Selamün aleyküm, ben bu konu altında yazdıklarımdan ötürü sanırım yanlış anlaşıldım. Geçmiş konularımda her şeyi anlatmış paylaşmıştım buradaki büyüklerim ve kardeşlerim duruma vakıf olduklarından dolayı yorumlarını buna göre yaptılar. Ama yeni üye olanlar konu hakkında bilgi sahibi olmadıklarından ötürü beni boşandığına çok mutlu olmuş boşanma sevdalısı çocuğu annesinden koparmak isteyen biri gibi anladılar sanırım. Belki de evladımın bende kalmasından ötürü mutlu olduğuma dair şeyler yazdığım için böyle bir düşünce olmasına sebep oldum.
Ben sadece şunu söylemek istiyorum; bu mesele hakkında yazdığım bazı konu başlıkları var onlara da bir göz atılırsa bugün boşandığıma ve evladımın bende kalmasına neden sevindiğimi daha açık bir şekilde anlaşılır.
Sizlere sadece şunu söyleyebilirim; ben anne ile evladı koparan bir sadist değilim, boşanma davasını her ne kadar ben açmış olsam da boşanmak isteyen ve boşanmak için unsurları oluşturan ben değilim. Her zaman hayırlısını istedim ve her zaman hayırlısını diledim, belki de hayırlısı böyle olduğu için bugün boşandık ve evladım benim yanıma verildi.
Evet haklısınız evlilikler yıkılmasın yuvalar yıkılmasın evlatlar annesiz yada babasız büyümek zorunda kalmasın. Ben günlerce aylarca evladımın gözümün önünde eridiğini psikolojisinin bozulduğunu üzülüp kahrolduğunu gördüm bu acı ile yaşamak yaşamayanın anlayacağı kadar kolay değil emin olun.
Kaderimiz böyleymiş kim değiştirebilir kaderi benim ve evladımın yaşadıkları yaşanmamış gibi olabilir mi her şey sanki bir rüya görmüş gibi olabilir mi yapılan yanlışlar hatalar yapılmamış gibi olur mu? Hangimiz evlendikten sonra boşanmak maksadıyla evleniyor, ben boşanmak ister miydim özellikle de evladım varken ama bazen yapacak hiç bir şey kalmıyor ve şartlar neyi gerektiriyorsa kader önümüze ne koyarsa onu yaşıyoruz. Bu yazdıklarım yanlış anlaşılmasın kimseye kızdığım kırıldığım için yazmadım amacım sadece yanlış anlaşıldığımı anlatmaktı. Rabbim cümlemizin hakkında hayırlı olan bütün dualarımızı kabul buyursun inşallah. Allah'a emanet olun.