- Katılım
- 7 Mart 2011
- Mesajlar
- 125
- Tepkime puanı
- 8
KAŞARLI MANTAR
Hazırlama Zamanı 30 dakika
Pişirme Zamanı 30 dakika
Kaç Kişilik 4
Malzemeler
Hazırlanışı
Hazırlama Zamanı 30 dakika
Pişirme Zamanı 30 dakika
Kaç Kişilik 4
Malzemeler
- 1 paket kültür mantarı
- 1 çorba kaşığı un
- 1/2 çay bardağı süt
- 100gr küp küp kesilmiş tereyağ
- 200gr küp küp kesilmiş kaşar peyniri
- tuz,karabiber
Hazırlanışı
- Mantarları güzelce yıkayıp saplarını çıkardıktan sonra bir fırın kabına güzelce dizelim.Sütü avcumuza alarak mantarların üzerine serpiştirelim.Ardından unu serpiştirelim,tuz ve karabiberini de koyduktan sonra küp küp kesilmiş kaşarları mantarların göbeklerine oturtalım.Mantar saplarını da kapta boş kalan yerlere yerleştirdikten sonra küp küp kestiğimiz tereyağını da aralıklı olarak kalıba yerleştirelim ve 200 derecelik fırında yarım saat üzeri kızarıncaya kadar pişirelim.