Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
kafam çok karışık
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 66312" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Aleykum Selam Tuba kardesim Sizi tabiki hatirliyorum Unutmak istemiyorum diye dert yanmistiniz...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Duygularım şaha kalktı yine</span></p><p><span style="color: Black">her daim elime yüzüme bulaştırdım sevdayı</span></p><p><span style="color: Black">bu sefer uzak eyle bana vedayı</span></p><p><span style="color: Black">en içten yakarışlarım sardı ıssız odamı</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">RABBİM !</span></p><p><span style="color: Black">” Ya yükümü hafiflet</span></p><p><span style="color: Black">Ya da bu aciz kuluna güç lûtfet</span></p><p><span style="color: Black">Bir inşirah kadar ferahlık bahşet….”</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">bir seyin zamani ve vakti gelmeyince boyle insanin kafasi karışır!! </span></p><p><span style="color: Black">vakit zaman cok kiymetlidir..kardesim aklinizi basiniza alin okullunuza konsantre olun..universiteye girmek var..ama su an sanki ufak bir deprasyon yasiyorsunuz.. </span></p><p><span style="color: Black">bence Ailenize durumu anlatip herseyden bir sureligine ama herseyden dengesizlerden de denge-niz olmiyanlardan da biraz kendinize gelin...</span></p><p><span style="color: Black">kardesim simdilik Buragi bir kenara birakin vaz gecin demiyorum sadece bir cevher kutusuna kapatin..</span></p><p><span style="color: Black">üniversite sınavından sonra sonuclara gore ne yapacaginiza karar verirsiniz.. Siz Zaten üniversite yi kazanip üniversite gencligini gordukten sonra fikriniz kendi kendine degisecektir..</span></p><p><span style="color: Black">üniversite demek basari..gelecek, aydin ve yukselmenin basamaginda kendiniz gibi insanlar ile arkadaslik yapmaya basliyacaksiniz..</span></p><p> <span style="color: Black">buragi simdilik Allah a emanet edinn...kendinizi sorguya çekin ,neden bırakamıyorsanız onu sorun ve mantıklı cevab verin kendinize.yoksa duygularınıza takılıp yanlışa gidersiniz. </span></p><p><span style="color: Black">kafaniz çok karışık iken en iyisi kafanizi kafanizi karıştıran seylerden bir sureligine uzak kalmaniz..</span></p><p><span style="color: Black">Allah Yar ve Yardimciniz olsun..</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 66312, member: 1049"] [COLOR="Black"]Aleykum Selam Tuba kardesim Sizi tabiki hatirliyorum Unutmak istemiyorum diye dert yanmistiniz... Duygularım şaha kalktı yine her daim elime yüzüme bulaştırdım sevdayı bu sefer uzak eyle bana vedayı en içten yakarışlarım sardı ıssız odamı RABBİM ! ” Ya yükümü hafiflet Ya da bu aciz kuluna güç lûtfet Bir inşirah kadar ferahlık bahşet….” bir seyin zamani ve vakti gelmeyince boyle insanin kafasi karışır!! vakit zaman cok kiymetlidir..kardesim aklinizi basiniza alin okullunuza konsantre olun..universiteye girmek var..ama su an sanki ufak bir deprasyon yasiyorsunuz.. bence Ailenize durumu anlatip herseyden bir sureligine ama herseyden dengesizlerden de denge-niz olmiyanlardan da biraz kendinize gelin... kardesim simdilik Buragi bir kenara birakin vaz gecin demiyorum sadece bir cevher kutusuna kapatin.. üniversite sınavından sonra sonuclara gore ne yapacaginiza karar verirsiniz.. Siz Zaten üniversite yi kazanip üniversite gencligini gordukten sonra fikriniz kendi kendine degisecektir.. üniversite demek basari..gelecek, aydin ve yukselmenin basamaginda kendiniz gibi insanlar ile arkadaslik yapmaya basliyacaksiniz.. buragi simdilik Allah a emanet edinn...kendinizi sorguya çekin ,neden bırakamıyorsanız onu sorun ve mantıklı cevab verin kendinize.yoksa duygularınıza takılıp yanlışa gidersiniz. kafaniz çok karışık iken en iyisi kafanizi kafanizi karıştıran seylerden bir sureligine uzak kalmaniz.. Allah Yar ve Yardimciniz olsun..[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
kafam çok karışık
Alt