Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Et yemekleri
Japon güneşi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="Turab" data-source="post: 9134" data-attributes="member: 2"><p><span style="font-size: 12px">Malzemeler:</span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px"> * 1 kg kemiksiz kuzu kuşbaşı</span></p><p><span style="font-size: 12px"> * 1 paket mantar, küp doğranmış</span></p><p><span style="font-size: 12px"> * 2 adet patlıcan</span></p><p><span style="font-size: 12px"> * 2 adet yufka</span></p><p><span style="font-size: 12px"> * yoğurt</span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Hazırlanması:</span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px"> 1. Eti tavaya alın, saldığı suyunu çekene kadar az miktarda sıvıyağ ilavesi ile pişirin. (soğan vs. ilave etmeden kavurma gibi pişsin.) Mantarı da ayrı bir tavada pişirip et ile harmanlayın.</span></p><p><span style="font-size: 12px"> 2. Patlıcanları küp doğrayıp tuzda bekletin ve sıvıyağda kızartın.</span></p><p><span style="font-size: 12px"> 3. Yufkaları mümkün olan en dar üçgenlere kesip (8-12 adet arası) aralarına herhangi bir şey sürmeden bir pipet yardımıyla sarın. Uçlarını suyla ıslatıp kapatın ve sıvıyağda kızartın. (böylece içi boş sigara börekleri elde edin.)</span></p><p><span style="font-size: 12px"> 4. Yuvarlak bir servis tabağının en altına mantar ve eti, ikinci kata patlıcanları yayın. Üzerlerine yufkaları güneş ışınları gibi dizin.</span></p><p><span style="font-size: 12px"> 5. Ortasını açıp sarımsaklı veya sade yoğurt koyarak servis yapın.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Turab, post: 9134, member: 2"] [SIZE=3]Malzemeler: * 1 kg kemiksiz kuzu kuşbaşı * 1 paket mantar, küp doğranmış * 2 adet patlıcan * 2 adet yufka * yoğurt Hazırlanması: 1. Eti tavaya alın, saldığı suyunu çekene kadar az miktarda sıvıyağ ilavesi ile pişirin. (soğan vs. ilave etmeden kavurma gibi pişsin.) Mantarı da ayrı bir tavada pişirip et ile harmanlayın. 2. Patlıcanları küp doğrayıp tuzda bekletin ve sıvıyağda kızartın. 3. Yufkaları mümkün olan en dar üçgenlere kesip (8-12 adet arası) aralarına herhangi bir şey sürmeden bir pipet yardımıyla sarın. Uçlarını suyla ıslatıp kapatın ve sıvıyağda kızartın. (böylece içi boş sigara börekleri elde edin.) 4. Yuvarlak bir servis tabağının en altına mantar ve eti, ikinci kata patlıcanları yayın. Üzerlerine yufkaları güneş ışınları gibi dizin. 5. Ortasını açıp sarımsaklı veya sade yoğurt koyarak servis yapın.[/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Et yemekleri
Japon güneşi
Üst
Alt