Rahat ol sal kendini biraz

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
agacmanzara.jpg

Doktora gittim,yine stress !!bana dediki;Kızım kendini çok sıkıyorsun relax ol,takma kafaya sal kendini gitsin.
Dedim; İyi güzel ,hoş diyorsun da Kendimi salmasına salacam da amaaaa !!lakin ya sonra beni toplayacak biri bulunmazsa diye korkarim...sırıtık.:,
Deyince DOKTOR DA GÜLDÜ,SENDE HAKLISIN ,sen sadece dürüst ol ve sal kendini korkma!!belki Seni de toplayan çıkar,belli mi olur.
benide bu sıkıntılı halim ile güldürdün ya,ALLAHTA SENİ GÜLDÜRSÜN HADİ geçmiş olsun...
Sırada ki hasta gelsin diye seslendi...İŞTE BÖYLE.HERKES BİR ALEM ile ADEM...dfgtn

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
gull.jpg

Doktorum Dürüst ol mu demişti..bu dürüstlük ne işe yarar ki diye mahallemizin Delisi mi velisi mi bilmem Adem ile Alemi mi sordum...
Dürüst ol!!dedi..
O,sana aynaya baktığında tebbessüm eden bir yüz,
Rızkın da bereket,Aşın da şifa,Eşin de sevgi,ve güven
İşinde kolaylık, Evladında hürmet, Bedenin de sağlık, Ruhunda mutluluk,
Yatağa başını koyduğunda kalbinde huzur,Ölümünden sonra duan
Ahiretin de burak olarak geri döner...
AZ ŞEYMİDİR BUNLAR CANCAĞIZIM !!!dedi...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
kayik.jpg

Küçükken annemin götürdüğü yere,
Büyüyünce aklımın ve öğretmenimin götürdüğü yere,
Aşık olunca maşuğumun götürdüğü yere hep gideroğlu olmuşum.
Baktım ki gidiciyim bu ne boşa amel/elik.Çalış çalış yok yevm-iye,
Dedim;bari öz-e gideyim çalışayım,nasılsa HAK,HAKYEMEZ onda her emeğin karşılığı verilir..Boşa kürek çekmiyeyim dedim...
Bir günü daha sermayeden yedik,Allah diğer günlerimize zaval vermesin inşAllah Dostum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Net konuşan insani seviyorum,çünkü onların çıkarları olmadığından dolayı kaybetme korkuları da yoktur.
İnsanın kelime oyunlarina değil!! netliğine bakacaksın,işte o kadar Dostum...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bir gönül evine girmek için önce onun kapısı,muhabbeti tıklayın,açarsa ne ala,açmazsa zorlamayın yoksa kırarsınız!azizim...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
2872293-gunesin-dogusu.jpg

Bir şeyin darlık zamanın da nasıl davranıyorsanız,varlık zamanında da şımarmadan aynı temkinlikte olup,o darlığınızı yad edin...
Her şey'e "RAĞMEN"ŞÜKRÜNÜZ,HER İKİ HALDE DE SÜBHAN OLAN ALLAHA OLSUN

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
fim-do-mundo-blog-sobre-budismo.jpg

Oğlumu her pazar günü camiye götürdüğüm gibi dün de götürdüm sonra da bir arkadaşımı beklemek için Caminin bahçesinde ki bir bank'a oturdum,derken
elinde tesbihini sallayarak gelen bir adam yan banka oturdu.Az bir zaman sonra duyulacak şekilde söylenmeye başladı;
Yalancısın işte,hainsin Dünya diye söyleniyordu...

Dayanamadım dedim ki;Bir de utanmadan suçu Dünyaya atarsın he?.
Oysa Dünya,senin için kuruldu sen,Dünyani kontrol edemezsen, Dünya,hayatını da seni de kontrol eder ve senin ile işin bitince de Seni bir çöp gibi firlatir atarsa dünyanın suçu ne?

Adam tesbihini sallamayı keserek bana şöyle bir baktı ! İçimden dedim;bu adam şimdi bana kızıp azarlayacak mı ne?
Dedi;Doğru sülersin beya,artıkın bundan sonra dünyaya demicem,kendime dicem te,yalancısın İŞTE , Dünyanin oyunlarina, yalanlarina,süsüne yine aldandı beya...
Sen ne zaman akıllanacaksın acabaaaaaaa!
dfrt..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ya Rabbi! Beni göz açıp kapayıncaya kadar bile olsa nefsime bırakma.boşlukta olan Allah’a tutunsun.....Gönlünden geçen hayırlı duâlara sesizce amin diyorum ..

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm abla; rahat ol sal kendini biraz haklısın da nasıl? Bende bir çok insan gibi olmak istiyorum rahat olmak salmak bu kadar çok düşünmemek ama nasıl yapacağımı bilmiyorum sanırım. En sonunda bu ince düşünmek detaycı olmak duygusal çerçeveden bakmak beni bir gün öldürecek ama elimde değil kendimi bildim bileli böyleyim. :(

Üst Alt