Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Püf noktası
Mutfak İçin Pratik Bilgiler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="ömr-ü diyar" data-source="post: 9140" data-attributes="member: 376"><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue">Zamanımızın Bir Büyük Bir bölümünü Mutfakta geçiriyoruz. İşlerinizi daha kisa sürede bitirip sevdiklerinize vakit ayırmanızı sağlayacak Pratik mutfak bilgileri </span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"></span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue">Kek kalıbı</span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue">Kek kalıbına Yağlı Kağıt döşeyin. Kâğıdın uçları kek kalıbından Yüksek olsun. Keki fırından çıkardığınız Zaman, kâğıdın uçlarından tutup keki kalıptan çıkarabilirsiniz.</span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue">Pişirdiğiniz kek kalıptan çıkmıyorsa, kalıbın altına Islak Bir bez yayıp Şile buraya ne kadar bekletin.</span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"></span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue">Etleri yumuşatmak icin</span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue">Limon Suyu etleri yumuşatır. Sert etler safra limon Suyu İHALENİN edilerek pişirilirse hem Yumuşak ve lezzetli Olur, Çabuk pişer de etek.</span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"></span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue">Yemek taşarsa</span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue">Yemeğin taştığı makyajını beleş Bolca tuz serpin. Ocak soğuyuncaya sorunu çözecek kadar öylece kalsın. Soğuduktan Hiçbiri kolayca temizlenir.</span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"></span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue">Salata</span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue">Salatayı yeni sözcükler yapmanız gerekirse bozulmaması icin, uzerine nemli bez örtün Bir ve sosunu koymayın. Sofraya alırken sosunu ihalenin gittiğiniz.</span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"></span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue">Tuz Miktarı</span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue">Yemeklere konulan tuz miktarı pişen yemeğin çeşidine Türkçesi değişir. Sulu ve Soslu yemeklere başlangıçta az tuz ekleyin, Yemek pişince Tekrar ihalenin edebilirsiniz. Kırmızı etli yemeğe, iyice piştikten Hiçbiri, beyaz etli yemeğe pişmesine Yakın tuz eklerseniz yemekler daha lezzetli Olur.</span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue">Yemek tuzluysa Fazla tuzunu Almak icin, 1 adet patatesi soyup doğrayın, Bir Kaç dakika kisik kaynatın yemeğinize.</span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"></span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue">Çatal Bıçak Temizlerken</span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue">Çatal bıçağınız uzerinde lekeler oluşmuşsa, onlari Çamaşır suyuna batırabilirsiniz. mikroplardan arındırır de Çamaşır Suyu hem Temizler etek. Daha Hiçbiri iyice durulayın.</span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"></span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue">Kristaller</span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue">Kristalleri yıkadıktan Hiçbiri icine, sirke ve tuz konmuş su Ile durularsanız Pırıl Pırıl olurlar.</span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"></span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue">Soğan Sarımsak Kokusu</span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue">Ellerdeki soğan, sarımsak kokularını giderebilmek icin, ellerinizi haşlanmış patatesle ovun</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ömr-ü diyar, post: 9140, member: 376"] [FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue]Zamanımızın Bir Büyük Bir bölümünü Mutfakta geçiriyoruz. İşlerinizi daha kisa sürede bitirip sevdiklerinize vakit ayırmanızı sağlayacak Pratik mutfak bilgileri Kek kalıbı Kek kalıbına Yağlı Kağıt döşeyin. Kâğıdın uçları kek kalıbından Yüksek olsun. Keki fırından çıkardığınız Zaman, kâğıdın uçlarından tutup keki kalıptan çıkarabilirsiniz. Pişirdiğiniz kek kalıptan çıkmıyorsa, kalıbın altına Islak Bir bez yayıp Şile buraya ne kadar bekletin. Etleri yumuşatmak icin Limon Suyu etleri yumuşatır. Sert etler safra limon Suyu İHALENİN edilerek pişirilirse hem Yumuşak ve lezzetli Olur, Çabuk pişer de etek. Yemek taşarsa Yemeğin taştığı makyajını beleş Bolca tuz serpin. Ocak soğuyuncaya sorunu çözecek kadar öylece kalsın. Soğuduktan Hiçbiri kolayca temizlenir. Salata Salatayı yeni sözcükler yapmanız gerekirse bozulmaması icin, uzerine nemli bez örtün Bir ve sosunu koymayın. Sofraya alırken sosunu ihalenin gittiğiniz. Tuz Miktarı Yemeklere konulan tuz miktarı pişen yemeğin çeşidine Türkçesi değişir. Sulu ve Soslu yemeklere başlangıçta az tuz ekleyin, Yemek pişince Tekrar ihalenin edebilirsiniz. Kırmızı etli yemeğe, iyice piştikten Hiçbiri, beyaz etli yemeğe pişmesine Yakın tuz eklerseniz yemekler daha lezzetli Olur. Yemek tuzluysa Fazla tuzunu Almak icin, 1 adet patatesi soyup doğrayın, Bir Kaç dakika kisik kaynatın yemeğinize. Çatal Bıçak Temizlerken Çatal bıçağınız uzerinde lekeler oluşmuşsa, onlari Çamaşır suyuna batırabilirsiniz. mikroplardan arındırır de Çamaşır Suyu hem Temizler etek. Daha Hiçbiri iyice durulayın. Kristaller Kristalleri yıkadıktan Hiçbiri icine, sirke ve tuz konmuş su Ile durularsanız Pırıl Pırıl olurlar. Soğan Sarımsak Kokusu Ellerdeki soğan, sarımsak kokularını giderebilmek icin, ellerinizi haşlanmış patatesle ovun[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Püf noktası
Mutfak İçin Pratik Bilgiler
Üst
Alt