Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
Pancar Turşusu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="NiDa" data-source="post: 21700" data-attributes="member: 1238"><p><strong>Malzemeler</strong></p><p></p><p><strong>* 2 demet pancar (5-6 adet pancar)</strong></p><p><strong>* 1/3 su bardağı sirke</strong></p><p><strong>* 2 diş sarımsak</strong></p><p><strong>* Tuz</strong></p><p></p><p><strong>Hazırlanışı</strong></p><p></p><p><strong>1. Pancarları süngerle iyice yıkayın. Kabuklarını soymadan bir tencereye bütün olarak koyun. Üzerlerini örtecek kadar su ilave edin. Sirke ölçüsünün yarısını da koyup, pancarları haşlayın.</strong></p><p></p><p><strong>2. Haşlanmış pancarları tencereden çıkartın. Kabuklarını soyup tencerenin içine doğru dilimleyin. Sarımsak, geri kalan sirke ve tuzu ilave edin. Kapak kapalı olarak buzdolabında en az iki saat dinlendirin. Soğuk olarak servis yapın. Artan pancar turşusunu kavanozlarda buzdolabında saklayabilirsiniz.</strong></p><p></p><p><strong>Afiyet Olsun. </strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="NiDa, post: 21700, member: 1238"] [B]Malzemeler[/B] [B]* 2 demet pancar (5-6 adet pancar)[/B] [B]* 1/3 su bardağı sirke[/B] [B]* 2 diş sarımsak[/B] [B]* Tuz[/B] [B]Hazırlanışı[/B] [B]1. Pancarları süngerle iyice yıkayın. Kabuklarını soymadan bir tencereye bütün olarak koyun. Üzerlerini örtecek kadar su ilave edin. Sirke ölçüsünün yarısını da koyup, pancarları haşlayın.[/B] [B]2. Haşlanmış pancarları tencereden çıkartın. Kabuklarını soyup tencerenin içine doğru dilimleyin. Sarımsak, geri kalan sirke ve tuzu ilave edin. Kapak kapalı olarak buzdolabında en az iki saat dinlendirin. Soğuk olarak servis yapın. Artan pancar turşusunu kavanozlarda buzdolabında saklayabilirsiniz.[/B] [B]Afiyet Olsun. [/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
Pancar Turşusu
Üst
Alt