Kendimden Kendime

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
duaetme.jpg

Mülkün sahibi Sensin,bende senin mülkünde bir günahkar!
Senin Aşkını Tanımadan Aşkına layık olmadan önce Yaptığım Hataların,günahların bedelini ödüyorum..sıkıntılarım ile temizlenip arınıyorum..
Rabbim, Sana cc.layık olmadan, başkalarına layık olmaya çalışırken kendimden çok uzak düşmüş biriyim...
kaybolmuş olan kendimi Bulmaya çalışırken sınavlardan ,cehennem ve buhranlardan geçiyorum..

Mülkün sahibi sensin,bende senin mülkünde bir günahkar!
Senin herseyi kuşatan rahmetinden cesaret alarak geldim huzuruna ve yine şefkatine sığınarak,günahkar ellerimi açtım Sana.
Her ne günaha batmış olursam olayım. her ne kadar çirkin olmuş olursa olsun arkamda bıraktığım yıllar içinde ben Sana asla!!şirk koşmadım..

Arkasında koştuğum yalancı sevgilerin bir hata oldugunuda bilmiyordum. nasip ettin öğrendim ve hata sayılan herseyden koptum yalnızca sana yöneldim Allahim!..
Senin sevmediğin hiç birseyi sevmiyorum senin sevdiğin ve istediğin gibi olmaya çalışıyorum...
Senden başka kimseden istemem senden başka kimseye halimi arz edemem!

İnsanlar ancak beni kendi dilleri ile anlar, ama Sen halimi hiç konuşmasamda anlarsın.
“Bu yüzden sana anlattıklarım ve anlatacaklarım asla şikayet değil.”

Sadece Günahlarımın altında eziliyorum.. Gözyaşlarımla beslediğim tövbelerim var benim.. Sunsam avuçlarımla bütün pişmanlıklarımı...
Rahmetinle kabul edermisin ALLAH'ım c.c.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Kaderin her şeyi güzeldir…yeter ki Sen Kaderinden ve Kaderin Sahibinden razı ol...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
gizemikadin.jpg

İnsanların beni nasıl bildiğinin hayati bir önemi yok,Çünkü onlar,nasılsa beni,kendi zanlarınca bileceklerdir.
Asl olan ise benim,kendimi nasıl bildiğimdir !Bu Kendimden mutlumuyum ?Kendimden Razi ve kendimi seviyormuyum..?
Kendimi kaybettiğimden beri, Hiç kimseyi kaybetmekten korkmuyorum artik!!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
yesillik.jpg

Yaşamak zordu,bende yazmayı seçtim...
Belli ki kırılmış gönlüm, Yoksa yazdıklarıma bu kadar sevgi dağılmazdı !!Dün dünde kaldı bugün yeni bir şeyler yazmak lazımdı ben de bugünkü kendimi yazdım..
ANLAYABİLENE..Aşk olsun ...

Üst Alt