Mantarli Paprikali Tavuk

sevgisiz olmaz

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
306
Tepkime puanı
10
Mantarli ,Paprikali Tavuk


mantarlitavuk29ae.jpg

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]malzemeler:[/FONT]

  • [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]iki parca tavuk gogsu[/FONT]
  • [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]200 gr (daha az yada cok olabilir)mantar [/FONT]
  • [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]iki adet havuc[/FONT]
  • [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]bir tane kirmizi paprika[/FONT]
  • [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]bir tane sari paprika (dilerseniz yesil de olur)[/FONT]
  • [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]pul biber,kimyon,kori ve tuz[/FONT]
  • [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]iki kasik sivi yag[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]yapilisi: [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif] tum malzemeyi resimdeki gibi seritler halinde dograyin [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif] tencerede ilk once tavuklari agzi acik olarak kavurun [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif] daha sonra diger malzemeleri ekleyin ve agzini kapatin [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif] sotemiz suyunu salip cekene kadar kisik ateste pisirin [/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]AFIYET OLSUN[/FONT]

 
Üst Alt