Kafamı kaşıyacak vaktim yok

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
1390250633_kp7.png

Selamun aleyküm Bildiğiniz gibi hemen bayram sonrası, İstanbul'a hareket ediyoruz ordan Umre inşaAllah..bir yandan bayram, hazırlığı bir yandan yol hazırlığı hediye alışverişleri bavulları toplama bir yandan çalıştığım çocuk koruma servisinde ki işlerimi toparlayıp başka bir elemana devr etmeliyim..

bir yandan da evimi topluyor, havuzu boşaltmalıyım havuzu olanlar bilir havuz çok bakım ve masraf ister bakım, ilgi vermezseniz sivrisinek ve bakteri oluşur ve tehlikeli olur kanunen havuzun varsa ya bakarsın yada kapatmak zorundasın..

o yüzden foruma fazla giremiyor her şey gecikmeli..hem de Ramazan ayının son günleri onun ile biraz daha fazla vakit geçirmek istiyorum.. seneye Allah kerim kim kala ,kim bula..
Bu ayrılık heyecanı sardı.....Ramazan bizi ne güzel de kendi atmosferine sokup güzelleştirmişti Aç kalarak, sabrederek neredeyse melekler gibi olmuştuk.ne bileyim Ramazan gidiyor diye de biraz Hüzünlüyüm haydi hayırlısı sanki içimde fırtınalar kopuyor...Hüzünlüyüm Allahım...

Bedenen gitmeye hazır olduğum yerlere ruhen, kalben, vicdanen gitmeye hazırmıyım..? bunu da bilmiyorum.. Beni bekleyen bir annem bile yok!! havaalanında bekleyen özel servis var bizi evimize kadar götürecek.
..hy..

tozduman

Moderatör
Moderatör
Selâmün Aleyküm ablacigim musait olursan istanbula geldiğinde kahve içmek isterim sizinle :)

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Daha Ekrem adminin findukları toplanacak ,tutamayacağın sözü söyleme..islikcalançook kommiik

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selâmün Aleyküm ablacigim musait olursan istanbula geldiğinde kahve içmek isterim sizinle :)

İnşaAllah, Allah izin verirse, Allah dilerse, geldiğimde senin ile kahve içmek isterim ..
Biz her ne kadar gideceğimiz, geleceğimiz yerleri veya yapacağımız işleri planlayıp imkan sağlamış olsak bile, Allah c.c izin vermezse o işi gerçekleştiremeyiz...
HERKESİN BİR PLANI VAR AMA ,“ALLAH'IN PLANI” HERKESİ KAPSAR!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Daha Ekrem adminin findukları toplanacak ,tutamayacağın sözü söyleme..islikcalançook kommiik

"ben Ekrem adminin yanında karın tokluğuna fındık toplamaya talibim ama ben hayatımda hiç fındık ağacı bile görmedim ama öğrenebilirim....
beni imeci mi hizmetçi mi ne ise Kabul edermisiniz...
işten kaçmam Evvel Allah
..."

talibim demişim Ekrem adminin finduklarını toplayacağım sözünü vermedim.. YARINA çıkacağımızın GARANTİSi yok iken nasıl söz verebilirim ki.. ben talip olurum ama İnşaAllah, ancak Allah izin verirse yapabilirim.. ne hayat ne de oluşan olaylar benim elimde değilki söz verebileyim Uçak Biletim mart ayından beri var ama hedefe, menzile ,İstanbul'a varırmıyım ,bir daha geri gelirmiyim ,ölürmüyüm ,annemin mezarı yanında kalırmıyım ,anneme gitmek istiyorum.hy.. bunu da ancak Allah bilir... hmmnn

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
İlmi siyahset yapıyorsunuz, harikaa kabul ederse Ekrem admin, hiç yoktan deneyimsiz de olsa talibi olacak. Elbetteki Allah bilir...
Söz vermekle ilgili hadisi şerif ve ayetleri incelesekmi.:tamam:.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İlmi siyahset yapıyorsunuz, harikaa kabul ederse Ekrem admin, hiç yoktan deneyimsiz de olsa talibi olacak. Elbetteki Allah bilir...
Söz vermekle ilgili hadisi şerif ve ayetleri incelesekmi.:tamam:.

inceliyelim ben her şeye ,her işime İnşaAllah,if Allah,God wills Allah izin verirse inanarak kelamını o kadar çok kullanırım ki her kes dalga geçer benimle...
siyasetti sevmem,bana göre de ilmin siyaseti de olmaz ve ben siyaseti bilmem ve anlamam..ne de olsa ben sadece basit bir insan oğlu Havva yım.
ben koruyucu anneyim siyasetçi değil beni kimse ile kıyaslamayın lütfen.

