Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
Lor Dolması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="ömr-ü diyar" data-source="post: 10288" data-attributes="member: 376"><p><strong>Malzemeler</strong></p><p><strong>250 gr. lor peynir</strong></p><p><strong>1 kase pilavlık bulgur</strong></p><p><strong>1 ad. kuru soğan</strong></p><p><strong>1 kg. pazı </strong></p><p><strong>sarımsaktuz</strong></p><p><strong>1 su bardağı süt</strong></p><p><strong>100 gr. tereyağ</strong></p><p><strong>1 kase yoğurt</strong></p><p> <strong></strong></p><p><strong>Yapılışı</strong></p><p><strong>İnce ince doğranmış soğanları tereyağında soteliyoruz. 2 kase su ilave edip su kaynayınca bulguru ilave ediyoruz. Bulgur pişince ocağı kapatıp 1 kase de lor ilave ediyoruz, karıştırıyoruz. Daha önceden haşlamış oldugumuz pazılara bu içten bir miktar koyarak büyük yaprak sarmaları şeklinde sarıyoruz. Hazırlamış olduğumuz dolmaları tepsiye diziyoruz. Üzerine 1 su bardağı süt ilave ediyoruz, 10 dak fırında pişiriyoruz.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ömr-ü diyar, post: 10288, member: 376"] [B]Malzemeler 250 gr. lor peynir 1 kase pilavlık bulgur 1 ad. kuru soğan 1 kg. pazı sarımsaktuz 1 su bardağı süt 100 gr. tereyağ 1 kase yoğurt Yapılışı İnce ince doğranmış soğanları tereyağında soteliyoruz. 2 kase su ilave edip su kaynayınca bulguru ilave ediyoruz. Bulgur pişince ocağı kapatıp 1 kase de lor ilave ediyoruz, karıştırıyoruz. Daha önceden haşlamış oldugumuz pazılara bu içten bir miktar koyarak büyük yaprak sarmaları şeklinde sarıyoruz. Hazırlamış olduğumuz dolmaları tepsiye diziyoruz. Üzerine 1 su bardağı süt ilave ediyoruz, 10 dak fırında pişiriyoruz.[/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
Lor Dolması
Üst
Alt