• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

İstihare yorumu

Ahbirbilsem

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
istihare yorumu

Selamunaleykum istihare yorumu insallah. Bir kaç zamandır, hakkımda hayır mı, şer mi olup olmadığını bilmediğim bir konu hususunda istihare yapıyorum. Sürekli değişik rüyalar görüyorum. Gönlümde hayırlı bir yola girmek niyetinde olduğum biri var. Ama şuan şartlar buna müsait değil karşı taraf açısından. Beklemek mi beklememek mi daha hayırlı diye istihare yapıyorum dua edip. Rüyama geleyim. Yolda boş mavi bir bidonu yuvarlayarak yürüyorum. Sonra bir arkadaşımı görüyorum sıkıntılarını atmak için yukarıdan aşağı yuvarlama bu bidonu gel kahve içelim diyor. Sonra birden kendimi bir kafe de görüyorum. Kafe sahibi sana peynir vereceğim. Kap getirseydin diyor. Kafe nin orta yerine oturdum. Soba yanıyor yeşillikler arasında çok sıcak orası buraya gel diyor. Peynir içinde mavi kapak var yerde bu kapağı veririz sana diyor. Yorum yapar mısınız Allah rızası için?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz hayr olsun.
hayırlı mi hayırsız mi bunu biz bilemeyiz ancak Allah cc. bilir..

"Yolda boş mavi bir bidonu "
hayat yolunda vaktinizi,yıllarınızı harcarken, boş ,mavi hülya ve hayaler ile daha da fazla ziyan etmeyin...

"Gönlümde hayırlı bir yola girmek niyetinde olduğum biri var. Ama şuan şartlar buna müsait değil karşı taraf açısından"
beklemek mi gerek yoksa nasibini başka yerde aramak mi diyorsunuz....

direk ona sor açıl böyle böyle de bekle derse bekleyin istemezse koyver çünkü böyle arada kalmak en kötüsü ve zaman kaybı...

"gel kahve içelim diyor. Sonra birden kendimi bir kafe de görüyorum"
Deli dolu çağlar ne yazık bilinçli olmayınca heba olup geçiyor....
Bizim öncelikli görevimiz, kendimize ve kendi gelişimimize odaklanmaktır. Kendimizden başka hiç kimse bizi ileriye götüremez.Biz sadece, kendi hayatımızdan ve gelişimimizden sorumluyuz....selametle..

Ahbirbilsem

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razi olsun guzel kardesim. Aslinda bir cok sey belli ediyor da kendini gonul orda olunca. Mavi bidondan medet umuyoruz;) hayrolsun insallah. Allah sizden razi olsun

beyzanur

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
istihare yorumu

İstihare yorumu.
Öncelikle Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. Ben üniversite sınavına hazırlanıyorum ve tıp ya da diş hekimliği istiyorum. Dün hem tövbe niyetiyle hem de bu iki hedeften birine ulaşabilecek miyim diye istihareye yattım. Rüyamda beyaz bir önlük giymiştim.
Böyle muayenehane gibi bir yerdeyim sanki tam çıkaramıyorum. Sonra kafesimizde bir kuş vardı yeşil sarı bir muhabbet kuşu. Sonra ben onu elimden kaçırdım ve uçtu gitti. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah'ın rahmeti ve bereketi sizin üzerinize de olsun,her Şeyin hayırlısı rüyaniz hayr olsun.bu bir Bilinçaltı'nın rüyası da olabilir..korku ile umut ve tıp ya da diş hekimliğini kaçırma korkusu....bu korku ve endişe size faydadan çok zarar verir...

Rabbim, cc. Her birimizi özel bir gaye ve sebep için yaratmış Elhamdülillah. En zor anda sakın isyan etmeyin . İstediğiniz bir şey O An olmuyorsa ALLAH mutlak ve mutlak başka bir kapı açar.ALLAH 'tan hep hayırlısını isteyin..
siz elinizden geleni yapin.Mevlam Görelim Neyler / Neylerse Güzel Eyler

acilangul1

Yasos

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İstihare

Selamün aleyküm. Ben dün gece istihare namazını ve duasını okudum ve yattım, çok karışık şeyler gördüm, içlerinde hatırladığım, beyaz bir poşetin içinde kestaneydi. Şimdiden teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm Selam Rüyaniz Hayr olsun..
"çok karışık şeyler gördüm"
hayatiniz,duygu ve kafanızın karışık, zihnen yorgun Duygusal.manevi boşluk içinde olmaniz,kafa karışıklığından vicdan ile kızgınlık ,umut arasında ortaya çıkan bir rüya............

hayatta ne istediğini ,nereye gittiğini, bilene dünya bile yol verir..ne istediğini bilmiyorsan, ne istemediğini düşün..
bazen de her şeyi doğal akışına bırakmak da çözümdür;
çünkü biz istesek de istemesek de çoğu zaman her şey olacağına varır.böyle yaparak üzerimizdeki stresi de azaltmış oluruz.bir de bakarız ki mutlu olmaya başlamışız o zaman...
Yeter ki sen Kaderine razı ol.

