuzuma biri dokundu ve uyandım. Bu rüyada rüya görürken olan birşey öyle gerçekti ki o dokunuşu gerçekten öyle hissettim ki anlatamıyorum. Biraz karışıktı fakat çok güzel bir okul kazanmış oluyordum galiba. Rüyamı yorumlarsnız ve rüyalarımın çıkması nedir gerçekten omuzuma dokunuldu da mı uyandım sizce, yardımcı olursanız çok sevineceğim. Şimdiden teşekkür ederim allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ve Aleykümselam Size de Hayırlı günler
"sıkça rüya görüyorum ve rüyalarım nerdeyse çoğu çıkıyor. Bu hayır mıdır şer midir? "
Bu konuda Aşağıda bazı bilgileri muhakak okumanizi rica ediyorum..hayır mıdır şer midir..bunu sadece Allah cc. bilir..
Kişi rüyasında rüya görürse dikkat etmelidir. Aynen çıkabilir..
rüya içinde rüya görmek ;size güçlü bir mesaj verildiğinin işaretidir..
sizin yaşamınızı olumsuz yönde etkileyen Kararsızlıği yaşamınızı olumsuz etkilemesine son vermeniz gerektiğini işaret etmektedir.

uyku ile uyanıklık arasında,yani tam olarak uykuya dalınmadan görülmesinin adı yakaza halidir.
Mesela bende bazen Sizin gibi;Rüya ile uyanik olma arasinda; birisinin Bana soğuk bir cisim gibi dokunduğunu hissederim ...
uykuyla uyanıklık arasında kalma deneyimi ile farklı boyutları algılama arasında inanılmaz bir benzerlik vardir.
Bu Farklı boyutları algılama ya da farklı boyutlara geçebilme sezgi ve hissidir!!

"çok güzel bir okul kazanmış oluyordum " ilim öğrenmeye istekli olmaya, ilim ehli bir kimsenin tavsiye ve telkinle*rinden yararlanmaya işaret eder.
Allah cc.cümlemizden Razı olsun selametle Yolun Aydin olsun...

https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/32861-ruyalarimi-gercek-hayatta-yasiyorum.html

https://www.islamiforumlar.net/gonu...ar-gerceklesmeden-once-bana-malum-oluyor.html

nida beyza

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun teşekkür ederim size. ilim sahibi biri olarak biraz daha ayrıntılı anlatabilirsiniz çok sevinirim. Mesela rüya içinde rüya görmek aynen çıkabilir dediniz, ben güzel bir okul kazandığımı gördüm hep dua ediyorum, hakkımda önce hayırlısı olsun sonra istediğim yer olsun diye, bu işaret olabilir mi sizce, yani kazanacagima dair? Bir de rüyalarımın çıkıyor olması ne demek. Annem, ablam rüyalarımın çıkıyor olmasını kimseye söylememem gerektiğini söylüyorlar kendilerine bile, sizce neden? Bir rüyamdan örnek vermek isterim. Bir ay önce bir tanıdıgımız vardı çocuğu olmuyordu 10 yıl sonra hamile kaldı. Ben sadece hamile kaldığını duydum. Bayağı bir zaman sonra rüyamda bebeğin karnında öldüğünü gördüm ve bunu ona söyledim. Uyandıktan sonra anneme anlattım hayır olsun dedi ve üç gün sonra o tanıdığımızın bebeği karnında ölmüş. Bu kadar olabilir mi? Çok uzun yazdım zamanınızdan çalmak istemezdim fakat ihtiyacım var hakkınızı helal edin. Şimdiden teşekkür ederim. Rabbimin rızası üzerinize olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Cümlemizden nida beyza..rüya içinde rüya görmek bazen aynen çıkabilir ...
"ben güzel bir okul kazandığımı gördüm " bunu çok istediğiniz için bilinçaltı da olabilir...

Rüyalar, genel olarak üçe ayrılmaktadırlar. Kafası yorgun, devamlı bir konuyla ilgilenen kimse uyuduğunda rüyasında karmakarışık şeyler görebilir.
Veya bu insan ilgilendiği,kendisinin önem verdiği beklediği konuyu da görebilir.
Bu tür rüyalar yorumlanmazlar. Bu durum sadece etkisinde kalmaktır. Yani gerçek rüya değildir.

