Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Mutlu Son Sabır Yokuşunun Zirvesindedir...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="hüzün" data-source="post: 36317" data-attributes="member: 15"><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: #483d8b">Sen ki kıyamazsın isteyerek bana hiçbir zaman bilirim... </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: #483d8b">Ben ki üzülen yüreğinde zindan hayatını yaşarım gecelerce. </span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Her ne sebep olursa olsun üzme yüreğini vede üşütme beni.</span> </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkslateblue">Sen kıyamazsın bana bilerek, ben ne yapsam bilirim.</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkslateblue">Üşüdüğümü duysan kendini ateşlere atarsın benim için, </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkslateblue">Kuru dal misali yanıp beni ısıtmak için, üzme yüreğini.</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkslateblue">Eririm sensiz, sokaklarını arşınladığım bu diyarlarda... </span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkslateblue">Emniyeti sonsuz olana emanet edip sağlığına dua ederim.. </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Gözüme son bakışını nakışladığın bu diyarda eririm üzülürsen.</span> </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkslateblue">Üzme yüreğini üşürüm, üşüdükçe duaların ile ısınsam da, </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Duama duanı katmadan sevindiremeyiz melekleri biricik sevdam. </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkslateblue">Çünkü onlar aşığın duasını maşuğun kine harmanlamadan </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkslateblue">Mutlu olamazlar ki aşıkların mutluluğudur onların mutluluğu.. </span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkslateblue">Sen bana Üzülme bir tanem, ben dertlenirim senin yerine </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkslateblue"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><u>Efendim(s.a.v)</u> gelir aklıma birden içim ürperir irkilirim </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkslateblue">Sen ki ondan hal almaya, örnek olmaya talip güzel insan, </span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Eşinin derdiyle dertlenen,yarınını sana adıyan Hasibe’n olmak</span> </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkslateblue">Benim biricik gayemdir, biricik hayalimdir bilmez misin? </span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Biz tek yürek değilmiyiz ki sen yanarken ben yanmayayım, </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Senin yüreğin savrulurken uzak diyarlarda ben üşümeyeyim? ! </span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkslateblue">Üzme sakın yüreğini</span> <span style="color: red">üşürüm, sen üzülürsen canımın canı,</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Sen bana kıyamazsın hiçbir zaman, kıyma ki üzülmeyeyim.</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Sen ki kıymetlimsin, cennetim,</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Hayat bağım,yaşam kaynağımsın.. </span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Ahiret yoldaşım, dünya da yaşarken şifa tiryakimsin benim.</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Ya üzme, yada beraber senle birlikte üzülme fırsatı ver bana, </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Daha doğrusu ağlayıp ağlayıp sönelim beraber bu aşk yolunda</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkslateblue">Allah diye zikredilmez dua etmek için sadece canım bilirsin, </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkslateblue">“Allah “ diye ağlanır, bir de yâr dediğin cananın için; </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkslateblue">Üşümemi istemiyorsan “Allah” deyip beraber ağlayalım seninle, </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">O ki yalnız bırakmaz bizi görür gözyaşlarımızı kavuşturur bizi </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">O ki üşütmez O’na sığınmış, bir olmuş sevdalanmış yüreklerimizi, </span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkslateblue">Üzülme emi..</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">gelecekteki hayalim</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">tek özlemim</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">kendime eş seçtiğim</span>.. </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkslateblue">Üzülmek Allah ‘ın var ettiği bir “duygudur” bunu bilirim ama.. </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Benim derdim, benden çok uzaklarda,</span> <span style="color: darkslateblue">tek başına üzülmen gülüm. </span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkslateblue">Üzme “kendini”, üzüleceksek gel beraber üzülüp beraber yanalım</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Beraber üşüyüp, beraber duayla ısınalım,beraberce yok olalım</span>..</span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkslateblue">Teslim olalım,”aşkı bize teslim edene” sığınalım onun şefkatine, </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Üşütmeyeyim ben, çift kanalı tek yüreğimizle seni ta oralarda</span>..</span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkslateblue">Takdiri sabır ile buyur edelim hanemize sevda meleklerini senle, </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkslateblue">Cennete merdiven inşa etmeye çabaladığımız aşk yuvamızda ikimizde </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkslateblue">Yürek hanelerimize aşk ile sabır büyütelim gel senle birlikte. </span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Üzme yüreğini sakın sevdam</span> <span style="color: darkslateblue">sen üzülürsen ben ÜŞÜRÜM bilesin... </span></span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hüzün, post: 36317, member: 15"] [B][SIZE=4][FONT=Courier New][COLOR=#483d8b]Sen ki kıyamazsın isteyerek bana hiçbir zaman bilirim... [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Courier New][COLOR=#483d8b]Ben ki üzülen yüreğinde zindan hayatını yaşarım gecelerce. