Muhammedin düğünü var cennette
Ekrem Yönetici-Admin Yönetici Süper Mod Üyemiz Katılım 22 Şubat 2011 Mesajlar 9,107 Tepkime puanı 81 #1 Muhammedin düğünü var cennette Moderatör tarafında düzenlendi: 1 Şubat 2019
(((__meftun__))) Kurallara Uymadı Üyemiz Katılım 8 Ağustos 2011 Mesajlar 457 Tepkime puanı 5 #2 İlahiyi çok dinledim de... Düğünden kasıt nedir bilemiyorum... Sanırım ümmetiyle beraber Cennet'te bulunmasıdır... İlahi bana biraz garip gelir...
İlahiyi çok dinledim de... Düğünden kasıt nedir bilemiyorum... Sanırım ümmetiyle beraber Cennet'te bulunmasıdır... İlahi bana biraz garip gelir...
Ekrem Yönetici-Admin Yönetici Süper Mod Üyemiz Katılım 22 Şubat 2011 Mesajlar 9,107 Tepkime puanı 81 17 Ağustos 2011 #3 (((__meftun__)))' Alıntı: İlahiyi çok dinledim de... Düğünden kasıt nedir bilemiyorum... Sanırım ümmetiyle beraber Cennet'te bulunmasıdır... İlahi bana biraz garip gelir... Genişletmek için tıkla ... enteresanilginç::. yeryüzünde cennete gidip gelen varmı, yorumcu güzelbir yorum yapmış dökmüş notalara bizlerede burada paylaşmak düşer
(((__meftun__)))' Alıntı: İlahiyi çok dinledim de... Düğünden kasıt nedir bilemiyorum... Sanırım ümmetiyle beraber Cennet'te bulunmasıdır... İlahi bana biraz garip gelir... Genişletmek için tıkla ... enteresanilginç::. yeryüzünde cennete gidip gelen varmı, yorumcu güzelbir yorum yapmış dökmüş notalara bizlerede burada paylaşmak düşer