Rabbimize hamdü senalar olsun

Mehmet1943

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Yaratan Yüce Rabbimiz sana hamd-ü senâlar olsun.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed..
ALLÂHIM , lûtfet ki,gittiğimiz her yere barış götürelim.
Bölücü değil,bağdaştrıcı,birleştirici olabilelim.Nefret olan yere sevgi,yaralanma olan yere affedicilik,kuşku olan yere inanç,ümitsizlik olan yere ümit,karanlık olan yere aydınlık ve üzüntü olan yere sevinç saçıcı olmayı lûtfet Ya Rabbi.
Kusurları gören değil,kusurları örtenlerden, ; teselli arayan değil, teselli edenlerden ; anlayış bekleyenlerde değil, anlayış gösterenlerden;yalnız sevilmeyi isteyenlerden değil, sevenlerden olmaya yardım et.
Yağmur gibi hiçbir şeyi ayırd etmeyip,aktığı her yere canlılık bahşedenlerden;Güneş gibi hiçbir şey ayırd etmeyip ışığıyla tüm varlıkları aydınlatanlardan,toprak gibi herşey üstüne bastığı halde hiçbir şeyini esirgemeyip nimetlerini herkese verenlerden ve gece gibi bütün ayıpları sarıp örtenlerden olmayı bize lûtfet.
Alan değil veren ellerin,affedici olduğu için affedilenlerin,Hak ile doğan,Hak ile yaşayan ve Hak ile ölenlerin arasında olmayı ve sonsuz yaşamda Hz.Rasûlullâh'ın (as) safına katılmayı bizlere nasip eyle .. Âmin. (Devamı var)
Ankaralı Ahmet Kayhan dedenin duası.

Mehmet1943

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
DUA (2)

ALLÂHIM,Hz.Muhammed Aleyhisselam ve O'nun hanedan ve yararına olan Selâm'ın,yarattıkların sayısınca,hoşnutluğun nispetinde,arşın ağırlığınca,kelimelerin mürekkebi miktarınca olsun.
Allâh'hım,bizleri sana tevekkül edip gönül bağlayanlardan eyle.Bizler fakir kullarız,sen bizi zengin kıl.Bizler zayıflarız,sen bizi kuvvetlendir.Bizler günahkârız,sen bizi bağışla.Bizi razı olduğun Din üzere sabit kıl.
ALLÂHIM, dünyada ibadet etme imkânını; günahlardan kaçma şuurunu ;ahirette ise Cennetini,Cemalini görmeyi ve azabından selâmette kalmayı diliyorum.
Ey her garibin sahibi,benim hem dünyada,hem ahirette dert ortağım sensin.
Canımı müslüman olduğun halde al,islah eyle.Dert ve şikayetlerin son durağı,isteklerin gayesi de sensin.
Sen,şu isteklinin gözyaşına merhamet et.Rabbim sen yegane sahip iken,ben kime sığınayım.
ALLÂHIM,bize razı olduğun şeyleri yapmayı nasip et.Sana olan ibâdetlerimiz ile bizleri diri eyle.
Rabbim,duamı red etme,beni kendi güç ve kudretime terk etme , âcizliğime merhamet et.Fakirlik ve perişanlığıma acı, bize lâyık olduğumuz şekilde muamele et.
Yüzümüzü senden başkasına secde etmekten koruduğun gibi,ellerimizi de senden başkasına açmaktan koru.
ALLÂHIM,salât ve selâm (Es-selâmu aleyke eyyühen Nebiyyü) efendimiz Hazreti Muhammed Aleyhisselâm'a ve O'nun âl ve ashabına olsun.Öyle bir salât ki,bizi her türlü korku,belâ ve benzeri şeylerden korusun,kurtarsın.Bizi bütün ayıp ve kusurlardan,günah ve isyanlardan,temizlesin ve bütün günahlarımızın affedilmesine sebep olsun. ÂMİN..
(ALINTI)

BEDİR MUHAMMED ALİ

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
allah razı olsun .gönlümüz ferahladı . sık sık birbirimize dua edelim ..edelimki rabbimiz ihlasımıza şahid olsun aeo

Mehmet1943

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
DUA (3)

ALLÂHIM,azabından rızana,affına,senden yine sana sığınıyorum.Sen kendini yücelttiğin gibi,ben seni yüceltemem.
ALLÂHIM,doğu ile batıyı birbirinden uzak tuttuğun gibi,beni de günahlardan uzak tut.Âmin..
ALLÂHIM,sonunda küfür olmayan imân ve yakîn, dünya ve ahirette şerefini kazandıracak bir rahmet ihsan et.
ALLÂHIM,bize bizimle günâhlarımız arasında engel meydana getiren bir korku,Cennete ulaştıracak bir itaât,dünya musibetlerinden koruyacak bir inanç ver.
ALLÂHIM,hayatımı her türlü hayrın artmasına,ölümümü her türlü kötülükten kurtuluşa vesile kıl.
ALLÂHIM,korkmayan kalpten,kabul edilmeyen duadan,doymayan nefisten,fayda vermeyen ilimden sana sığınırım.

ALLÂHIM,bizleri hidayette olan ve hidayete ulaştıranlardan eyle.
Erzeli ömürden,cimrilikten,fakirlikten sana sığınırım.
Sana ibâdet etmede,sana şükretmede,seni zikretmede bizlere yardımcı ol.
ALLÂHIM,sen affedicisin,affetmeyi seversin,bizleride affet.
Ey EVVEL,Ey ÂHİR, Ey KADİR-ül MUKTEDİR,Ey RAHMAN,Ey RAHİM,Ey BEDÎ-üs semâvati vel ard,Ey zül CELÂL-i vel İKRAM , beni yanmaktan koru.
AZÎZ , KERÎM , RAHMAN ve RAHİM olan ALLÂHIM,beni şedîd azaptan koru.
ALLÂHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALÂ ÂLİ SEYYİDİNA MUHAMMED VE SELLİM.
Dualarımızın kabulü için FATİHA...ÂMİN.
Ahmed Kayhan dede'den alıntı.

Mehmet1943

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Âmin..Bedir Muhammed Ali kardeşim..
İnsan beynine karşılıksız olarak, ALLÂH .cc tarafından lûtfedilen bu DUA ve ZİKİR makinasını çalıştırmayı , Rabbım bizlere nasip etsin ve daim kılsın.Âmin...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ya Vedud Ya Vedud..Bu Muhacir KAPINA geldi.
Bu Gunahkar Gonul dostlari icin Dost- an medet bekliyor...
beni de,Bizi de yaz,isminin sırrına ...
beni de ,Bizi de sarsın..sarsın artık
Ebedi sonsuz sevda ya Talibiz...
Gönül sızım...

Üst Alt