Nabersiniz?nerdesiniz Nerdelerde kayboldunuz yine?
N'oluyo neler oluyo bu gençliğe?
Sınırsız imkanlar, gelişmiş teknoloji, sayılamayacak kadar zengin nimetler mutlu-huzurlu etmesi gerekirken memnun ..mutlu olmuyo, olmak istemiyorlar sanki ISRARLA!
Buhran.. bunalim panik ataktan cikamiyorsunuz bir turlu...
Merak ve enerjilerini ne tuhaf yönlerde kullanıyorlar!
Sevmiyorlar kendilerini ve hic kimseye Babasina bile güvenmiyorlar..
Neler yapabileceklerini unutup.. beyhude dolaşıp yoruluyorlar
Nafile işler bitmez boşluklarla kaybediyorlar, kaybettiriyorlar..KAYBOLUYORLAR...
Sokakta, yolda herhangi bir yerde karsılaştığınız gençler üzgün..
Huzursuz ve bitkin gorunuyorlar..
Kadına benzemeye çalışan beyler; uzun saçlı.. küpeler, tuhaf garip giyim tarzları, işveli-cilveli kadınsı konuşmalar.. kırıtmalar..ilk etapta şaşırtıyor..
Sonra öyle çok görmeye başlıyorsunuz ki şaşırma yetinizi de kaybediyor alışıyorsunuz. Olağan, sıradan gelmeye başlıyorsunuz.
Ya hatunlar, genç kızlar onlarda bu konuda beylerle adeta yarışıyorlar...
Erkeksi denecek kadar kısacık kesilmiş saçlar, pantolonlar, kıyafet ve ayakkabılarıyla, argo ve yükses sesle konuşmaları..
tuhaf garip giyimleri, sert erkeksi tavırlarıyla fıtratlarına aykırı davranıyorlar...
Kadinin zerafeti..merhameti Anne sefkat abidesi yumsak huylu kizlarimiz nerde?
Noluyor yüreğinizi gençler... Neler oluyor gençler?! Bu ne hal?! Özgürlük adına tarz adına yaptığınız bu saçmalıklar ne söyleyin Allah aşkına...
Niye hatunlar erkek gibi?
Erkekler kadın gibi olmaya çalışıyorlar?
Anlamıyor, anlayamıyor, kavrayamıyorum! Belkide anlatamıyorum da ...
Özeleştri yapmak herkes için gerekli ama hani bu yapmayanlar varsa birkaç saniyeliğine çıksalar kendilerinden baksalar belkide görecekler çizdikleri traji komik tablolarını, hal ve davranışlarını...
Dinimizde, kültürümüzde, örfümüzde olmayan hayat tarzları, müzik ve dansları, moda adındaki saçmalıkları..
marka tutkuları, boşvermiş, nemelazımcılıkları ve bencillikleri bulaşıcı bir hastalık gibi herşekilde yayılıyor insanliktan cikiyorlar..sanki!
Sevgili Arkadaşlar! Zeki, güzel gençler ..enerji dolu dinamik gecler Lutfeeeen Sesleniyorum Size...Duyun Beni..artik..Duyun bu Muhaciri....
Silkinip özünüze dönün! Güvenin, sevin, saygı duyun kendinize....
Değişmeyi, gelişmeyi kişilik, ahlak ve ruhunuzda olumlu yönde yapın görünüşünüzde değil....
Akliniz..Hakkiniz bilgi ve ilim ile Dunyaya acilin bedenizle degil....
Genç nufusu çok fazla olan Ülkemize, milletimize maskeler takılıp sunulan bu şeytani ..
düşmanca oyunlara gelmeyin. ..
Hiç mi aklınızı kullanmazsınız? Ne az düşünüyorsunuz?
Diye kuran tabirleriyle sorun benliğinize..
Bu yabancıların bizi, milletimizi dinimizden, kültürümüzden, örf ve geleneklerimizden kaoparmak, uzaklaştırmak için oyalamalarına, dejenere etmelerine fırsat vermeyin
Uyanin Artik....nolur!