İkinci tür kabus veya karabasan denilen rüyadır.Karabasan gören insan korkar. Bir ara rüyada olduğunu hissederek uyanmak ister. Bunu başaramaz.
Ama uyandığını sanır ve bu sırada kabus devam eder. Her insan ömründe birkaç kez kabus görebilir.

Üçüncü tür rüya olduğu gibi çıkandır. Böyle rüyalar çok değerlidir. Genellikle ;Hassas,duyarli,sezgisi güçlü olanlar,duygu ve ruh temizliği olanlara ancak mümkün olabilmektedir.
Örneğin insan rüyasında yıllardır rastlamadığı ahbabını görebilir. Onunla konuşabilir. Bu rüyadan kısa bir süre sonra o ahbabı karşısına çıkabilir.
Buna “Gerçek Rüya” adı verilir. Böyle rüyalar görenler, dikkatli davranmalıdırlar. Gördükleri şeyleri iyi değerlendirmelidirler.

"annem ablam rüyalarımın çıkıyor olmasını kimseye söylememem gerektiğini söylüyorlar "
aynen ben de eskiden çıkan rüyalarımı o insanlara söyler onlari samimiyet ile ikaz ederdim.. sonra bir baktim ki adim..freak oldu!!
(acayip,meczup )ve anladim ki O rüyalar sadece bana emanet, SIRR olarak verildi..Bu sırrı muhafaza etmem gerekirdi..
neden bana verildiği hikmetti Allahu alem.. Rabbim'in bir bildiği mutlaka vardır. Allah bilir,biz bilemeyiz… Allah'ın hikmetinden sual edilmez..

Rüyana sahip çık..
Abdülhamit’in sadrazamlarndan Cevat Paşa çocuk yaşlardan beri bir şeyhin dergâhına gidermiş. Bir gün dergâhta şeyhin yanına bir demirci esnafı gelir.
Gördüğü bir rüyayı anlatarak şeyhten yorumlamasını ister. Rüyayı dinleyen şeyh Cevat’a dönerek:

“İki mecidiyen var mı?” diye sorar. Cevat, cebinden iki mecidiye çıkararak verir. Bunun üzerine şeyh, adama: “Rüyanı iki mecidiyeye bu çocuğa satar mısın?” deyince,
adam şaşırsa da kabul eder ve parayı alarak gider.

Adamın ardından şeyh: “Oğlum, bu rüya sadrazamlık rüyasıdır.
O yüzden henüz rüyanın sahibi o iken rüyayı tabir etmedim. Şimdi rüya senin olduğuna göre mesele kalmadı.
Demirciden sadrazam yapacak değiliz ya, değil mi!” der...
kissadan Hisse...

Hayat ve olaylar karşısında müsbet tavır almanın şartı ;Bazen olup bitenlere akıl sır erdiremediğimiz zamanlar olaylar karşısında duygusallığa kapılmadan akılcı ve imani yoldan ;
en güzel şekilde Rabbim'in bir bildiği ,bir hikmetti mutlaka vardır!deyip Allah'a güvenip teslim olabilirseniz her zaman mutlu ve huzurlu olabilirsiniz.. selametle...

nida beyza

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun sizden çok güzel anlattınız rabbim bu ilim yolunda hep sizinle olsun inşlh. Allaha emanet olun teşekkür ederim

Tbb123

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleykum. Ruya icerisinde ruya gordum, ruyamda yatak odasinda tanimadigim ve yuzunu göremediğim bir adam kabir azabından kurtulmak icin Yasin okumam gerektigini soyluyordu. Daha neyi beklediğimi ve ölümün cok yakin oldugunu haber ediyordu. Rüyamdan birden uyandim ve arkadaşımın evindeydim evlerinden iki Kuran'ı Kerim aldim yataga gectim once arapçasını okudum ezbere bildigim yerlerin cok değiştiğini gordum. Sonra türkcesini okudum, sadece iki ayetini okudum, ilkinde ölümden bahsediyordu, ikincisinde ise kabirdeki meleklerin hesap soracağından. Kuran'ı Kerim'i bildigin halde okumayanın cezasının olacagini söylüyordu, kitabı okurken dev yılanların icinde gibi hissettim ve arkadaşımın annesini uyandırdım onlara anlattim annesigil şakaya vurdular ve ruyamda onlara ölümün ne zaman gelecegini bilemeyiz rahmetli abimde bu tur seylerden bahsetti ve öldü diyordum. Acaba ölüm bana mi yaklasti diye icimden geçirdim ve uyandim. Allah hayirlara cikartsin ama cok korktum bana bunu açıklayabilir misiniz?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
nefisbrb.jpg

ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun rüyanizi sarsilarak okudum..
Kişi rüyasında rüya görürse dikkat etmelidir. Aynen çıkabilir Allahu Alem..

Hayat bir uyku ve Rüyadir!! ölünce uyanır insan; sen erken davran ölmeden önce bu uyku ve Rüyadan uyan yoksa sonumuz vahim dir..

Siz de var olan bir eksikliği tamamlamaniz için bir uyari, bir firsat bir lütüf rüyasi...iç âleminize bir bakin ve eksiklerinizi tamamlayin...
evdeki hesap çarşıya uymazken ahirettin hesabını bu dünyada iyi yapın demis hz mevlana
Allah bizleri zamanın kıymetini bilerek sürekli ibadet eden, hayırda yarışan ve dünya imtihanını kazanan kullarından eylesin inşallah...Selametle..

Tbb123

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleykum

Öncelikle Allah razi olsun, bana vaktinizden ayırdınız ve cevap verdiniz. Benim tek eksiğim namaz kılmamam ve Kur'an i Kerim'i bildigim halde okumamam. Bunlar tam degilen imanımız da tam olur mu bilemeyiz. Neyse lafi uzatmadan bir rüyamı daha sormak istiyorum tabi vaktinizden çalmak gibi olmasin.
Ruyamda alt komşumuzda oturuyordum onlarin penceresi yere cok yakin pencere kenarında otururken bir asker geldi ellerini acip ayetel kusi okudu ve pencereden elini uzatip benim yuzumu sıvadı ve sonra hızla gitti, gözden kayboldu. Bu rüyayı yorumlayabilir mısınız acaba??

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Cümlemizden inş.Rüyaniz Hayr olsun
Bir kimsenin rüyasında Ayetel-Kürsîyi okuduğunu veya okuyandan dinlediğini görmesi;
dünyâ âfet ve felâketlerinden emin olup koruma altında olacağına, ömrünün uzunluğuna isteklerine kavuşacağına işaret eder. Yine böyle bir rüya gören kimse eğer hasta ise; şifa bulup iyileşir.

Kirmânînin yorumuna göre: Rüyasında Ayetel-Kürsî yi okuduğunu veya okuyandan dinlediğini gören kimsenin insanların nazarında değeri artar ve saygı görür.
Câfer-i Sâdık ın yorumuna göre: Rüyasında Ayetel-Kürsî yi okuduğunu veya okuyanı dinlediğini gören kimsenin; dini bütün ve zekâsının parlak olacağına delalet eder.

Rüyanizin Psikolojide ki Yorumu;
Stress,Korku Halk arasında kendinizi tedirgin hissediğinize yorumlanir..
Rüyanız içinizdeki çok özel ,samimi duygularınızı simgelemektedir. Masum, samimi, sevgi ve iman gücünüzü kaybetmediğiniz sürece hayatta her şey istediğiniz gibi gelişecektir..Selametle..

duaa..

merva

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyanın içinde rüya görmek

selamünaleyküm.. rüyamın içinde rüya gördüm. istedigim bir insan var ama o kişi beni istemiyor hy.. rüyamda ben tanıdıgım başka biriyle evlenmişim ama kabullenemiyorum, kendi kendime bu nasıl oldu nasıl evet dedim ne yapacagım şimdi keşke bekleseydim o insanı biraz daha diyorum. rüyamın içinde ki rüyadan uyanıyorum hala düşünüyordum gerçek mi diye karar veremedim önce, sonra tamamen uyandım çok şükür rüyaymış.. selametle... Uzgunnn

Üst Alt