Kalbimin Sana İhtiyacı Var...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
bnkc2.jpg

Kalbim cok yorgun!biraz durup dinlenmek istiyor...
Bir omuza yaslayıp başımı, azıcık soluklanmak, hatta bir ömür boyunca güçlü görünmek adına tuttuğum gözyaşlarımı kollarında serbest bırakmak istiyorum...
İstediklerim aslında o kadar basit ki, belki de bana öyle geliyor...
Yaşadığım sıkıntıları üstüne atmak değil derdim. Tam da tersi, bütün hepsini unutmak için sana koşmak istiyorum...
Hayatımı şöyle bir gözden geçiriyorum, ne kadar çok ertelediğim umut var
Seni ertelenmişler listesine koymak istemiyorum...
yüreğinin içine sızarak, ne hissettiğini anlamak ve ne öğrendiysem bugüne kadar, hepsini unutarak, seninle yeniden başlamak istiyorum...
Aklım,yuregim sende takılı kalmışken, gündelik hayata uyum sağlamak da zor aslında.
Gün olur da usanırsa kalbim, bu uzun ve hiç bitmeyecek bekleyişlerden diye korkuyorum. Senden ayrılmak dert değil, kapatırız bir gece yarısı telefonları, kendimizi bitiririz birbirimizde. Sonra ne olur?
Aklım ayrılığı kabullense de, yüreğim hic vazgeçmem için, kalbimin bunu kabullenmesi gerekir, yoksa mantığım bitti diye çığlık atsın, ne fayda?
sevdiğim şarkı çaldığında aklıma yine sen gelirsen, gerçekten senden ayrılmış sayılır mıyım?İkinci bahara kanat açarken sevdalar
Bir tufan olur da vurursa yüreğindenTeneşiri gösterip,Kırkından sonra...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aşk aranmaz!O Her insani hayatinin bir deminde bir sekilde bir gün karşına çıkar...
ASK ilahi bir lutuf bir uyanis bir yukselistir..O,İlahi bir MARAZ ZAKKUM 'dur,MADDEYİ ÖLDÜRÜP,MANAYI YEŞERTİR...
RABBİM, o nuru öncelikle bu alemdeki maşuğumuzun gönlüne ve bedeninine verir,kimi nasip ederse karşısına çıkartarak,sizi ona aşık ettirir...aşk guzel olduğu kadar acı da verir.iste acısida guzel ve doyumsuz olan tek duygu aşk tir....
Siz aşk ile denenmek için HAKK,TARAFINDAN SEÇİLMİŞSENIZ............​

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Biz sevmek ile sahiplenmeyi karistirdik..

Sevmek, Sevgiliyi bir beyaz güvercin gibi avuçlarına alıp nazikce okşamak ve yüreğine bastırıp korumaktır...
Ama sevgiliyi daha güzel ufuklar bekliyorsa onu salıverip o`nun mutlulugunu kendi sevginden one koymaktir..
Onun, uçsuz bucaksız gökyüzünde kanat çırpışlarından sonsuz haz duyup Rabbine emanet ederken..o`nun icin mutlu olmaktir..
Onun kendisinden uzaklaşmasına üzülmek değil, gerçeğe uçmasına, hakikate yaklaşmasına sevinmektir...
"Beni bırakıp nereye gidiyorsun" demek değil, "gittiğin yerlerde ins. mutlu olursun.. dualarımla seni koruyup hep seni yuregimde tasiyacagim diyebilmektir..
sevdigini kendi nefsinden once koyabilmek tir...
https://www.youtube.com/watch?v=w5_zaklhxBA
kgüll..,kgüll..,

kalbimin_sesinden

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Insanin dogumundan ölümüne kadarki hayatinda, nokta kadarcik bir ayrinti olmasin ki, o "kalp"ten sadir olmasin...
Yine yasamin ve hayatin bir "an"i olsun ki o "an" icersinde "kalp" dinlendirilsin...
Mümkün degildir...
Ister haberimiz olsun ya da olmasin, ister bilerek ya da bilmeyerek olsun ve isterse seyyielerimiz ve hasenatlarimiz olsun her bir hareket ve niyyetin temelinde "kalb" vardir...
Sevgilerin, asklarin, arzularin, tutkularin, muhabbetin temelinde hep kalp vardir...
Insanin kalbini dinlendirmesi bir anlamda onun ölümünü ifade eder...
Kalp durur ve dinlenmeye cikarsa insan da kabre hicret eder, degil mi?
Huzur, dinlenmenin ve dinlendirmenin bir ifadesidir.
Dolayisiyla, Kalbini "huzurlu" edenler ve "huzurlu" tutanlar kalplerini dinlendirenlerdir.
Rabb'im buyurdu:
"Haberiniz olsun! Kalpler yalnizca Mevla Teala'nin zikriyle "huzur" bulur..." (Rad, 28)
Mevla'nin zikriyle kalplerini "huzurlu" tutanlara selam olsun. Onlar Mevla'nin temiz kullaridirlar...

NOT: Zikir iki dudak arasinda Mevla Teala'yi anma ameliyesi degildir.
Zikir, Kur'an bütünlügünde bir hayati ve yasami ikame edebilmenin adidir. Bu incelik asla unutulmamalidir...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Vuslat denen şey sevgiliye kavuşmaksa eğer; neden yanar Ebubekir(ra)ın ciğeri, Habibullahın dizinin dibinde iken?
Ya Rabbim!..Öyle bir iman nasib et ki bana,
Yorgunluğumu alacak tek yer Huzurun olsun..
Koşayım seccade'ye, koşayım Sana
"AŞK" ve "CAN"la.......

ceylannur

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Ellerıne saglık sag ol paylasımın için<!-- google_ad_section_end -->

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
biriekgibi1.jpg

Özledin mi beni, dedim.Sustu..icinin taa icinden Nefesini en derinden aldı ve,
Özlenmez mi, dedi..niye bana soruyorsun?ben bende degilim ki dedi...
Özlem olmazsa ne anlamı kalırdı UMUT'ların? ya da UMUT'ların olmasa ÖZLEM denir...miydi yürekteki derin sevgiye?
Gözden uzak olan gönüle daha yakındır bence... Göz gördüğüne inanır gönül ise gözün görmediğine uzaklarda da olsa hisseder...
Selam" gözümün görmediği ama yüreğimin hissettiği yerlere....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
3yy7us4bg7.jpg

İşte böyle bazen
çözümsüz kalır insan.
Bir şeyler düğümlenir boğazına.
Konuşamaz olur.
Yalnızdır da zaten.
Gözler patlamaya hazır su bombası...
Sorunlar birikip gelmiştir avuç avuç.
Sorunlar demir leblebi...
Paylaşacak kimse de bulamaz insan.
Sanki herkes saklanmış gibidir.
Sanki gizli bir saklambaç...
Ama her oyunda ebe olmak çekilir şey değildir! ..

Ve saklanan saklandigi yerde ebedi sakli kalir...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bİr hüzün sözü imiş Aşk dilden dökülen
Kime söylendiği bilinmez bir hal imiş
Nedensiz bağlanılan O olan dil imiş
Hayaller gördüren deryalara daldıran imiş
Adı aşkmış,onun adına yazı yazılan maşukmuş
Bilmiyorum kime niye yazılmış neden yazılmış
Sen değilsin O değil...artik hic bir sey Bilmiyorum....

Üst Alt