Bazen en iyisi her şeyi olduğu gibi kendi haline bırakmak !!yoksa bazen hasta olup deprasyona girebiliriz...hakkınızda hayırlı olanı dileyin. Dua edin ve Allah'a güvenin..Her şey tamamen nasip , kader, kısmet ve imtihan işidir..

Rüyada kestane görmek ;
hayırlı rızka, sıhhat ve esenliğe ,hayatınızda bir dönüm noktası olacağına işaret eder.

Bazen "dünya senin için tersine döner"(gibi gelir) tabii olayın içindeyken bunu idrak edemezsin...hamsın, toysun tıpkı olgunlaşmamış bir meyve ya da tomurcuk bir gül gibi....
O evreleri atlatana kadar epey bir yorulursun, yenilirsin, kendine bile küsersin ama bir an gelir içinde bir ses "ne bu yılgınlık? bu dünyada sadece sen mi imtihandan geçiyorsun?
her canlının taşıyabileceği kadar yükü var der." ondan sonra önce şükür eder, sonra da bir öncekinden daha azimli daha dik durarak Allah'ın izniyle her şeyin üstesinden gelirsin.

Kalb düzgün olunca manada ,niyet de kayma olmaz!!

Yasos

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm. Ben dün gece istihare namazını ve duasını okudum ve yattım, çok karışık şeyler gördüm, içlerinde hatırladığım, beyaz bir poşetin içinde kestaneydi. Şimdiden teşekkürler
Allah razı olsun yorumunuz için. Biraz kafam karıştı istihare amacım kısmet içindi ve aynı zamanda beyaz bir poşet görmüştüm bunun için ne dersiniz acaba?

Nur fatih

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
istihare

Selamün Aleyküm bu gece istihareye yatmıştım yatma sebebim birisi var hakkımda hayırlı mi değil mi diye yatmak istedim. Aslında o kişiyle daha ortada bir şey yok ama öncesinde yatmanın daha hayırlı olacağını düşündüm, ona göre vazgeçeceğim o kişiden. Ne kadar doğru yaptım bilmiyorum. Rüyama gelecek olursak öncelikle kırmızı bir arabam varmış arkadaş alıp onla hız yapıyor ve araba kaza yapmış ama toz dumandan beyaza dönmüş araba. ikinci rüyam, durakta otobüs bekliyoruz gelen otobüsler yeşil ama hiçbiri bizim istediğimiz otobüs değil o yüzden yürüyorduk yolda, yanımda abim var 4 çift gelin ve damat gördük, gelinlik beyaz damatlık siyah olunca yine aklım karıştı hayırlı mi değil mi, yaptığım şey doğru mu. Rüyamı yorumlarsaniz çok sevinir teşekkür ederim şimdiden.

burcukaplan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
istihare yorumu

Merhaba. Ablam benim için istihareye yatmış kardesimin kaderi nasıl olucak diye.istihare de kocaman çölde atin üzerinde çok hızlı bir şekilde gidiyormusum. Sadece gözlerim gorunuyormus sürmeli şekilde. Geri kalan heryerim bembeyaz elbiseyle kapaliymis toz gitmesin diye agzim ve burnumda kapaliymis. Arkadan bagiriyormus nereye gidiyorsun diye ben de cihad etmeye diye bagiriyormusum. o kadar hizliymisim ki yetişemiyormuş, sadece cihad etmeye diye bagiriyormusum. Lütfen yorumlar misiniz ? Şimdiden teşekkür ederim.

E

Elifgns

Kayıtsız
Misafir
İstihare

Merhaba. Ben 3 gündür istihareye yatıyorum 3 ünde de sevdiğim adamı görüyorum ilk yattığımda ailesini gördüm bana para veriyorlardı ben kabul etmiyordum daha sonra babası konuşmak istiyordu benimle benim onlardan para almamam onun çok hoşuna gitmiş. 2. sinde ise sevdiğim adamla bir evin içindeydik 3. sünde üzerimde sevdiğim adamın siyah montu vardı bu montu sol kol kısmına çok belli olmayan kan lekesi belirdi ben eve gittim montu ters yani beyaz olan tarafa çevirip temizlenmesi için çamaşır makinesine attım çok endişeliyim hiçbir anlam çıkaramadım yardımcı olur musunuz

asdefg

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İstihare

Biri ile evlenmenin hayırlı olup olmadığını anlama amaçlı yattım istihare de siyah bir cisim için öz kardesimle kavga ettiğimi kısa süre sonrada o siyah şeyi benim kazandığımı ve elime başka bir cismin geçtiğini bu cismin de beyaz olduğunu gördüm. Kısa sürede cevaplarsaniz mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim Allah razı olsun.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
İstihare

Erkek arkadaşım benim gelecek hayatında hayırlı olup olmadığıma dair istihareye yattı. Rüyasında siyah tuşlu kırmızı ev telefonu görmüş ama telefonun duvara giden kablosu beyaz renkteymiş yorumlar misiniz?

Üst Alt