Neden boş şeylerle uğraşıyorum?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
kumsal.jpg

Eğer “neden boş şeylerle uğraşıyorum “ diyorsan o zaman sen cevabı sende olan,olan bir şey soruyorsun. Cevabı “ çünkü SEN boş şeylerle uğraşmak istiyorsun”

O zaman değişmekten başka çaremiz var mi..?
Bu gün dünün bittiği ve hayatımın yepyeni bir günü olarak başlıyorum ve artık beni değiştirecek şeyleri yapmaya hazırım,
deyin. ve haydi Ya Allah Ya bismi Allah deyip kendinizi değiştirmeye başlayin ne bekliyorsunuz..

Siz kendinizi ,huyunuzu, suyunuzu, ne ile kimler ile vakit geçirdiğinizi değiştirmedikçe,Cenab-ı Hak Sizi değiştirmez ..
Herkes başkasının ayıbını araştırırken, sen kendi ayıplarınla meşgul ol...
Herkes insanlığı değiştirmeyi düşünür, ama hiç kimse önce kendini değiştirmeyi düşünmez.

insanoğlu kendi sıfat ve tavırlarının çocuğudur. Onun iyi veya kötü vasıflarından hangisi galebe çalarsa,
o da o türden hal ve davranışlar göstermeye başlar.
Ben kendimi düzeltirsem,Dünyan da ahirettin de düzelir!...

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Anlamsızlığı anlamlı kılmak da bizim irademizde;
Anlamlılığı anlamsız hale getirmek de bizim irademizde.
Yukarıdaki yorumdan bunu anladım.
Fail biziz, değişim bizde olacaktır anlamında.

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Her şeyin sorumlusu sensin "İNSAN"..............
Sayılı nefeslerin var, kim bilir kaç gün? kaç saat? belki de dakika..

Bugün birinin daha ölüm haberini aldım, önce inanamadım ama; düşündüm! neden inanamıyorsun ki? ölüm bu! belki de saniyelerimiz kaldı kim bilebilir? Allah'tan başka...
Genç, yaşlı, çocuk, bebek, hasta, sıhhatli demeden; Ölüm Geliyor her an ardımızdan......

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
İnsan, elbet azığını önemsemeli. Boş şeyleri değil, dolu şeyleri tüketmeli, ki yarın azığı da "güzellik" olarak onu sahiplenebilsin!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bizler Allah'ın yasak ettiğini sorgulamayız çünkü biz biliriz ki bizi yaratan bizi bizden daha iyi bilir.

Biz sadece işittik, itaat ettik deriz. Zaten bilim ve teknoloji geliştikçe Allah'ın haram ettiği herşeyde mutlaka bize bir zararı olduğunu görmekteyiz.

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
O'nun emrine de, O'nun yasağına da ram oluruz. İtaat ederiz. Emrini yerine getirirken, yasaklarından kaçınırız..!

Üst Alt