----Az----
Biraz
Yokum..
hafta sonuna kadar burdayım hafta sonu biraz yine yok olacağım.bence gönül sızımla ikimizin arasından çekilmele çok iyi yapmışsın.kaybolma bak hafta sonu yaklaşıyor, ben buhafta yarışta yokum zaten gönül sızımla ikiniz arasında kalıp ezilmekten tırssssıyorummagla..:,
harikaahafta sonuna kadar burdayım hafta sonu biraz yine yok olacağım.bence gönül sızımla ikimizin arasından çekilmekle çok iyi yapmışsın.gerçi bende her halde bu hafta son artık madalyaları devredeceğim hiç almıyanlar alsın birazda.::komik..
Abi İstersen Önlerine Geçiyim Sıralamadan Birini Atar Ortadakini Ezerizkaybolma bak hafta sonu yaklaşıyor, ben buhafta yarışta yokum zaten gönül sızımla ikiniz arasında kalıp ezilmekten tırssssıyorummagla..:,
Abi İstersen Önlerine Geçiyim Sıralamadan Birini Atar Ortadakini Ezeriz![]()
Tamam Abi Benimki Tatlı Bir Rekabetten Çok Zorlu Bir RekabeT Olacak Amabuyur yeğenim öne geç, tatlıbir rekabet içinde meydan sizlerin,
Forumdayım, değilim, gidiyorum, geliyorum vs vs işte beyaw![]()
xxzzl..Yine gezmeye gidiyorum...
çağırıyorlar başkanım çağırılan yere gideceksin değilmi çay yaptık çörek börek yaptık sensiz boğazımızdan geçmiyor diyorlar bende kıramıyorum arkadaşlarımıserdar' Alıntı:xxzzl..
çağırıyorlar başkanım çağırılan yere gideceksin değilmi çay yaptık çörek börek yaptık sensiz boğazımızdan geçmiyor diyorlar bende kıramıyorum arkadaşlarımışaka şaka şimdi siz beni yemek yemeyi çok seven biri sanırsınız yok yemek yemeyi çok sevmem normal karnım doyana kadar yerim yok beş çayı yok sabah kahvesi öyle bir ekistralarım yoktur.benim her hafta sohbetlerim varda salı günü onun için gezme diyorum ha sohbette çay pasta olmuyormu oluyor tabi
![]()