paylaşım

yarasa67

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ben de sitenizde namaz abdest ve ilmihal bilgiler ile peygamberimizin hayatını içeren konuların bulunduğu siteyi sizlerin paylaşımına sunmak istedim.

Yorumlarınızı bekliyorum...

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
ben de sitenizde namaz abdest ve ilmihal bilgiler ile peygamberimizin hayatını içeren konuların bulunduğu siteyi sizlerin paylaşımına sunmak istedim.

Yorumlarınızı bekliyorum...

Selamünaleyküm, güzel kardeşim üye olurken kurallar kısmını okumuş olman gerekir. Foruma sadece kendi sitesinin reklamını yapmak için üye olanların üyeliklerini siliyoruz. Kaldı ki siz bir de link vermişsiniz. Bunlar hep kurallar bölümünde yazıyor. Neyse genel uyarı amaçlı olması için konuyu silmedik.

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
La toprağım forum kurallarında sitemizde hemşerilerime reklam yapmak serbesttir diye bir kural gördünmü,de gelip reklam yaptınsaskn..
nikini google emicemde arattım maşallah birçok sitede üyeliğin var ama,
islami site olarak birtane sitede üyeliğin var ve orada,da moderator bile değilsin,ki neden onun reklamını yaptın?

YALAN söylemek..
kişinin özgüvenini,
Kendine saygınlığını,
karşılıklı ilişkilerde,
Güveni sarsar..

YALAN..
Bir menfaat elde etmek,
yahut kabahati gizlemek,
veyahut kötü niyetiyle doğru olanı gizleyip,
kişinin bildiğinin aksini söylemesidir..

YALAN'a başvurmak..
insanın kendisine karşı,
dürüst olmadığını gösterir..

Okuduğun bu mavi yazıyıda yukarıda bahsettiğim yani üyesi olduğun siteden aldım,
uzun lafın kısası, ya buyur paylaşım yap, veya konularımızdan oku istifade et,
yada çıkış kapısına kadar buyur...

el_emin

Kurallara Uymadı
Üyemiz
islami konuda yardım almak istiyorum dayı oğlu ismail ağa cemaatine girdi uzun zamandır orada medresede okudu ve hoca oldu çok kötü yollardan dönerek bunu başardı beni'de salı günü sohbete çağırdı sizin tarikatlar hakkındaki düşünceleriniz neler ve sohbete gideceğim yer uygun bir yermidir ?

Üst Alt