Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Sebze Yemekleri
Nuraniye yemeğinin tarifi.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 42509" data-attributes="member: 1043"><p><strong>Malzemeler</strong></p><p><span style="font-size: 12px">4 Orta Boy Kabak</span></p><p><span style="font-size: 12px">1 Su Bardağı Pirinc</span></p><p><span style="font-size: 12px">1 Çay Bardağı Sıvıyağ</span></p><p><span style="font-size: 12px">1 Demet Taze Soğan</span></p><p><span style="font-size: 12px">1/2 Demet Dereotu ve Maydanoz</span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Tuz ve Su</span></p><p><span style="font-size: 12px">Yoğurt (süzme tercih edilir)</span></p><p><span style="font-size: 12px">4-5 Diş Sarmısak</span></p><p><span style="font-size: 12px">1/2 Çay Bardağı Yağ</span></p><p><span style="font-size: 12px">1 Tatlı Kaşığı Toz Kırmızıbiber (acı kırmızıbiber olabilir)</span></p><p><span style="font-size: 12px"></span> </p><p></p><p><strong>Yapılışı.</strong></p><p><span style="font-size: 12px">Kabakları temizleyip, rendeleyin, Taze soğanları küçük küçük doğrayın. </span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Maydanozları ve dereotlarını ince ince kıyın.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Taze soğanları sıvıyağ ile kavurun. </span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Üzerine rendelenmiş kabakları ilave edin ve biraz daha kavurun. Daha sonra pirinç ve su ilave edin. </span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Suyunu tamamen çekmeden önce maydanoz ve dereotu da ilave edin. Suyunu çekinceye kadar pişirin. </span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Soğumaya bırakın.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Sarmısaklı yoğurt hazırlayıp, soğuyan karışımı bu yoğurtlu sosa boşaltın. </span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Tuz ilave edip hazırladığınız yağlı sosu da servisten önce gezdirerek üzerine dökün. </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 42509, member: 1043"] [B]Malzemeler[/B] [SIZE=3]4 Orta Boy Kabak 1 Su Bardağı Pirinc 1 Çay Bardağı Sıvıyağ 1 Demet Taze Soğan 1/2 Demet Dereotu ve Maydanoz Tuz ve Su Yoğurt (süzme tercih edilir) 4-5 Diş Sarmısak 1/2 Çay Bardağı Yağ 1 Tatlı Kaşığı Toz Kırmızıbiber (acı kırmızıbiber olabilir) [/SIZE] [B]Yapılışı.[/B] [SIZE=3]Kabakları temizleyip, rendeleyin, Taze soğanları küçük küçük doğrayın. Maydanozları ve dereotlarını ince ince kıyın. Taze soğanları sıvıyağ ile kavurun. Üzerine rendelenmiş kabakları ilave edin ve biraz daha kavurun. Daha sonra pirinç ve su ilave edin. Suyunu tamamen çekmeden önce maydanoz ve dereotu da ilave edin. Suyunu çekinceye kadar pişirin. Soğumaya bırakın. Sarmısaklı yoğurt hazırlayıp, soğuyan karışımı bu yoğurtlu sosa boşaltın. Tuz ilave edip hazırladığınız yağlı sosu da servisten önce gezdirerek üzerine dökün. [/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Sebze Yemekleri
Nuraniye yemeğinin tarifi.
Üst
Alt