Ne Dediği Anlaşılmayan insan

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayal-kirikligi-sozleri-3.jpg

Ne Dediği ,ne yaptığı anlaşılmayan Adamın Dramı ;Düşkırıklığı ve incinme ve incitmeler..
anlaşılmayan senmisin yoksa çevrendeki ,forumda ki insanlar mı bilemiyorum...
:bilmemm:.

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Başlık açmanıza gerek yoktu sayın admin.
Anda herkezle meşk etmiyorum gönül eğlendiren bir insan değilim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Başlık açmanıza gerek yoktu sayın admin.
Anda herkezle meşk etmiyorum gönül eğlendiren bir insan değilim..

Hayrola kardeşim, bir derdin mi ,sıkıntın mı var..?
maddi, manevi, ruhsal,duygusal ,cinsel olarak eksiklik yaşıyan insanlar Hırçın İnsan olurmuş

dfrt..

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Hayır tasavvuf dilini bilen insansınız, anlamamaktan yakınan sizsiniz vesselam.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayır tasavvuf dilini bilen insansınız, anlamamaktan yakınan sizsiniz vesselam.

"Sorun bizlerde olmalıkı böyle idareciler başımızda...
Elbet bir elin beş parmağı bir değildir. Yalaka lobilerin devam ettiğini görmek üzücü. Fazla söze ne hacet.. "
Firariyim..

ben tasavvuf dilini bildiğimi idda etmedim Gönül dilini anlamaya çalışıyorum ama sizin yukardaki ifadeniz biraz nefsin sivri dilli gibi sanki yoksa ben mi yanılıyorum...

Oruç bizi günah işlemekten ,kul hakkına girmekten ,insanları incitmekten geri tutamıyorsa demek ki biz gerçekten hakkı ile Oruç tutmuyoruz...bir eksiklik var bizde....

AŞIK SEVDİĞİNE ACI SÖZ SÖYLERMİ ...AŞK`A AYIP OLUYOR...
duaa..

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Bu hal öfkemi yendiğim en masum sözler, eski kiracım bir yıldır çalışmıyordu, gittiği yelerdenden çıkarılıyordu. Duydum ki kpss ye girmeden ak gönüllü olarak memuriyete hak sahibi olmuş çalışıyor. Daha öncedende torpille girmek istediğini biliyordum. Ve ahh etmiştim, çünkü ben yıllardır sınava girip atanma bekliyorum.

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Yerel yönetimde eski partinin adamları çıkarılır. İktidarın adamları kendine yer bulur...

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Bu hal öfkemi yendiğim en masum sözler, eski kiracım bir yıldır çalışmıyordu, gittiği yelerdenden çıkarılıyordu. Duydum ki kpss ye girmeden ak gönüllü olarak memuriyete hak sahibi olmuş çalışıyor. Daha öncedende torpille girmek istediğini biliyordum. Ve ahh etmiştim, çünkü ben yıllardır sınava girip atanma bekliyorum.
Selamu aleyküm, hayırlı akşamlar.
Firariyim kardeşim sizi gayet iyi anlıyorum ama açık konuşmak gerekirse yazdıklarını Gönül sızım adminim gibi bende yanlış anladım, çünkü BURADA Yada, BURADA yazman gerektiği yazıları farklı konularda cevap olarak yazdığın için haliyle yanlış anladık.

Örnek:
Ben burada bizleri kastettiğini algıladım (yöneticilerle bir sıkıntınmı var) diye cevap yazacaktım ama o anda başka işim vardı.
https://www.islamiforumlar.net/uyel...net-sizde-neleri-cagristiriyor.html#post94829

Bu cevabın ise konuya tamamen aykırı.
https://www.islamiforumlar.net/dok-icini-rahatla/38398-sevdigim-adam-nisanlandi-2.html#post94867

Güzel kardeşim yeryüzünde dertsiz, sıkıntısız kimsemi var, ben burada, ama ciddi, ama espirili yazılar yazıyorum cevaplar veriyorum ama sen gel birde bana sor bakalım bir derdin varmı diye, bende anlatayım derdimi sayfalar dolusu.
Uzun lafın kısası; böyle yanlış anlaşılmamak için butür yazılarını verdiğim linklerde konu açıp yazabilirsin ki bizlerde size manevi olarak destek olalım.

Dua ile. baybyy

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Aslında oradaki cevabım mahallenin tüm kızlarına aynı anda mavi boncuk veren her gönülle meşk edene idi.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

Mr. Firariyim, Konunun altına konu ile alakasız yazı eklerseniz korkum odur ki o konuda fikirlerini beyan edenler kendi üzerine alınıp incinebilirler...
konuya odaklanalım ne konuyu nede kendimizi, dağıtalım..

Duygularımız, düşüncelerimiz, ilişkilerimiz, Aklımız dağınık...! Düştük , Kırıldık , dağıldık topla bizi ALLAHIM

duaa..

gülcem

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Ekrem beyin söylediği gibi açıkçası ben de yazdıklarınızı yanlış anladım.Dahası diğer başlıkta benim yorumun hemen altında sizin yorum gelince yalaka diye kendi üstüme alındım ve çokta üzüldüm. Diğer başlıkta da yazdım daha açıklayıcı olursanız anlayamadık tam diye. Sıkıntınızı anlıyorum zor bir şey yıllarca oku karşılığını beklerken bir bakmışın elinde kalan bir hiç.Ama şu da var ki şer gibi görünen de hayır hayır gibi görünende de şer vardır belki. Kim bilir belki de atan mamanız sizin hayrınızadır. Ha diyeceksiniz ki torpille şunun la bunun la hakkı olmadan benim hakkım olan yere gidenler var onlar için de Yaradan var siz Yaradana havale edin inanın kimsenin hakkını kimsede bırakmaz.Ne diyeyim ki Allah yardımcınız olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Mr. Firariyim kördüğüm gibisin desem ama bir yandan da kendini iyice dağıtın ..!! Yazdıklarını nereden ,baksam, tutsam elimde kalıyor ve bir Çıkmaza giriyor anlam veremiyorum..

En iyisi seni sana senin ile bir süre yanlız bırakayım...
Gün Doğmadan Neler Doğar.

acilangul1

Üst Alt