Selamün Aleyküm..
Allaha şükür hayatımda herşey yolunda,Sağlıklıyım,çocuklarım sağlıklı eşim sağlıklı,Maddi olarak kimseye muhtaç değiliz.Fakat şuan ödediğimiz bir ev borcumuz var.Bu bizi bunaltıyor.Kendimizden kısıtlıyor çocuklarımızdan kısıtlamıyoruz.Ama ne yazık ki bazı anlarda eşimden kırıcı sözler duyuyorum.Ben mesleği olan ama atanamayan bir bayanım.Senelerdir tayinim olmadı.Özelde çalışmam hem vakit hemde maddi açıdan bir getirisi olmuyor.bölüm değiştirmek için ygs ye girdim.Ve Allah (c.c) hep dua ediyorum.İstediğim bölümü bana nasip et Allahım Senden başka kimseye muhtaç olmamayı bana nasip et diyorum.Kendi ayaklarım üzerinde durmayı bana nasip et diyorum.Çalışmayı çok istiyorum tayinimin çıkmasını çok istiyorum..Acaba bu şekilde dua etmem doğrumu nasıl dua edeceğimide bilemiyorum.Yanlış bir cümle de telaffuz etmekten çekiniyorum..Ama Rabbimin bana istediğim bölüme yerleşebilmemi,okulumu başarıyla bitirebilmemi,mesleğimi elime almayı,meslek hayatına atılmayı,Rabbimden başka kimseye muhtaç olmamayı çok istiyorum..Rabbim sen ol deyince olmayan yoktur diyorumm
((( Böyle karma karışığım işte.Çevremde herkesin mesleği var herkes çalışıyor mesleği olupta atanamayan bir benim.Buda ne yazıkki yanlış bölüm okumamdan dolayı.Bazen çevremdekilerin acayip baskısı altında oluyorum.Kayınvalidem özellikle çalışmamamı çok eleştiriyor hatta bazen aşağılıyor bile oğlumun parasını yiyorsun diye.Bazen eşime benim yanımda senin paranmı var nasıl olacak tek çalışansın diyor diğer eltilerim memurlar..Kimseye bir garezim hasedim yok kimseyle yarış içinde de değilim...Tek stediğim kocam dahi olsa eline bakmamak.Bir ekmek parasını bile ondan istememek..Üstüme başıma bile bişey almıyorum.Elimi uzatmak istediğim kişiler var ne yazıkki şuan onlara yardım edemiyorum..Eşim kardeşime borç vermişti zamanı gelmediğinde kardeşim o borcu veremedi..Çalıştığı şirket parasını vermedi hatta 40 işçinin parasıda kardeşimin üstüne kaldı.Kardeşim şimdi gece gündüz çalışıp borçları ödüyor..bize olan borcunun zamanı geçti eşim bana sürekli baskı yapıyor.tamam bizimde ihtiyacımız var ama Allah'a şükür şuan kimseye borcumuz yok.Ben eşime kardeşimin çok zor durumda olduğunu zor durumda olmasa mutlaka ödeyeceğini söylüyorum.Ama ne yazıkki, laf sokmalara maruz kalıyorum...Gerçekten kardeşim zor durumda tek başına omzunda bir sürü yük ben onun bu kadar sıkıntısı varken birde ben nasıl bunaltırım onu..Neden birde ben bunaltıyım sıkıştırayım..Çok çok ihtiyacım olmadığı için kenarda duran bir parayı borç verdiğimiz için onunda durumunu bildiğim den bunaltmak istemiyorum..Ama nedense hep ben bunalıyorumm.Bu nedenle Rabbime sığınıyorum..Kocam dahi olsa maddi olarak ona bağımlı kalmak istemiyorum,Böyle karma karışığım dostlar böyle karma karışık...
Allaha şükür hayatımda herşey yolunda,Sağlıklıyım,çocuklarım sağlıklı eşim sağlıklı,Maddi olarak kimseye muhtaç değiliz.Fakat şuan ödediğimiz bir ev borcumuz var.Bu bizi bunaltıyor.Kendimizden kısıtlıyor çocuklarımızdan kısıtlamıyoruz.Ama ne yazık ki bazı anlarda eşimden kırıcı sözler duyuyorum.Ben mesleği olan ama atanamayan bir bayanım.Senelerdir tayinim olmadı.Özelde çalışmam hem vakit hemde maddi açıdan bir getirisi olmuyor.bölüm değiştirmek için ygs ye girdim.Ve Allah (c.c) hep dua ediyorum.İstediğim bölümü bana nasip et Allahım Senden başka kimseye muhtaç olmamayı bana nasip et diyorum.Kendi ayaklarım üzerinde durmayı bana nasip et diyorum.Çalışmayı çok istiyorum tayinimin çıkmasını çok istiyorum..Acaba bu şekilde dua etmem doğrumu nasıl dua edeceğimide bilemiyorum.Yanlış bir cümle de telaffuz etmekten çekiniyorum..Ama Rabbimin bana istediğim bölüme yerleşebilmemi,okulumu başarıyla bitirebilmemi,mesleğimi elime almayı,meslek hayatına atılmayı,Rabbimden başka kimseye muhtaç olmamayı çok istiyorum..Rabbim sen ol deyince olmayan yoktur diyorumm