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=red]Her ne sebep olursa olsun üzme yüreğini vede üşütme beni.[/COLOR] [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=darkslateblue]Sen kıyamazsın bana bilerek, ben ne yapsam bilirim.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=darkslateblue]Üşüdüğümü duysan kendini ateşlere atarsın benim için, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=darkslateblue]Kuru dal misali yanıp beni ısıtmak için, üzme yüreğini.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=darkslateblue]Eririm sensiz, sokaklarını arşınladığım bu diyarlarda... [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=darkslateblue]Emniyeti sonsuz olana emanet edip sağlığına dua ederim.. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=red]Gözüme son bakışını nakışladığın bu diyarda eririm üzülürsen.[/COLOR] [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=darkslateblue]Üzme yüreğini üşürüm, üşüdükçe duaların ile ısınsam da, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=red]Duama duanı katmadan sevindiremeyiz melekleri biricik sevdam. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=darkslateblue]Çünkü onlar aşığın duasını maşuğun kine harmanlamadan [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=darkslateblue]Mutlu olamazlar ki aşıkların mutluluğudur onların mutluluğu.. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=darkslateblue]Sen bana Üzülme bir tanem, ben dertlenirim senin yerine [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][COLOR=darkslateblue][FONT=Courier New][SIZE=4][U]Efendim(s.a.v)[/U] gelir aklıma birden içim ürperir irkilirim [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=darkslateblue]Sen ki ondan hal almaya, örnek olmaya talip güzel insan, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=red]Eşinin derdiyle dertlenen,yarınını sana adıyan Hasibe’n olmak[/COLOR] [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=darkslateblue]Benim biricik gayemdir, biricik hayalimdir bilmez misin? [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=red]Biz tek yürek değilmiyiz ki sen yanarken ben yanmayayım, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=red]Senin yüreğin savrulurken uzak diyarlarda ben üşümeyeyim? ! [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=darkslateblue]Üzme sakın yüreğini[/COLOR] [COLOR=red]üşürüm, sen üzülürsen canımın canı,[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=red]Sen bana kıyamazsın hiçbir zaman, kıyma ki üzülmeyeyim.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=red]Sen ki kıymetlimsin, cennetim,[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=red]Hayat bağım,yaşam kaynağımsın.. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=red]Ahiret yoldaşım, dünya da yaşarken şifa tiryakimsin benim.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=red]Ya üzme, yada beraber senle birlikte üzülme fırsatı ver bana, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=red]Daha doğrusu ağlayıp ağlayıp sönelim beraber bu aşk yolunda[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=darkslateblue]Allah diye zikredilmez dua etmek için sadece canım bilirsin, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=darkslateblue]“Allah “ diye ağlanır, bir de yâr dediğin cananın için; [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=darkslateblue]Üşümemi istemiyorsan “Allah” deyip beraber ağlayalım seninle, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=red]O ki yalnız bırakmaz bizi görür gözyaşlarımızı kavuşturur bizi [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=red]O ki üşütmez O’na sığınmış, bir olmuş sevdalanmış yüreklerimizi, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=darkslateblue]Üzülme emi..[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=red]gelecekteki hayalim[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=red]tek özlemim[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=red]kendime eş seçtiğim[/COLOR].. [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=darkslateblue]Üzülmek Allah ‘ın var ettiği bir “duygudur” bunu bilirim ama.. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=red]Benim derdim, benden çok uzaklarda,[/COLOR] [COLOR=darkslateblue]tek başına üzülmen gülüm. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=darkslateblue]Üzme “kendini”, üzüleceksek gel beraber üzülüp beraber yanalım[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=red]Beraber üşüyüp, beraber duayla ısınalım,beraberce yok olalım[/COLOR]..[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=darkslateblue]Teslim olalım,”aşkı bize teslim edene” sığınalım onun şefkatine, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=red]Üşütmeyeyim ben, çift kanalı tek yüreğimizle seni ta oralarda[/COLOR]..[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=darkslateblue]Takdiri sabır ile buyur edelim hanemize sevda meleklerini senle, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=darkslateblue]Cennete merdiven inşa etmeye çabaladığımız aşk yuvamızda ikimizde [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=darkslateblue]Yürek hanelerimize aşk ile sabır büyütelim gel senle birlikte. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Courier New][SIZE=4][COLOR=red]Üzme yüreğini sakın sevdam[/COLOR] [COLOR=darkslateblue]sen üzülürsen ben ÜŞÜRÜM bilesin... [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Mutlu Son Sabır Yokuşunun Zirvesindedir...
Alt