• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

İstiharede üç renk birlikte Görmek

Mız Mız

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum..
Ben istiiare namazı kıldım istiareye sevdiğim kişinin benim için hayırlı mı değil mi olduğunu merak ettim ve yattım. Ve üç Rengi beraber Gördüm. Bir deniz gördüm Suyun rengi yeşildi. Denizin hemen yanında kocaman bir kaya ve kayanın rengi Siyahtı. O kayanın üzerinde beyaz bir ip Geziyordu..

Sizde bu ne anlama Geliyor kafam Çok karıştı ?
Yardımcı olursanız sevinirim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam..Rüyaniz Hayr olsun.. ben Size Rüyanizi açıklamaya çalıştım ..
Rüyada sadece renklerde TAKILMAYIn!!
Rüyada yeşil renk görmek, maneviyat yönünün kuvvetli olması, dürüstlük, muradına kavuşmak, hayallerin gerçekleşmesi veya beklenmedik bir müjde olarak tabir edilir.
Su ise Aşırı Hassas Ve Duyarli olmaniza...

Rüyada beyaz görmek, hayır olarak yorumlanır, saflığa ve temizliğe, iyi niyet duygularına işaret eder. Beyaz ve yeşil rengin birlikte görülmesi ise olabilecek
hayırlı gelişmelerin müjdecisi olarak tabirlenir.

Rüyada siyah renk görmek;büyüklük, yücelik, mal, servet ve maddi gelişmelere yorumlanırken ..
rüyadaki gelişmelere ve olayların ve nesnelerin durumuna göre bazen de, sıkıntı, üzüntü ve zorlukların habercisi olarak tabir edilir..

"ve kayanın rengi Siyahtı."sabırlı bir kadınla (Sabır Taşı )tabir edilir.
Kendinize güveniyorsaniz Ben bu insan ile evliliğe hazırım diyorsaniz buyrun evlenin...hakkınızda hayırlı olsun..Selametle..
acilangul1

Rüyada karışık renkler görmek

Ben söyledim söyleyeceğimi

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Allah rızası için üye olanlar biraz zaman harcayıp forum ne demek, forum nasıl kullanılır öğrensinler! Üye mesajı gönderiyor, ben düzenleyip gerekli yere taşıyorum, ondan sonra gelip aynı mesajı tekrar gönderiyor. Çünkü kuralları okumadan mesajı gönderip çıkıyorlar, sonra da mesajını bulamıyor, nerde olduğunu bilmiyor aynı mesajı tekrar tekrar gönderiyor. Sayın üyeler Allah rızasına kuralları okuyun, orada her türlü açıklama var. Mesajınızın başlık kısmı değişebilir, başka bir bölüme taşınabilir veya ilgili başka bir konunun altına eklenmiş olabilir. Mesajı bulmak için de her türlü açıklamayı yapmışız. İşte aynı mesaj burada yorumlanmış
Rüyada karışık renkler görmek

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
İstihare rüyasında 3 renk görmek

Selamin aleyküm, Bir ev icin niyetlenip uyudum ruyamda bembeyaz bi yerde 2 tane gelinlik gördüm. Ama gelinliklerin rengi biri bebek mavisi biri açık pembeydi. Bu renklerin anlami nedir sizce ?

Üst Alt