Selamu aleyküm cümleten hayırlı geceler dostlar.
Değerli dostlarım, bildiğiniz gibi benim için hepiniz özel ve değerlisiniz, sizlerden ayrı kalmak söz konusu dahi olamaz ama, bazı şahsi işlerim den ve bazı kişilerin seviyesiz davranışlarından dolayı baya bunaldım o nedenle hiç bir şeyi canım almaz oldu + yaptığım işlerden de bir zevk almaz oldum.
Hani bazen; Bir dokundum, bin ah işittim, derlerya, işte bende o durumdayım yanardağ dan farkım yok.
Geçenlerde alapli.biz de oyalanıp biraz kafamı dağıtayım dedim ama ne yazıkki başladığım işi bitiremedim çünkü aklım karma karışık olduğu için kendimi konuya veremiyorum.
Gönül Sızım adminim;
Adminim, Facebook'u mesken mi tuttun..yoksa Facebook mu Seni mesken,tuttu.. demiş, evet çünkü anca orada haykırıp içimi boşaltabiliyorum.
Şimdi diyeceksinizki, biz dök içini rahatla bölümünü boşuna mı açtık, gel dök içini rahatla diyeceksiniz.
İyi dersiniz, hoş dersiniz de benim içim burada dökülecek gibi değil dostlarım, sadece şunu diyeyim.
HERKES DOĞRU DA, BİR TEK BEN Mİ EĞRİYİM.
Sağlığım sıhatim yerinde elhamdulillah, Allah'ıma şükür bu devletin sayesinde emekli de oldum artık köşeme çekilip biraz kafamı dinleyeyim.
Hepiniz ALLAH'A EMANET OLUN...