- Katılım
- 25 Temmuz 2011
- Mesajlar
- 7,319
- Tepkime puanı
- 118
Malzemeler:
* 500 gr. un (yaklaşık 4su bardağı),
* 110 gr. toz şeker (yaklaşık yarım su bardağı),
* 250 gr. zeytinyağı (1 su bardağı),
* 65 gr. tereyağı (1/4 paket),
* Yarım su bardağı ılık su,
* 1 tutam tuz,
*2 yemek kaşığı öğütülmüş rezene tohumu ,
* 2 yemek kaşığı çörek otu,
* 2 yemek kaşığı susam.
Yapılışı: Malzemeleri karıştır. Hamur haline getir. Küçük halakalar yapıp tepsiye diz. 170 derece fırında 25-35 dakika altın sarısı oluncaya kadar pişir.
Afiyet olsun
* 500 gr. un (yaklaşık 4su bardağı),
* 110 gr. toz şeker (yaklaşık yarım su bardağı),
* 250 gr. zeytinyağı (1 su bardağı),
* 65 gr. tereyağı (1/4 paket),
* Yarım su bardağı ılık su,
* 1 tutam tuz,
*2 yemek kaşığı öğütülmüş rezene tohumu ,
* 2 yemek kaşığı çörek otu,
* 2 yemek kaşığı susam.
Yapılışı: Malzemeleri karıştır. Hamur haline getir. Küçük halakalar yapıp tepsiye diz. 170 derece fırında 25-35 dakika altın sarısı oluncaya kadar pişir.
Afiyet olsun