MuHaCiR YüReĞiM...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Yüreğim ne kasırgalar geçirdi ne tufanlar kopardı dost dediklerinden dostum dediklerinden ....
Bu yüreğim nicelerini dost bildi bâki dostu bilmeden 'Onu' yüreğinin derinliklerinde hissedemeden.
Dilim bunları söylerken gönlüm tarifi imkansız haykırışlarda 'Seni' arayışta.
Dost dedikleri nasıl bir duyguyduki gönlümü Hz.Yusuf (a.s)'un kuyuda tutsak olduğu zaman gibi yakarışta o zaman gibi hüzünlü tâ ki Senin dostluğuna kavuşana kadar. ..
Dost dedikleri aşk yüreğimde nasıl bir kordur ki yüreğimi Mecnun'un yüreğinde yanan ateş gibi kor o ateş gibi Sana muhtaç kılan.
Sana içten seslendiği vakit nemlenen gözleri yaşartan yüreğimize manevi iklimler saçan?
Bunu nasıl anlatabilirim ki?
Çünkü bu diller lâl oldu. Seni anlatamamaktan Seni Mecnun'un aradığı gibi arayamamaktan.
Ey yüreğimizdeki tarifi imkansız Dost!
Sana yöneldim Sana haykırıyorum....
Biliyorum Senin dostluğuna lâyık değilim amma ümitvârım. ..
Dostluğunun limanındayım aç yelkenleri aç tâ dostluğuna geleyim.....Ya Rabb...
N'olur beni dostluğuna kabul et.
(Âmin)kgüll..,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
yoktun hiçbir yerde...yüreğimdeydin sadece...
ama senin yüreğindeki engeldi seni hissetmeme..
sensizliğin tanımını da o zaman öğrendim...
yüreğinde başkası varken yüreğimde hissedemem
Sende ki Beni...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hz. Yusuf`u kuyuya attıklarında, onun için her şeyin bittiğini düşünenler, bir süre sonra Mısır`ın en önemli kişisi olarak ortaya çıktığını görünce kim bilir nasıl şaşırmışlardı!
Hz. İbrahim`in, günler sonra gülümseyerek ateşten çıktığı Nemrud`a söylendiğinde, kim bilir nasıl saçını başını yolmuş, duyduklarına inanmak istememişti!
`Görelim Mevla n`eyler
N`eylerse güzel eyler.`
Gün doğmadan neler doğar. Elinizden geleni yapın ve rahmetin tecellisini bekleyin.... <!-- /haber -->

Üst Alt