Rahatsız eden komşuya nasıl davranmalıyım ?

BabilYıkıl

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba dostlar bir sorum olacaktı ,

Bu artık beş oldu . Adam evli hanımını tanırım ve bacısını da tanırım adam beni nerde görse yanıma geliyor kocamı soruyor bende her defasında çalışıyor diyorum öyle başımdan savuyorum.
Bir kaç defa aynı soruyu sorup tuhaf harektlerinden rahatsız olup onu görmemezlikten geldim bunu anlayıp bu sefer kızımın saçına elemesiyle ilgi mi çekmek istiyor anlamadım ve kocama bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim o da sabret dedi.

Beşincisinde artık tansiyonum düştü alışverişten kızımla birlikte eve gidiyorum ve o adam birden dönerciden hortlak gibi önümüze atladı '' gene mi siz buh korkutayim sizi'' gibisine başladı ben gerçekten korkmuştum dönercide durup dönerini bekleyeceğine önüme çıkmış guya şaka yapıyor. Ben o anda birden sıçradım yani kaçar gibi oldum adamda, kızım saçına bir daha dokundu ve biz kaçarken kızım saçını acıttı bu durumdan sonra kocama olan bitenleri anlatım o da o adamın eniştesiyle konuştu ve onları uyardı..

Arkadaşlar bir müslüman kadın olarak nasıl davranmalıydım ? ya da böyle durumlarda nasıl davranılması daha iyi ?

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Merhaba kardeşim, hayırlı günler diyecemde bakıyorum günleriniz pekde hayırlı geçmiyor gibi geliyor bana:imkansiz:.
Babilyıkıl kardeşim bakın benim size önerim şu, adamı, hanımını ve bacısını tanıdığınızı söylemişsiniz yani komşusunuz herhalde, ama açık konuşmak gerekirse bu adamın niyeti belli, eşinizi sorması ve kızınızın saçlarını okşama manasıyla size yaklaşmaya çalışıyor, bakın eğer aynı haraketleri (yılışıklığı) yine yaparsa ki siz tersleyene kadar mutlaka yapacak adama resmen ''bize böyle haraketler yapmayın rahatsız oluyorum'' diye söyleyin, baktın umursamadı, e ozaman yetkili mercilere şu kişi devamlı bizi rahatsız ediyor diye şikayette bulunacaksın.
TR,de olsa pek umursamazlar diyecem ama siz yurt dışında olduğunuza ve oraların (insana değer verdikleri için) bize göre kanunların daha sert olduğuna göre şikayet ettiğin zaman gerekeni yaparlar.
He şikayet ettin baktın umursamadılar o zaman iş başa düşüyor, yolda hortlak gibi yine önüne çıktığı anda müslüman ve bir osmanlı kadını gibi çıkaracaksın ayağından ayakkabıyı indiri indiriverceksin iz kafasınakzgnn.. başka çare yok xxzzl..
He ben müslüman biriyim karşımdakini kırmak istemiyorum diye bişi yok, sizin namusunuzmu daha önemli, yoksa onun kırılıp kırılmamasımı önemli? sen kırılcağına bırak o kırılsındayi;.:
Bu konuda başımdan geçen bir olayı anlatsam çok uzun sürer ama kısacası, adam gebermedi ama biz o kişi gibi bir şrfsizin yüzünden ailece 7 8 sene mahkemelerde süründük kardeşimhmmnn

Üst Alt