Müslüman çagın gözüyle islam'a bakmaz..islamın gözüyle çaga bakar...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
dua_ibadet_zikir_3.jpg

Selamün Aleyküm..Kalbinizde Olup da Hiç Kimseye Anlatamadığınız...Dile Getirilmesi Bile İmkansız Olan O Şey Var Ya İşte ALLAH Onu Biliyor ÜZÜLMEYİN
Bildiğiniz gibi koruyucu anneyim..yani cocuklarimin dünya ve ahirettini korumak ile sorumluyum..
Ben bir cobanim.. kuzu sürülerimi Nefis kurt ve cakallardan korumak ile görevlendirildim..ama korkuyorum.. Ya başaramazsam.. ya Kazanma kuşağinda kaybedenlerden olursam.
Onlari islami bir nesil ..geleceğe faydali...ahlaklı,başarılı bireyler olarak topluma kazandırabilirmiyim.
insan yetiştirmek.. sebze meyve yetiştirmeye benzemez.. cook zor bir iş geleceğin tohumlarıni ekiyorsun..
insan yetiştirmek ve insan kazanmak...Rabbimin yardimi..huner.. Sabir..Sevgi ilgi.. emek..zaman çokca Dua ister..
rah. annem ve Sofii sağ iken en büyük desteğim idiler..
rah. Sofinin bir sözünü hic unutmiyacağim bir gün bana şöyle dedi.

önce Sen kendi nefsinle olan problemleri çözmelisin..,terbiye edilmiş nefisler terbiyeli nesiller yetiştirir.

Sen elinden geleni yap gerisini Rabbine havale et..Allah'ın takdiri başın gözün üstüne...olsun. Ondan ne gelirse hoştur..
malesef..islam ahlakını kaybeden,kendi değer yargılarını hiçe sayan bir gençlik yetişmekte...
avrupa kültür ve yaşantısını hayatının her alanında model edinmiş bir gençlik...
batıyı bütün özellikleriyle taklit eden,onlar gibi giyinen,onların penceresinden bakan bir gençlik.
Islam ve BATI kültürü arasına sıkışıp kalmış,ne istediğini bilmeyen bir gençlik...
bir yanı Müslüman diğer yani BATI..bir yanı ihlas diger yani feminist..

Sübhanallah. ben bu meseleyi çözemedim gitti .artık herkes çıplak her şey normal...
anladim ki günümüzde kötü örnek çok,iyi örnek ise "yok" denecek kadar az..
çocuklarımız "kötü örnek"lerle iç içe büyüyor.sonuçta kötülük..normal iyilik ise.. anormal..çağdışı oluyor..

Kötülük Yaptın Mı Kork.. Çünkü O Bir, Tohumdur...Allah C.C Yeşertirde Birgün Karşına Çıkartır...

Müslüman çagın gözüyle islam'a bakmaz;islamın gözüyle çaga bakar...
"Nefisler ise 'kıskançlığa ve bencil tutkulara' hazır (elverişli) kılınmıştır. Eğer iyilik yapar ve sakınırsanız, şüphesiz, Allah, yaptıklarınızdan haberi olandır. (Nisa Suresi, 128)"

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
kötülük ve kötü alışkanlıklar çabuk yayılır...iyilik gibi değildir onlar...Rüzgarı arkasına almış alev gibi hızla yayılır ve yakıp geçerler...çünkü nefisler kötülüğü emreder...İyilik yapmak veya iyi olmak ise zordur...sınavda buradadır işte...sınavlar daima zor olmalıdır ki kazanan kaybeden belli olsun...Niyeti iyi olanın akibeti hayır olur...Rabbim mutlak niyeti iyi olanların yardımcısıdır...Tevekkül etmek, korkuları ve endişeleri azaltır... Pozitif bir ruh hali sağlar bu ise daha doğru kararlar vermeye faydalıdır...
Allah yetimleriniz yetiştirme yolunda amellerinizi zayi etmeyecektir..Onun yardımı da daima iyilerle beraberdir...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

yaşam çok zalim bir öğretmen olarak görünsede aslında göründüğü gibi değildir ..
yaşam zorlukları ile bize herzaman doğru yolu gösterir... yaşamı kainata hüküm kılan RAHMAN VE RAHİMDİR !
O HABİB ALLAH ki herşeyi bizim için yarattı... ELHAMDÜLİLLAHİ RABBİL ALEMİN...

Yeterki Musliman ve Allah `a Teslim olmus olanlardan olduğumuzu unutmiyalim..
ve islamin emir ve yasaklari çerçevesinde,bir hayat sistemini sürdürmek ile mükelefiz..
Müslüman çagın gözüyle islam'a bakmaz;
islamın gözüyle çaga bakar...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
"Ey iman edenler, Allah için hakkı ayakta tutanlar ve adaletle şahitlik yapanlar olunuz.
Bir kavme olan kininiz, sizi adaletsizliğe sevketmesin.
Adaletli olun, çünkü o, takvaya daha yakındır. Allah'tan korkun. Şüphesiz Allah, yaptıklarınızdan haberdardır. "
MÂİDE - 8
https://www.youtube.com/watch?v=Z4JqXYqwhdA

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Herkes görecek ki;Asrın tarzına uyanlar değil,
Allah'ın Farzına uyanlar ,dünyada da ahirette de kazanacak olanlardır...
...

Üst Alt