Öyle birini sevdir ki bana ..O Senin de Sevdigin olsun Rabbim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
birinsankoy.jpg

Gönlünde Sen olmayan sevgiliden esirgedim kendimi...

Züleyha misali bakışları ki, iffettim selamı sabahı kesmesin...

İsyanın yerine sabır bastıkça yanan gözlerim Yakup misali.. Yusufunun hayaliyle doldu...gozlerim..

İshak misali İsmailimi teslim ettim sana...

Nasıl ki yakmadın canımi Yusuf yetimini gonderdin bana...

iki aldın beş verdin nasil Sükr etmem sana...

Şanına yakışır bir müjde bekleyerek sessiz sedasız..

Teslimiyet kapindayim..

Meryemin masumluğunu taçlandırdığın İsa nasıl yıktıysa tabuları, Sende emanetlerin ile kur burada islam duzenini

Ruhum Eyyüp misali yara bere içindeyken öyle bir sabır ver ki..Rabbim gozlerimi kirpmadan Secdeye varabileyim..

Öyle birini sevdir ki bana ..O Senin de Sevdigin olsun Rabbim..
İbrahimin ateşe göğüs gerdiği gibi teslim olayım Ona.
dünya ve ahiret Onunla birlikte bana.

Canımı taşıyan beden, aşkını taşıyan canla bir olsun.
Birliğimize birliğin -İLLA- şahit olsun...

Cenneteki Yoldasim.. Yar ve Sevdigim olsun...
amin..kgüll..,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
db792f151a7a4f615220e6cf2959189f_1276027924.gif

Allah'ım, Seni sevmeyi ve Seni seveni sevmeyi ve Senin sevgine beni yaklaştıracak şeyi sevmeyi bana nasip et ve Senin sevgini bana kendimden, âilemden ve (sıcak ve harâretli günde) soğuk sudan bana daha sevimli kıl."
(Tirmizî, Deavât 72, 73)
Ask Ehline bendeyim bu yolda seyyirdeyim.. dunyada surgundeyim cismim toprak özum O dur demek gayretindeyim.

Dilsiz dudaksız sözler söyleyeceğim sana ,bir şeyler anlatacağım bütün kulaklardan gizli ,
herkesin ortasında konuşacağım ;ama senden başka duyan olmayacak söylediklerimi...
AŞK ınla donattığın alemde muhabbetinden daha güzel bir nimet bulamadım; başka bir şeyle susturamadım hırçınlığı ,isyanları yersiz gereksiz öfkeleri.
Nasıl görmezden ,duymazdan geleyim sana yakınlaştıran davetkar seslenişleri ,sağır ,kör olamam ki...

Önce sevgiyi anlayalım.
Her şeyin başı sevgidir diyenlerin kıblesinde neden sevgi yok ?
Allahim...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

çok istedim..AŞK Ehlim hayatta Senin gibi bir dost bulmayı..ama yuregim artik Ask tan Sevdalardan,Dosttan da kacar oldu..
Rabbim ne hikmettir bu;Hep son Yolculugun,ilk yolcularini karsima cikarip HAKKA kendi ellerim ile ugurluyorum..
hep Yar ile Yarenlerim arasinda ince bir SIZI da kaldim..

Ahhh Gönul SIZIM...
Rabbim Sakin Takdirine Sikayette oldugumu sanma sadece artik Ayriliklari ,tabutlari omuzlarimda tasimaya gucum kalmadi..sanki..
Lutfen Rabbim..Sevdiklerimin Canina kefaretten bu muhacirin onlardan once Ruhunu Teslim Al....
korkum odur ki bu Can dayanamayip Rahmanin takdirine gozlerini bir an da olsa ACI dan Kirpar...
Rabbim Onlarin sevdikleri, var.. ama Benim su gurbet diyarinda SEn den gayri Kimim var ki?
Hic Seven Ebedi sevdigine kavusmaktan korkar mi ki? Ben Hazirim EYY Yar Sen Gel dersen ben her seyimi birakip...
Amel defterimi Sag elimi alip Rahman KAPIN da edep ile Hukmumu beklerim..
Aşk-In beni arif etti,inceltti zarif etti,ben aşkı bilmezdim,Aşkin beni Yok eyledi..daha nasil yok olayim ki...
Rabbim herkesi sevdigiyle.. Ezelden ecele, Ecelden kabire, Kabirden hazire, Hazirden cennete, Girmeyi nasip eylesin !! AMIN

sükut76

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Bence siz Halk arasındaki bir meleksiniz, gönül kırmaktan bu kadar imtina ediyorsunuz ve daha da fazla güzel huy ve amellerinizle... Allah Teladan size hayırlar ve güzellikler ihsan etmesini niyaz ederim.

Üst Alt