Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Kek/Pasta
jöleli yaz pastası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="vaveyla" data-source="post: 9774" data-attributes="member: 12"><p><strong>jöleli yaz pastası</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Hazırlama Zamanı </strong> 30 dakika</p><p> <strong>Kaç Kişilik </strong> 12</p><p> <strong>Malzemeler</strong></p><p></p><p> </p><ul> <li data-xf-list-type="ul">1 adet elma</li> <li data-xf-list-type="ul">1 adet armut</li> <li data-xf-list-type="ul">1 adet portakal</li> <li data-xf-list-type="ul">2 avuç çilek</li> <li data-xf-list-type="ul">1 paket çilekli jöle</li> <li data-xf-list-type="ul">1 çay bardağı yoğurt</li> <li data-xf-list-type="ul">1,5 paket petübör bisküvi</li> <li data-xf-list-type="ul">1 adet portakalın suyu</li> </ul><p></p><p> <strong>Hazırlanışı</strong></p><p></p><p> </p><ul> <li data-xf-list-type="ul">Bir portakalın suyunu sıkıp bir kaba koyalım.Meyveleri küp küp doğrayarak bu kabın içine atalım ki pastayı yaparken kararmasınlar.Çilekli jöleyi tarifine göre hazırlayalım,tercihen emaye bir kalıbı hafif ıslatarak süzdüğümüz meyveleri yerleştirelim ve jölenin yarısını meyvelerin üzerine döküp derin dondurucuya atalım.Jölenin kalan yarısıyla parçaladığımız bisküvileri karıştıralım.Derin dondurucudaki meyveli jöle karışımı donunca üzerine 1 çaybardağı yoğurdu incecik sürelim ve bisküvi karışımını yayalım yine derin dondurucuya koyalım.Tamamen donduktan sonra servise hazırlamak için çıkardığımız kalıbı hafif ısıtalım.Eğer emaye kalıp kullanıyorsanız ocakta değilse sıcak su dolu bir tepside veya mikro dalga fırında ılıtabilirsiniz.Kalıp ısınınca jöle biraz eriyecektir ve kalıpta hareket etmeye başlayacaktır ozaman bir servis tepsisine ters çevirelim ve servis edelim.</li> </ul></blockquote><p></p>
[QUOTE="vaveyla, post: 9774, member: 12"] [B]jöleli yaz pastası Hazırlama Zamanı [/B] 30 dakika [B]Kaç Kişilik [/B] 12 [B]Malzemeler[/B] [LIST] [*]1 adet elma [*]1 adet armut [*]1 adet portakal [*]2 avuç çilek [*]1 paket çilekli jöle [*]1 çay bardağı yoğurt [*]1,5 paket petübör bisküvi [*]1 adet portakalın suyu [/LIST] [B]Hazırlanışı[/B] [LIST] [*]Bir portakalın suyunu sıkıp bir kaba koyalım.Meyveleri küp küp doğrayarak bu kabın içine atalım ki pastayı yaparken kararmasınlar.Çilekli jöleyi tarifine göre hazırlayalım,tercihen emaye bir kalıbı hafif ıslatarak süzdüğümüz meyveleri yerleştirelim ve jölenin yarısını meyvelerin üzerine döküp derin dondurucuya atalım.Jölenin kalan yarısıyla parçaladığımız bisküvileri karıştıralım.Derin dondurucudaki meyveli jöle karışımı donunca üzerine 1 çaybardağı yoğurdu incecik sürelim ve bisküvi karışımını yayalım yine derin dondurucuya koyalım.Tamamen donduktan sonra servise hazırlamak için çıkardığımız kalıbı hafif ısıtalım.Eğer emaye kalıp kullanıyorsanız ocakta değilse sıcak su dolu bir tepside veya mikro dalga fırında ılıtabilirsiniz.Kalıp ısınınca jöle biraz eriyecektir ve kalıpta hareket etmeye başlayacaktır ozaman bir servis tepsisine ters çevirelim ve servis edelim. [/LIST] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günde beş vakit kıldığımız nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Kek/Pasta
jöleli yaz pastası
Üst
Alt