Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Memleketten uzak diyarlarda iftar yemeği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 17643" data-attributes="member: 1049"><p>:selamunaleykum;</p><p><span style="color: black">iftara dogru.. ve iftara sadece 4 saatcik kaldi..</span></p><p><span style="color: black">Memleketten uzak diyarlarda iftar yemeğini biraz burukta olsa memleket havasına yakışır şekilde düzenlenen Ramazanı yaşamaya çalışiyoruz hamd olsun..</span></p><p><span style="color: black">bu gece burada yapacagim son iftarim.. icim biraz buruk..biraz huzunlu,</span></p><p><span style="color: black">biraz tedirginim ne hikmetse..</span></p><p><span style="color: black">icimde korku ile bir sevinc ile karisik acaip bir mutluluk da var..</span></p><p><span style="color: black">evimi.. cocuklarimi ,buradaki dostlarim ile actigim iftarlarimi ozliyecegim...</span></p><p><span style="color: black">ote yandan fi Sebillilah Allah RIZASI icin belkide bir masumun umudu olacagiz..</span></p><p><span style="color: black">bu gun Son gunum bu diyarda ..nefis muhasebemi yapiyorum..</span></p><p><span style="color: black">Allahim!Sen biliyorsun kalbimi..gizli ve eksiklerimi..</span></p><p><span style="color: black">iyi bir kul olamadım...kendim ile mutmain degilim..cook yanlislarim.. hatalarim..olmustur..</span></p><p><span style="color: black">zor imtihanlarimda bir anlik sitem ve isyanlarim..</span></p><p><span style="color: black">affett Yarrab..bir anda olsa Nefsime kandim..</span></p><p><span style="color: black">Olmam gerektiği gibi iyi bir KUL olamadığıma inanmışken iyi bir İNSAN olabildiğimi düşünmem de abes olur elbette.</span></p><p><span style="color: black">Çünkü İNSAN olabilmek Allah’ a KUL ve Resulü Muhammed Mustafa Sav’ e ümmet olabilmekle mümkün...</span></p><p><span style="color: black">iyi bir Kul olamiyan nasil iyi bir insan olabilirdi ki..</span></p><p><span style="color: black">aslinda hep iyi bir evlad.. iyi bir anne iyi bir es..iyi bir dost..iyi bir kardes olmaya calistim.. cook ugrastim Rabbim..</span></p><p><span style="color: black">ama yinede geregi gibi hic bir seyi tam olamadim..</span></p><p><span style="color: black">hep birseyler eksik kaldi.. veya ben o eksiklikleri dolduramadim..</span></p><p><span style="color: black">ama her an da bu eksikligimden oturu..</span></p><p><span style="color: black">Rabbimin Rahman KApisinda da tovbe ve bagislanma icin hep teslimiyet ile bekledim..</span></p><p><span style="color: black">Rah. annemin sozleri bir an kulagimda cinladi"</span></p><p><span style="color: black">"Her işini ALLAH için yap. Bir işe kimin için başlarsan netîcesi yine onun için olur...</span></p><p><span style="color: black">Hâsılı neye çalışıyorsan ona nâil olursun. Her şey böyle... Yaptığını görür, ettiğini bulursun. Her kap, içindekini sızdırır."guzel KIZIM diyordu..</span></p><p><span style="color: black">Yarin bir mechul yolculuga cikacagiz..ve kendimi hayatimi.. omrumu beyhude mi gecirdim acaba diye bir an arkama..maziye baktim..</span></p><p><span style="color: black">dolu dolu yasanmisliklarin icinde bosluklar..KIRGINLIK lar..keskeler..</span></p><p><span style="color: black">pismanliklar da vardi...</span></p><p><span style="color: black">Bir OLAMAMIŞLIK, yarımlık, eksiklik duygusu sarıyor içimi… Bir geç kalmışlık duygusu…</span></p><p><span style="color: black">Garip bir hüzün, bir tükenmişlik… Ve adını koyamadığım garip bir duygu karmaşası…</span></p><p><span style="color: black">Ve öylece gözlerimin önünden akıp giden bir hayat…</span></p><p><span style="color: black">Allahım bizlere temiz yaşamayı ve tertemiz huzuruna çıkmayı nasip et.. bagisla Bizi.. Hak ettigimiz ile degil Rahmetin ile bizlere muammele et.. amin...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 17643, member: 1049"] :selamunaleykum; [COLOR=black]iftara dogru.. ve iftara sadece 4 saatcik kaldi.. Memleketten uzak diyarlarda iftar yemeğini biraz burukta olsa memleket havasına yakışır şekilde düzenlenen Ramazanı yaşamaya çalışiyoruz hamd olsun.. bu gece burada yapacagim son iftarim.. icim biraz buruk..biraz huzunlu, biraz tedirginim ne hikmetse.. icimde korku ile bir sevinc ile karisik acaip bir mutluluk da var.. evimi.. cocuklarimi ,buradaki dostlarim ile actigim iftarlarimi ozliyecegim... ote yandan fi Sebillilah Allah RIZASI icin belkide bir masumun umudu olacagiz.. bu gun Son gunum bu diyarda ..nefis muhasebemi yapiyorum.. Allahim!Sen biliyorsun kalbimi..gizli ve eksiklerimi.. iyi bir kul olamadım...kendim ile mutmain degilim..cook yanlislarim.. hatalarim..olmustur.. zor imtihanlarimda bir anlik sitem ve isyanlarim.. affett Yarrab..bir anda olsa Nefsime kandim.. Olmam gerektiği gibi iyi bir KUL olamadığıma inanmışken iyi bir İNSAN olabildiğimi düşünmem de abes olur elbette. Çünkü İNSAN olabilmek Allah’ a KUL ve Resulü Muhammed Mustafa Sav’ e ümmet olabilmekle mümkün... iyi bir Kul olamiyan nasil iyi bir insan olabilirdi ki.. aslinda hep iyi bir evlad.. iyi bir anne iyi bir es..iyi bir dost..iyi bir kardes olmaya calistim.. cook ugrastim Rabbim.. ama yinede geregi gibi hic bir seyi tam olamadim.. hep birseyler eksik kaldi.. veya ben o eksiklikleri dolduramadim.. ama her an da bu eksikligimden oturu.. Rabbimin Rahman KApisinda da tovbe ve bagislanma icin hep teslimiyet ile bekledim.. Rah. annemin sozleri bir an kulagimda cinladi" "Her işini ALLAH için yap. Bir işe kimin için başlarsan netîcesi yine onun için olur... Hâsılı neye çalışıyorsan ona nâil olursun. Her şey böyle... Yaptığını görür, ettiğini bulursun. Her kap, içindekini sızdırır."guzel KIZIM diyordu.. Yarin bir mechul yolculuga cikacagiz..ve kendimi hayatimi.. omrumu beyhude mi gecirdim acaba diye bir an arkama..maziye baktim.. dolu dolu yasanmisliklarin icinde bosluklar..KIRGINLIK lar..keskeler.. pismanliklar da vardi... Bir OLAMAMIŞLIK, yarımlık, eksiklik duygusu sarıyor içimi… Bir geç kalmışlık duygusu… Garip bir hüzün, bir tükenmişlik… Ve adını koyamadığım garip bir duygu karmaşası… Ve öylece gözlerimin önünden akıp giden bir hayat… Allahım bizlere temiz yaşamayı ve tertemiz huzuruna çıkmayı nasip et.. bagisla Bizi.. Hak ettigimiz ile degil Rahmetin ile bizlere muammele et.. amin...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Memleketten uzak diyarlarda iftar yemeği
Alt