Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
lutfu da hos kahrıda hos ...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 16882" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Sahibimiz Allah cc.dir...</span></p><p><span style="color: black">O’nun huzurunda iki büklüm oluşumuzun ve bizi her daim işitmesinin heyecanıyla titriyoruz...</span></p><p><span style="color: black"> Daha huzurundan kalkmadan yaşadığımız ferahlık tebessüm ettiriyor bizi.</span></p><p><span style="color: black">“Ve yalnız Rabbine rağbet et” (İnşirah; diye buyurmamış mıydı?</span></p><p><span style="color: black">Öyleyse sen de ayağa kalk şimdi..</span></p><p><span style="color: black">O’nsuz kaldığını anladığında, kederlen sadece, yönel rabbine şu ayeti dola diline;</span></p><p><span style="color: black"> “Eğer onlar yüz çevirirlerse de ki; “Bana Allah yeter. O’ndan başka ilah yoktur. </span></p><p><span style="color: black">Ben O’na tevekkül ettim ve büyük arşın Rabbi O’dur” (Yunus; 129)</span></p><p><span style="color: black">Lutfun da hos kahrin da..</span></p><p> <span style="color: black">unut dünyalık sıkıntılarını, seni üzenleri; kalbini bine bölenleri, ağlatanları..</span></p><p><span style="color: black"> itip kakanları, seni saymayanları, vefasızlığını sende deneyenleri unut!</span></p><p><span style="color: black">Derdini sevmeyi öğren, onları seni Rabbine yaklaştıran aracılar olarak gör..</span></p><p><span style="color: black">Dert dediğin ve tarafından hüzne düşürüldüğün şeyler..</span></p><p><span style="color: black"> seni Rabbine yaklaştırdı, Rabbin onları sana kendine yaklastirmak icin aracı yaptı.</span></p><p><span style="color: black">farkinda degilmisin?Eyy insanoglu..</span></p><p><span style="color: black"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 16882, member: 1049"] [COLOR=black]Sahibimiz Allah cc.dir...[/COLOR] [COLOR=black]O’nun huzurunda iki büklüm oluşumuzun ve bizi her daim işitmesinin heyecanıyla titriyoruz...[/COLOR] [COLOR=black] Daha huzurundan kalkmadan yaşadığımız ferahlık tebessüm ettiriyor bizi. “Ve yalnız Rabbine rağbet et” (İnşirah; diye buyurmamış mıydı? Öyleyse sen de ayağa kalk şimdi..[/COLOR] [COLOR=black]O’nsuz kaldığını anladığında, kederlen sadece, yönel rabbine şu ayeti dola diline;[/COLOR] [COLOR=black] “Eğer onlar yüz çevirirlerse de ki; “Bana Allah yeter. O’ndan başka ilah yoktur. [/COLOR] [COLOR=black]Ben O’na tevekkül ettim ve büyük arşın Rabbi O’dur” (Yunus; 129) Lutfun da hos kahrin da.. unut dünyalık sıkıntılarını, seni üzenleri; kalbini bine bölenleri, ağlatanları..[/COLOR] [COLOR=black] itip kakanları, seni saymayanları, vefasızlığını sende deneyenleri unut! Derdini sevmeyi öğren, onları seni Rabbine yaklaştıran aracılar olarak gör..[/COLOR] [COLOR=black]Dert dediğin ve tarafından hüzne düşürüldüğün şeyler..[/COLOR] [COLOR=black] seni Rabbine yaklaştırdı, Rabbin onları sana kendine yaklastirmak icin aracı yaptı.[/COLOR] [COLOR=black]farkinda degilmisin?Eyy insanoglu.. [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
lutfu da hos kahrıda hos ...
Alt