- Katılım
- 12 Mart 2011
- Mesajlar
- 306
- Tepkime puanı
- 10
Mantarli ,Paprikali Tavuk
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]malzemeler:[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif] tum malzemeyi resimdeki gibi seritler halinde dograyin [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif] tencerede ilk once tavuklari agzi acik olarak kavurun [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif] daha sonra diger malzemeleri ekleyin ve agzini kapatin [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif] sotemiz suyunu salip cekene kadar kisik ateste pisirin [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]AFIYET OLSUN[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]malzemeler:[/FONT]
- [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]iki parca tavuk gogsu[/FONT]
- [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]200 gr (daha az yada cok olabilir)mantar [/FONT]
- [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]iki adet havuc[/FONT]
- [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]bir tane kirmizi paprika[/FONT]
- [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]bir tane sari paprika (dilerseniz yesil de olur)[/FONT]
- [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]pul biber,kimyon,kori ve tuz[/FONT]
- [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]iki kasik sivi yag[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif] tum malzemeyi resimdeki gibi seritler halinde dograyin [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif] tencerede ilk once tavuklari agzi acik olarak kavurun [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif] daha sonra diger malzemeleri ekleyin ve agzini kapatin [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif] sotemiz suyunu salip cekene kadar kisik ateste pisirin [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]AFIYET OLSUN[/FONT]