• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Peygamber efendimizi rüyada görmek

KAHRAMAN YÜKSEL

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Bundan iki yıl önce Peygamber Efendimizi rüyamda gördüm, benim başımı okşadı ve sabah kalktığımda odanın içinde çok güzel bir koku vardı. Bu rüya bana ne anlatmaya çalıştı anlayamadım. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

dicle

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada peygamberimiz

Selamünaleyküm, bundan bir ay önce bir rüya gördüm bu rüyamı bir kaç kişiye anlattım ama inandılar mı bilmem. Annem,ben ve erkek kardeşim mahallede yürüyoruz o sırada bir perde gibi bir şey iniyor önümüze, yani nasıl desem ay gibi parlak bir şey orada bir suret gördüm. Ve annem diyor ki; Allah'ım bu hz.peygamber efendimiz diyor ben birden önünde secde etmeye başlıyorum erkek kardeşim bana kızıyor ne yapıyorsun, salak diyor ben diyorum ki; o Allah'ımızın en sevdiği kulu ona secde ediyorum diyorum ve Allahhu Ekber diyorum ve arkadan erkek sesleri anı nidalarla bağırıyorlar. Allahhu Ekber diyerek bağırıyorlar. NOT:ben kapalı biri değilim namaz kılmıyorum ama hafta sonları Yasin suresini okurum Türkçe'sini yani ben kimim ki öylesine büyük biri benim rüyama geliyor hala aklıma geldikçe tüylerim ürperiyor bana cevap verin lütfen Allah'a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim..
secde sadece Allah c.c.ye edilir
Secde Allah'tan af dilenecek, bağışlanma talep edilecek, rahmetine ve mağfiretine yönelecek bir zaman dilimidir.
gerçekleri anlamak ve uygulamak her insanın en önemli sorumluluğudur..
Dininizi arastirin..ve uygulayin ins. seklinde ruyaniz yorumlanir..

"o sırada bir perde gibi bir şey iniyor önümüze yani nasıl desem ay gibi parlak bir şey "
bu Gaflet ,idrak Perdesidir.. Allah-in Hidayettine nail olacaginiza delaletir..
Selametle kal inşallah Selametle..

Zynep

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyamda Peygamber efendimizi gördüm

Selamün Aleyküm
Ben rüyamda peygamber efendimizi gördüm gerçek olabilir mi ?. Adını andım Peygamber Efendimizin keşke gelse diye sonra kapı çok az aralandı bir ışık belirdi beyaz bir ışık sonra tebessüm ederek yanımıza geldi ablam'la benim peygamber efendimiz sonra defter istedi sanırsam .Dua yazmak için ajanda verdi ablam kalemle efendimiz yazıyordu bir yerde ablam Peygamber Efendimiz düşünürken duanın bir yerinde ne yazsam gibi yani ablam söyledi peygamber efendimizde onayladı ablamın dediğini yazdı yada yazacaktı ablam yanında gibi ben tam karşıda oturuyorum sanırım sayfa çevirdi peygamber efendimiz yazılar vardı onları silerken uyandım yada başka bir rüyada görmüş olabilirim emin değilim yüzü beyaz gibiydi ama bembeyaz değildi sakalında siyah beyaz gibiydi simsiyah değil tabi grimsi siyah ,uzun ,kalıplı beyaz bir elbise vardı üstünde çok heyecanlanmıştım rüyamda sabah namazına kalktım inanamadım ben kimden duysam ya arkadan görüyordu yada yanlış hatırlamıyorsam sesini duyuyordu benim tam önümde oturdu yüzünü tam anlamıyla gördüm inanamadım şeytan peygamber efendimizin şekline giremiyor bunu da biliyorum ama gerçek olamayacak kadar güzeldi :) Şimdiden ALLAH Razı olsun :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ve Aleykumu Selam Hayirdir insallah.
Gençlikteki ibadetlerin Hak katında daha sevimli olduğunu belirten Hazreti Sadık u Masdûk Efendimiz "Tevbe güzeldir fakat gençlerde olursa daha güzeldir;
Allah tevbe eden genci sever." buyurmuştur.
Ruyanizi elimden dillimden kalbimden geldigi kadar acizane yorumlamaya calisacagim...

Hayirdir ins. İbni Şirin’e göre; büyük peygamberleri rüyada görmek izzet ve şerefe nebileri görmek zafere din kuvvetine delalet eder.

Rüyasında Resul-i Ekrem (S.A.V.) goren
Eğer rüyayı gören alim ise bildiği şeyle amel eder. Eğer abid birisi ise keramet ehlinin makamına erişir. Günahkar ise tövbe eder.
ins.Siz ve ablaniz hep daha guzele, iyilige dogru ilerlediginize de yorumlanir..
Hayirli gunler..

Gokhan1997

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda Peygamberim ?

Arkadaslar ben ruyamda birisiyle dovusuyodum ve ona ben zinhar korkmam Ben Fatih Sultan Mehmetin oglu Muhammedin torunuyum dedim .Hz.Muhammed s.a.v boyle andım ruyamı yorumlarmısınız

Feyyaz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum. Ben peygamber efendimiz aleyhissselatu vesselamı görmüşümdür inşallah. Ehli beyti - Allah onlardan razı olsun- ile olan muhabbetlerini okudum yattım. Rüyamda şöyle bir görüntü vardı. Peygamber efendimiz sav yanında bir bayan ile oturuyor. Ve bayan af diler gibi bir kelime söyledi. Peygamber efendimiz de Hiç ayrılmadım ki dedi. Saçı sakalina aklar karışmıştı. Ve konuşurken gözleri yukarı bakıyordu. Hayır olsun inşallah. Açıklaması ne olabilir.. Ben peygamberim demedi. Gözleri yukarı doğru bakıyordu konuşurken ve yüzü temizdi. Oradan anladım. Doğru mudur.

Üst Alt