Selamun aleyküm Bildiğiniz gibi hemen bayram sonrası, İstanbul'a hareket ediyoruz ordan Umre inşaAllah..bir yandan bayram, hazırlığı bir yandan yol hazırlığı hediye alışverişleri bavulları toplama bir yandan çalıştığım çocuk koruma servisinde ki işlerimi toparlayıp başka bir elemana devr etmeliyim..
bir yandan da evimi topluyor, havuzu boşaltmalıyım havuzu olanlar bilir havuz çok bakım ve masraf ister bakım, ilgi vermezseniz sivrisinek ve bakteri oluşur ve tehlikeli olur kanunen havuzun varsa ya bakarsın yada kapatmak zorundasın..
o yüzden foruma fazla giremiyor her şey gecikmeli..hem de Ramazan ayının son günleri onun ile biraz daha fazla vakit geçirmek istiyorum.. seneye Allah kerim kim kala ,kim bula..
Bu ayrılık heyecanı sardı.....Ramazan bizi ne güzel de kendi atmosferine sokup güzelleştirmişti Aç kalarak, sabrederek neredeyse melekler gibi olmuştuk.ne bileyim Ramazan gidiyor diye de biraz Hüzünlüyüm haydi hayırlısı sanki içimde fırtınalar kopuyor...Hüzünlüyüm Allahım...
Bedenen gitmeye hazır olduğum yerlere ruhen, kalben, vicdanen gitmeye hazırmıyım..? bunu da bilmiyorum.. Beni bekleyen bir annem bile yok!! havaalanında bekleyen özel servis var bizi evimize kadar götürecek...hy..