Kalbimdeki bir dost

onur96

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm, gönül sızım'ı yani sizi uzun süre önce tanıdım bu sitede. Sizle sohbetler, size bir derdimi anlattığımda derdime deva olmanız. Sizi hiç görmeden gönül dostu edindim. Siz gerçek bir dostsunuz. Bir allah dostu, gönüldeki dost. Gönlümde çok acı var, bu acılar nasıl geçer bilmiyorum. Ayrılık acıları çok yaşadım. Ey dost lütfen derdime bir çare...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, gönül Dostum Allah razı olsun..
Allahumme salli ala seyidena Muhammed.. La Havle Vela Kuvvete İlla Billlahil'Aliyyil'Azıym..
Ayrılık acıları bunlara bir çare bulabilse idim ilk önce kendime derman olurdum..
sonra anladim ki;Derdim bana dermân ile keramet bir lütuf imiş.

Sen sanır mısın ki dert kötüdür. Hayır ! Dert devaya bir davetiyedir. O yüzden nerede dert varsa deva oraya koşar.
O halde derdini sev,ilahi rahmeti celbeden kırıklığını … nimet bil.. İlahi yardım ihtiyaca göre tecelli eder. Dertli ol ki o seni iyileştirsin..
Mevlana

Sevgilinin gönderdiği ayrılık, acı, tatlı ne varsa tüm gönderdiklerini bir bilmeli, çok sevmeden Aşk kapısından girilir mi hiç?
Ayrılık ve acı bunu da ancak sabır ,zaman ve namaz/dua ile (Allah'tan) yardım dileyerek geçebilir..

Her işte bir hayır vardır… Amma olduğu hal ile amma neticesi ile. Bu müthiş müjdeyi düşünüp;başımıza gelen müsibetleri bir cezalandirma değil bir hediye cihetinde kabul edip
“Ya Sabır” diyerek tevekkül etsek, bize zor gibi görünen ama pek kıymetli “sabır” ağacının altında gölgelensek bu sırtımızda hissettiğimiz koca dünya yükünü
ne taşımak zorunda kalacağız nede bu can-ı gönül Sultanını içinde barındıran gönüllerimizi daraltacağız.

Her Şerrin İçinde bizim için Gizlenmiş Mutlak bir hayır vardı..
Hayır ve Şer Ancak ALLAH'TANDIR! Her Şerrin İçinde Sizin için Gizlenmiş Mutlak bir hayır vardır!bunu şu An anlayamazsınız !!
Allah yar ve yardımcınız olsunLâ Tahzen! Innallâhe Meassabirin. (Üzülme Allah sabredenlerle beraberdir...
Hakkınızda hayırlısını dileyin...

Bilirim delisin gönül.. Söz dinlemezsin, tesellî kabul etmezsin..
Seni zapt etmek kolay değil, bilirim sevdalisin gönül..

Kaç kez tırmanırda atarsın kendini dağlardan..
Paramparça kendini seyretmek hoşuna gider acılar içinde..
Yüzün gülerde.. içten içe, inceden inceye kanarsın...
Gözyaşlarımda Boğulan Hıçkırığımla Tutunuyorum Hayata ve Sana..

Dil harap, Gönül yorgun..Ya RABB! hüznü'me Dua sürdüm sabır taneleri ile... Olurmu ki akibetim hayır diye..!
El Sendedir Dil Sende, Diken Sende Gül Sende, Biliyorum ;Her An İmtihandayım, Ağlasamda Gülsemde...

Kaderimize boyun eğmedikçe her şey üstümüze gelir ve hep daha ağırı ile imtihan ediliriz..
Allahü teâlâ buyuruyor ki, ben kaza ve kaderime razı olandan razı olurum...
"La ilahe illa ente subhaneke innî kuntu minez-zalimîn."
"Senden başka hiçbir ilah yoktur. Seni tenzih ve tesbih ederim. Ben zalimlerden oldum.."

acilangul1
https://www.youtube.com/watch?v=IqjgA3k2Y2M

onur96

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun gönül dostum. Herkese yardım ediyorsun Allah da sana yardım eder inşallah. Sana dua edeceğim dost.

Üst Alt