selamun aleykum...ust uste ruyalar goruyorum ehemmıyet vermedıgımde daha fazlasını ertseı gunlerde goruyorum ..etkısınde kaldıgım ruyam soyle: aılemden ablam ve esı annem ben babam yola otobusle cıkıcagız ama enıstem babamın gelmesını beklemek ıstemıyo bıze hemen hazırlanın dıyor ve ben evı derlı toplu bırakmamk ıcın temızlık yapıyorum..gercekte muhabbet kusum olmadıgı halde ruyamda m.kusum varmıs ve yesıl renklı akıllı konusan kusuma catı arasına kaldırıp onune yem koyuyorumkı ölmesın dıye ...sonra yolculuga cıkıyoruz ben enısteme darılıp yarı yoldan donuyorum babamı neden beklemedı dıye gerı gelıyorum ama geldıgımde babamı bulamıoyrum sıkıntı cekıyorum gunduzun gunesı aydınlık ıcınde evım sokagım caadem sonra babmı goruyoyrum erkek kardesım ve esını de gorduyom ve sıtem edıyorum hep..sonra basımı kapatmıs namaz kılmaya calısıyorum ama her defasında bozuluyo yıneledıkce namazım uzuyo sonunda duzgunce kıldım muhabbet kusum omzumda benımle konusuyo herkes mutluydu ruyamda ablam ve enıstem naksıbendılerle toplanıyo ben de ordayım onlar bana dını hedıye vermek ıstıyor enıstem naksıbendı olarak bana ben nurcuları anlamıyorum dıyo bense ona konusmuyorum...sonra uyanıncaya kadar ya sabur ısmını cektım...