Miraç Kandili Sözler,En güzel Miraç Kandili Sözleri,Miraç Kandili kutlama Sözleri mes

eMeKLi uYuSS

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
18 Haziran 2011
Mesajlar
420
Tepkime puanı
5
Yaş
38
Miraç Kandili Sözler,En güzel Miraç Kandili Sözleri,Miraç Kandili kutlama Sözleri mes

Miraç Kandili Sözler,En güzel Miraç Kandili Sözleri,Miraç Kandili kutlama Sözleri mesajları


Miraç Kandili Sözleri

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmisine vesile olan bu mübarak kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle Kandilinizi kutlarım.

Avuçlarin açildigi, gözlerin yasardigi, ilahi esintilerin kalpleri oksadigi anin bir asra bedel oldugu bu gece dualarda birlesmek dilegiyle kandilinizi kutlarim.

mirackandilikutlamamesajlarire.jpg


Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle kandilin mübarek olsun.

Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle kandiliniz mübarek olsun.

Allah'in rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül günesiniz hiç solmasin, yüzünüz aydin olsun, kabriniz nur dolsun, makaminiz Firdevs, dualariniz kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek Miraç kandilinizi kutlarım Allaha emanet olun. Güzel kandiller..

Bu gece Cenab-ı Hakkın, kendisine yönelip af dileyen müminleri bağışlayarak kurtuluş beratı verdiği bir gecedir. Hepimiz için hayırlı olsun!

mirac-kandili-resimli-mesaj5.jpg


Rasulüm!herşey aşkına ram,zaman çile yumağı sensiz yaşamak haram,ben çorak bi toprağım,sense rahmet göğümsün,sana varmayan yollar gece gündüz dövünsün....kandiliniz mübarek olsun.

Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaslarini bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun.

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!
 

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
7,015
Tepkime puanı
423
miracgecesi.jpg


-Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla'ya aç. Bugün günahlardan olabildiğince kaç. Bugün en gizli incilerini onun için saç. Çünkü bugün kandil Miraç Kandilin mübarek olsun.

-Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimiz'e. Hayırlı kandiller.. Miraç kandilim mübarek olsun.

-Kalpler vardır sevgiyi paylaşmak için, insanlar vardır dostluğu yaşatmak için, kandiller vardır kutlamak ve af dilemek için.. Kandiliniz mübarek olsun.

- Kalbi zengin olan kimse herkesin nazarında muhteremdir. Hayırlı kandiller.

- Bizlere bir ikram olarak sunulan bu kutsal Miraç gecesinde dualarımızda insanlığın huzuru, sevgi ve kardeşliğin sağlanması ve devamı için Rabbimize yakaralım. Sevgide sağlam ve cömert bir ruha sahip olmak için de yardım dileyelim. Duaların kabul olması dileklerimizle; Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

mirac-kandili-resimli-mesaj9.jpg


- Miraç kandilin mübarek olsun. Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.

- Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Miraç Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun.
 
Üst Alt