Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Tavuk yemekleri
Kabak Püreli Tavuk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 42503" data-attributes="member: 1043"><p><strong><u>Malzemeler</u></strong></p><p><span style="font-size: 12px">2 Kabak</span></p><p><span style="font-size: 12px">4 Tavuk Göğsü</span></p><p><span style="font-size: 12px">200 gr Yoğurt,</span></p><p><span style="font-size: 12px">8 Diş Sarımsak</span></p><p><span style="font-size: 12px">1 Tatlı Kaşığı Salça</span></p><p><span style="font-size: 12px">Tuz, Karabiber</span></p><p></p><p></p><p><strong><u>Yemeğin Tarifi</u></strong> </p><p><span style="font-size: 12px">Kabakları temizleyip 3-4 parçaya kesin. </span></p><p><span style="font-size: 12px">Tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayın. Kabakları ezerek püre haline getirin. </span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">1 tatlı kaşığı yoğurdu ayırıp kalanına 4 diş ezilmiş sarımsak ilave edin. Kabak püresini ekleyip karıştırın.</span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Ayırdığınız yoğurda, salça, 4 diş ezilmiş sarımsak, karabiber ve tuzu ekleyip karıştırın. </span> <span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Tavuk göğüslerini hazırladığınız bu sosla terbiye edin. Yağsız tavada önlü arkalı pişirin. Kabak sosuyla birlikte servis yapın. </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 42503, member: 1043"] [B][U]Malzemeler[/U][/B] [SIZE=3]2 Kabak 4 Tavuk Göğsü 200 gr Yoğurt, 8 Diş Sarımsak 1 Tatlı Kaşığı Salça Tuz, Karabiber[/SIZE] [B][U]Yemeğin Tarifi[/U][/B] [SIZE=3]Kabakları temizleyip 3-4 parçaya kesin. Tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayın. Kabakları ezerek püre haline getirin. 1 tatlı kaşığı yoğurdu ayırıp kalanına 4 diş ezilmiş sarımsak ilave edin. Kabak püresini ekleyip karıştırın. Ayırdığınız yoğurda, salça, 4 diş ezilmiş sarımsak, karabiber ve tuzu ekleyip karıştırın. [/SIZE] [SIZE=3] Tavuk göğüslerini hazırladığınız bu sosla terbiye edin. Yağsız tavada önlü arkalı pişirin. Kabak sosuyla birlikte servis yapın. [/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Tavuk yemekleri
Kabak Püreli Tavuk
Üst
Alt