Karım ile ailemin arasını nasıl düzeltirim.

Knn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
10 Ekim 2022
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Selamün aleyküm. Allah eş ile aile arasında kimseyi bırakmasın benim sınavımda buymuş demekki herşey Allah’tan diyorum ve yardımlarınızı istiyorum. 4 yıldır evliyiz ailelerimizden ayrı ilde yaşıyoruz yılda 15 gün anca görüyoruz birbirimizi bu bile yetiyor tartışmalara 2 tarafında hatası var eşit davranmaya çalıştıkça ben mağdur oldum bi erkek olarak gerçekten kaldıramıyorum. Bi taraf ailem bi taraf karım ve birde çocuğumuz olacak inşallah en mutlu anlarım mahvolacak diye korkuyorum.karım çok inatçı ve kincidir.ailemde çabuk alınır ve kafaya takan tipler herşeyin altında biriey ararlar herşeyi onlar bilirler. aslında istedikleri Güler yüz başka bişey istemezler karım ise ilgi ister evlerimiz ayrı şehir bile ayrı eşim biraz ailem konusunda mesafeli ilk başlarda çok iyidiler benden kaynaklı sorunlardan dolayı da olaylar buralara geldi şimdi düzeltmeye çalışıyorum benden kaynaklı tarafı da sinir konusu kolay kolay sinirlenmem ancak sinirlenince de gözüm kimseyi görmez.
Ne kendi ailem ne eşimin ailesi hiç bir şekilde ayırt etmem her ikisine de eşit davranırım hatta eşimle ailem arası iyi olsun diye eşimin ailesine daha fazla ilgi gösterdiğim bile oldu ama karşılığını göremiyorum Buda beni çok üzüyor tek istediğim herkesin mutlunolması bende çok şey istemiyorum herkesin yaptığı hareket birbirine batıyor anlam veremiyorum. ben bu sinirimi kendi imkanlarımla frenleme yapıp minimuma indirmeye çalışıyorum ki çareyi buraya yazmakta buldum. O kadar büyük sorunlar da yok aslında ancak ben çok huzursuzum aileme ve karıma çok bağlıyım iki tarafında mutlu olmasını istiyorum mutlu olsunlar ki mutlu oluyum uykularım haram oluyor belli etmesem de gülüp neşeli olsam da. Ailemle konuşurum doldurdu seni derler karımla konuşurum doldurdu der an itibari ile de artık iki tarafa da katılmayacağımı kendi sorunlarınızı kendiniz çözün demekle yetindim zor geliyor bide bunu deneyim dedim artık lütfen yardım edin olan hep bana oluyor. Allah bu gibi sıkıntılar taşıyanın sıkıntısını gidersin.
 
Ç

Çicekcim

Kayıtsız
Misafir
Siz elinizden geleni yapmişsiniz her iki taraf icin de akişina birakin hersey olucagina varir .onlar kendi aralarinda bi sekilde anlasirlar zamanla birbirlerini tanidikca kabulleneceklerdir evliliğiniz daha çok yeni. Hakkinizda hayirlisi olsun .
 
S

Senad

Kayıtsız
Misafir
ve aleyküm selam bekleyin bir bebek gelsin sizin yapamadiginiz barış ve birlik, beraberlik, huzuru bebeğiniz getirecektir..TORUN bir baska sevda... inşaallah bu işin üstesinden bebeğiniz gelecek...

bir de iletişimsizlik günümüzün hastalığı Allah yardımcınız olsun..
 
Üst Alt