Psikolojik sorunlar için dua

Kelebk

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm. Pskolojik sorunlarda, sıkıntılarda, darlıkta, bunalımda okunması gereken bir dua varmıdır?

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm esselam;Kur'an da ki şu yedi ayetin sabah akşam okunduğunda sorduğunuz sorunun şifası olduğunu Hz ALİ'den rivayet edilen bir hadis ile öğrendim ve kendim okuyorum;tevbe suresi;51 ayet-yunus suresi 107 ayet-Hud suresi 56ayet-ankebüt suresi60 ayet-fatır suresi2 ayet-zümer suresi 38 ayet-ve tevbe suresi 129 ayet.
İnşallah derdinize şifa niyetiyle okursunuz ve Rabbim duanızı kabul etsin. Ayetleri yazmadım istedim ki Kur'anı elinize alıp siz tek tek arayıp onun manevi havasına dalın arayın merak edin bulun ve bizleride dualarınızda unutmayın.Size ayrıca tavsiyem mealinden türkçe olarakta Rabbül alemin bu ayetlerde ne diyor bize diye okumanız okuduklarınızla amel etmeye gayret etmeniz kardeşim o zaman daha çok dualarınızın şifasının artacağını hatırlatırım.Selametle Allah cc emanet olun.

tozduman

Moderatör
Moderatör
Ben her namazdan sonra 10 kere ınsırah suresini okuyorum. Bırde esma husna cekıyorum . İnşirah suresini turkcesı ve arapçası ıle beraber okuyorum.
Allah sıfa versin kardeşim.

geylaniye hasre

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İnşirah okunursa iyi gelir ama tek sayılar halinde okunmalı 3, 5, 7 gibi nazardı ağırlıktı alır rahatlatır tabi manevi başka bir sıkıntı. yok ise

Üst Alt