Jülyen salata..

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
7,320
Tepkime puanı
117
6a00d83451e9a369e20120a926dccc970b-800wi

Jülyen Salata

Malzemeler:
  • 1,5 kg kabak, soyulmuş
  • 1kg havuç, soyulmuş
  • 1 demet dereotu, doğranmış
  • 3-4 salatalık, soyulmamış
Sos:
  • yarım çay b. zeytinyağı
  • 1,5 limonun suyu
  • tuz
  • kuru fesleğen
Hazırlanması:
  1. Sebzeleri jülyen bıçağıyla fotoğraftaki gibi doğrayıp harmanlayın. (kabakların ve salatalıkların çekirdekleri kısımlarını doğramayın)
  2. Sosunu servisten 1 saat önce üszgeçten geçirerek salataya ilave edin.
  3. Dereotuyla süsleyip servis yapın.
Alıntı..
 
Üst Alt