Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Tavuk yemekleri
Mısırlı tavuk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="Turab" data-source="post: 9668" data-attributes="member: 2"><p><strong><span style="font-size: 12px">Malzemeler</span></strong></p><p></p><p><span style="font-size: 12px"> 175 gr pirinç </span></p><p><span style="font-size: 12px">Tuz </span></p><p><span style="font-size: 12px">1 soğan</span></p><p><span style="font-size: 12px">4 tavuk göğsü filetosu</span></p><p><span style="font-size: 12px">2 çorba kaşığı sıvı yağ</span></p><p><span style="font-size: 12px">1 çorba kaşığı un</span></p><p><span style="font-size: 12px">2 tatlı kaşığı domates püresi</span></p><p><span style="font-size: 12px">1/4 litre et suyu</span></p><p><span style="font-size: 12px">140 gr mısır (konserve)</span></p><p><span style="font-size: 12px">2 çorba kaşığı süt kreması</span></p><p><span style="font-size: 12px">2 çorba kaşığı sirke</span></p><p><span style="font-size: 12px">Karabiber</span></p><p><span style="font-size: 12px">Taze fesleğen</span></p><p><span style="font-size: 12px"> </span><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Yapılışı</span></strong></p><p></p><p><span style="font-size: 12px">Pirinçle geleneksel tarife göre pilav hazırlayın.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Bu arada soğanı soyup incecik doğrayın.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Tavuk filetolarını temizledikten sonra yapışmaz tavada kızgın yağda kızartıp servis tabağına alın.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Soğanı aynı yağda sote edip un, domates püresi ve et suyu ilave edin. Karıştırarak pişirmeye devam edin. 10 dakika pişmeye bırakın.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Pişme süresinin 8. dakikasında suyunu süzdüğünüz mısırları ve kremayı ilave edin. Sirke, tuz ve karabiberle tatlandırın.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Filetoları dilimleyip sosuyla ve pilavla birlikte servis yapın.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Arzu ederseniz taze fesleğen ile süsleyebilirsiniz. </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Turab, post: 9668, member: 2"] [B][SIZE=3]Malzemeler[/SIZE][/B] [SIZE=3] 175 gr pirinç Tuz 1 soğan 4 tavuk göğsü filetosu 2 çorba kaşığı sıvı yağ 1 çorba kaşığı un 2 tatlı kaşığı domates püresi 1/4 litre et suyu 140 gr mısır (konserve) 2 çorba kaşığı süt kreması 2 çorba kaşığı sirke Karabiber Taze fesleğen [/SIZE][B][SIZE=3] Yapılışı[/SIZE][/B] [SIZE=3]Pirinçle geleneksel tarife göre pilav hazırlayın. Bu arada soğanı soyup incecik doğrayın. Tavuk filetolarını temizledikten sonra yapışmaz tavada kızgın yağda kızartıp servis tabağına alın. Soğanı aynı yağda sote edip un, domates püresi ve et suyu ilave edin. Karıştırarak pişirmeye devam edin. 10 dakika pişmeye bırakın. Pişme süresinin 8. dakikasında suyunu süzdüğünüz mısırları ve kremayı ilave edin. Sirke, tuz ve karabiberle tatlandırın. Filetoları dilimleyip sosuyla ve pilavla birlikte servis yapın. Arzu ederseniz taze fesleğen ile süsleyebilirsiniz. [/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Tavuk yemekleri
Mısırlı tavuk
Üst
Alt