Nadasa çektim kendimi

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Yoğun iş tempomun ardına sığınıp, nadasa çektim bir süreliğine kendimi... Yürek suskun ... Yürek yorgun... Yürek umutsuz... Yürek arapsaçı... Gel-gitlerimde boğuluyor, nefes alamıyorum şimdilerde... Çırpınıyorum yüzeye çıkmak için... Debeleniyorum ama nafile... Çırpındıkça daha bir dibe vuruyorum sanki...!

Kalemim bağırıyor avaz avaz, '' susacak var! '' diye... Sessiz çığlıklarım tekrar ne zaman yankılanır senfonide bilmiyorum... İnanın bilemiyorum... Bana biraz müsade edin ... Nadasta kalayım bir süre... Susayım bir müddet daha avazım çıktığı kadar... Susayım çığlık çığlığa... Elbet gün gelecek, bu med-cezir de geçecek...

Ama gün bugünse... Yok olanlarla var olanları karıştırıp... Sessizce bakar oldum şimdilerde aynadaki halime...!

NuraHasret > miyase,den

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Menfaatleri bitene kadar değil; yürekleri yetene kadar yanınızda olanlar, gerçek dostlardır...

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Ben de nadasa çektim yüreğimi..

Hayatımı, duygularımı, düşüncelerimi, sevdiklerimi ve daha bir sürü şeyi geride bırakmak üzere...

Çok ihtiyacım var; sessiz bir yere gidip avazım çıktığı kadar bağırıp, sonra da kendimi nadasa çekip, içinde bulunduğum bu karmaşadan, boğulduğum, nefes alamadığım bu çaresizlikten kurtulmaya.....

Allah'ım bana; güç, kuvvet, derman, takat ver...
Sabırların en büyüğünü ver bana...Amin...

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Hayatının önemli yerinde olan insanlara,
Bir de geri çekil ve bak!
Sen onların hayatında neredesin??diye.......

Ara sıra kendini nadasa çekeceksin ki, gerçek değer verdiklerinin seni ne kadar önemsediğini öğreneceksin!...

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Hayatının önemli yerinde olan insanlara,
Bir de geri çekil ve bak!
Sen onların hayatında neredesin??diye.......

Ara sıra kendini nadasa çekeceksin ki, gerçek değer verdiklerinin seni ne kadar önemsediğini öğreneceksin!...

Allah yardımcınız olsun. Nadas, kişinin kendisini bereketli kılmasının anı'dır..! Bereketinizden müsrefit olmak dileklerimizle. İnşallah okuyup faydalananlardan oluruz. Bekliyoruz efendim.

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Sağolasın abicim, inşallah bu zaman diliminde; kendimi yenilemenin, artı-eksilerimin derdindeyim...
Yaptığım fazla samimiyetin, gereksiz bulduğum bazı huylarımın farkındayım ve bunlar için en önemlisi de olgun bir bayan olabilmenin bilincindeyim Allah'ın izniyle...

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Allah teala muvaffak eylesin emoş kardeşim içinde bulunduğumuz bereket aylarının içeriğine de uymuş ''kendimizi yeniden gözden geçirip çeki düzen vermek ''için isabet olmuş.

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Amin inşallah muvaffak eder rabbim, sağ olasın abla......

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Sağolasın abicim, inşallah bu zaman diliminde; kendimi yenilemenin, artı-eksilerimin derdindeyim...
Yaptığım fazla samimiyetin, gereksiz bulduğum bazı huylarımın farkındayım ve bunlar için en önemlisi de olgun bir bayan olabilmenin bilincindeyim Allah'ın izniyle...

Allah razı olsun, ifade ettiğinizi (kemalatınızı, kamil-i insanlığınızı) zat-ı alilerinizde zaten görüyoruz, hanımefendiliğinizi kuşanmışsınız, yazıyorsunuz, paylaşıyorsunuz bizler de faydalanıyoruz,
Allah yardımcınız olsun, iyiyi ve olması gerekeni eda etmeyi Rabb'im sizlere ihsan eylesin, dualarımla.

Üst Alt