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Sözünde niyetinde ciddi olan programına Ekrem adminin fındıklarını unutmazdı. Yalandan gönül alma, ya da laf olsun torba dolsunmuydu.

tozduman

Moderatör
Moderatör
Selâmün Aleyküm bu sene finduk çok var.
Allah bereket versin insallah :)
Bizimde fındık bahçemiz var toplaması kulfetli olsada çok eğlenceli oluyor.
Dallardan sörf bile yapiyosun:)

tozduman

Moderatör
Moderatör
İnşaAllah, Allah izin verirse, Allah dilerse, geldiğimde senin ile kahve içmek isterim ..
Biz her ne kadar gideceğimiz, geleceğimiz yerleri veya yapacağımız işleri planlayıp imkan sağlamış olsak bile, Allah c.c izin vermezse o işi gerçekleştiremeyiz...
HERKESİN BİR PLANI VAR AMA ,“ALLAH'IN PLANI” HERKESİ KAPSAR!
Hayirlisi olsun :)
Bakalım Allah ne buyuracak nasıl görüşmemizde Hayır var ise görüşememizde de Hayır vardır.
Kalbimiz bir olsun inşallah :)
Hayatım da kimseye boşuna değer vermedim çünkü ya sırtımda ya da kalbimde !
Ya ben taşıdım ya da onlar taşıdı beni :)

tozduman

Moderatör
Moderatör
Ablacigim Anneninizin kabri Nerede acaba?
Gelemezsseniz eğer ben gider okurum sizin yerinize yasin süresi. .
Hatta yakın olursak bende gelirim çocuklar ile ilgilenirim.
:) rahat bırakmayacağım sanırım :)

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Ben aslında küsmek istiyoum sayın adminle bir kaç gün, hep üstüme geliyor, iyiki kafasını kaşıyacak vakti yok.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Sözünde niyetinde ciddi olan programına Ekrem adminin fındıklarını unutmazdı. Yalandan gönül alma, ya da laf olsun torba dolsunmuydu.
Kalpteki Niyeti ancak Yüce Allah bilir biz bilemeyiz..
"Sözünüzü ister gizleyin, ister açığa vurun. Şüphesiz O, sinelerin özünde saklı duranı bilendir. O, yarattığını bilmez mi? O, Latif'tir; Habir'dir. (Mülk Suresi, 13-14)

laf olsun torba dolsun diye de bir Söz verirsem,sözümü de imkanim derecesinde tutmaya çalışırım...

https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/38146-laf-olsun-torba-dolsun.html

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ben aslında küsmek istiyoum sayın adminle bir kaç gün, hep üstüme geliyor, iyiki kafasını kaşıyacak vakti yok.

"Her şey üstüne geliyorsa eğer, belki de sen ters gidiyorsundur.."sırıtık.:,

Bir işin doğrusu, düzgünü ,adabı, usulu,uslubu varken tersini ve yanlışını ,inat yapmaya ne gerek var ?
İşin tersini yapmak kimseye yarar sağlamaz, boşuna zaman ve emek kaybıdır.
Akıntıya (karşı) kürek çekilmez...
:bilmemm:.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirlisi olsun :)
Bakalım Allah ne buyuracak nasıl görüşmemizde Hayır var ise görüşememizde de Hayır vardır.
Kalbimiz bir olsun inşallah :)
Hayatım da kimseye boşuna değer vermedim çünkü ya sırtımda ya da kalbimde !
Ya ben taşıdım ya da onlar taşıdı beni :)

her şey nasip kısmet..Allah'ın dilemesi...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
is-22-tavsantepe-mezarlik2.jpg

Ablacigim Anneninizin kabri Nerede acaba?
Gelemezsseniz eğer ben gider okurum sizin yerinize yasin süresi. .
Hatta yakın olursak bende gelirim çocuklar ile ilgilenirim.
:) rahat bırakmayacağım sanırım :)

Annemin mezarı ,Pendik Tavşantepe Mezarlığında..Allah razı Olsun koruyuculuğunu yaptığım çocuklar benimle gelmiyor onlar geçici koruyucu evinde kalacaklar sadece ben kendi kızım ve Yusuf geliyoruz..
annemin mezarına hemen İstanbul Atatürk Havalimanında daha eve gitmeden ziyaret ediyoruz..
Yusuf Kur'an-ı Kerim'i okumayı biliyor anneme o okuyunca en çok seviniyorum haa bir de duasını çocukca yapması yok mu..
vallahi sanki ALLAH’ I GÖRÜYORMUŞ GİBİ kalbini dile getirmesi yok mu..
:tüüh:,

tozduman

Moderatör
Moderatör
Ben avrupa yakasındayim.
Allah rahmet eylesin Allah ahirette iyi hal nasip etsin inşallah.
Ablacigim çocuklar hissediyor :(
2.5 yaşındaki yegenim ananemin mezarına gittigimizde dua etti tam çıkıyorduk mezarliktan döndü ve dediki ;
Ananecigim üzülme yine gelecegiz :(
Bütün gün herkese annemin annesini gördüm çok güzel di dedi :(
inşallah hersey gönlünce hayırla olur ablacigim.

Üst Alt