• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

İstihare yorumu

Sabır53

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
istihare yorumu

Selamunaleyküm. Nerrden başlayayım nerden yazayım bilmiyorum. Ben vakti zamanında Rabbimizin yasakladığı çoğu şeyi yapmış bir günahkarım.Tövbemi ettim, nefsimi elimden geldiğince dizginlemeye çalışmış biriyim.
Birini sevdim. Ancak o da geçmişinde benim gibi hatalara düşmüş biriydi.Ve ben o konularda tamamen kırmızı çizgileri katı bir bakış açısı olan biriydim. Ama ne yaparsam yapayım hem kendi geçmişim hem ona olan bakış açım yüzümden bırakamadım. Ayrıca Allah'ın belki de bana bir kurtuluş kapısı açtığını düşündüm.İşin özü Allah rızasını kazanırmıyım acaba diye devam ettim. O da tövbesini etmiş ve hatasını anlamış biriydi. Dayanılmaz bir hal aldı durumum. Bir gece istihareye yattım.Allahım dedim, ne olur bana bir yol göster yol göster ki hataya düşmeyeyim dedim.

Rüyamda bomboş ve karanlık bir odadaydım. Yankılı bir şekilde şu sözleri duydum.''kimseyi geçmişi ve yaptıkları yüzünden yargılamayın.şüphesiz Allah tövbe edenleri ve temizlenenleri sever ve bağışlar'' Rüyanın anlamı bana göre açık, ancak nefsin elinde olan gurur ve toplumsal dayatmalar insan benliğini o kadar şekillendiriyor ki. Kimseye anlatamadığım bu rüyamı sizlerle paylaşmak istedim. Şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam desenize Nerrden başlasanız günahların bir yerlerden sırıtarak ayaklarına takiliyor ,Tövbe Kapisinda kendinizi buluyorsunuz...
Bir şeyler değiştirmek isteyen insan önce kendinden başlamalıdır.
önemli olan oluşan olay ve hadiseler değil!. -Olaylara karşı bizim gösterdiğimiz tepkimiz yaklaşım şeklimiz niyet ve samimiyetimiz...

Sevgi O Kadar Suistimale Açık Masum Bir Bebek ki Herkes Ona Nefsine Göre Elbise Biçer ...

Kainattaki tek güç ve hüküm sahibi alemlerin Rabbi olan Allah’tır...
Mümin sadece Allah’a güvenip dayanır sadece O’ndan medet umar her türlü ihtiyacını sıkıntısını Allah’a açar Allah’ı dost ve vekil edinir...
Elalem ne der diye değil, Allah NE der ne buyuruyor Siz bunu bilin yeter ...

De ki: "Herkes kendi yaratılışına (fıtrat tarzına) göre davranır.
Şu halde kimin daha doğru yolda olduğunu Rabbin daha iyi bilir." (İsra Suresi, 84) ...

Rüyaniz Hayr olsun
"Rüyamda bomboş ve karanlık bir odadaydım"
aslinda bu rüyaniz içinde bulunduğunuz ruh halini yansıtmaktadır..
Kendi İçinizdeki karanlık olarak yorumlanir..

"Hiç şüphesiz Allah, çok tevbe edenleri ve çok temizlenenleri sever." (2/Bakara, 222)

https://www.islamiforumlar.net/guzel-ve-ozlu-sozler/32259-bir-ayet-bir-yorum.html

beyazkelebek

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
istihare rüyası yorumu

selamın aleyküm.evlenmek istediğim kişi istihareye yattı ilk gün rüyasında çok büyük bir caminin avlusunda durduğunu ve elinde bir mont olduğunu ama bu montun emanet olduğunu görmüş.sonra elindeki emaneti bir yere bırakıyor ve sonra namaz kılmak için camiye girmeye çalışıyor ardından diyorki montu alayım diyor ama bulamıyor ve kesinlikle caminin kapısını bulamıyor.ikinci rüyasında ise gece ormanda yürüyorken karşısına yaşlı bir adam çıkıyor ve elinde bir sepet varmış ve içinde bir sürü kırmızı nar varmış.bunların anlamının hayrılımı hayırsızmı konusunda destek verebilirmisiniz

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyasi Hayr olsun
Evlenmek istediğiniz kişi doğru ile yanlış ,emanet ile Sahip ,Kul ile hak rızası arasında kaldığına....
iç sesler, dış sesler, gerçekler içiçe girmesine yorumlanir...
Bu Ruh hali ile evlenseniz bile hep çelişki ve sorular ile bir hayatiniz olabilir..Rabbim en iyi hüküm veren, en iyisini bilendir..
Nerdeyse kırklı yaşlara gelip de neyin doğru neyin yanlış olduğunu halen kestirememenin nasıl bir duygu olduğunu tahmin edebilirsiniz...bunun da ötesinde korku var, alışık olduğunu kaybetme korkusu vs vs var

"kesinlikle caminin kapısını bulamıyor."
Rüyada camiye gidip yada bir caminin kapısını önünde durup camiye giremediğini, kapısını bulamıyor olmasini görmek;
elem ve sıkıntıya ve üzülmeye ve bazende işlerinin azalmasına ve canını sıkacak ufak bir sorun yaşayacağın, Haktan uzaklaşmasina delalet eder.

Rüyada nar görmek;
iyiye yorumlanır, hayırlara işaret eder, yaşamın sağlık, sıhhat ve bolluk içinde süreceği bir yaşam dönemine girdiğinizi gösterir.

"yaşlı bir adam çıkıyor ve elinde bir sepet varmış ve içinde bir sürü kırmızı nar varmış."

bir gün bir derviş,Bir kucak dolusu elma ile bayırlar aşan bir genç kıza rastlamış…
Bozkırın sıcağında yorgunluktanal almış kızın yanakları..

“Nereye gidersin? Ne doldurdun kucağına?”
Diye sormuş derviş.

Uzak bir tarlayı işaret etmiş kız:
“Sevdiğim çalışıyor orada…Ona elma götürüyorum.”

“Kaç tane” diye soruvermiş derviş.

Kız şaşkın:
"insan sevdiğine götürdüğü şey'i sayar mı hiç?” deyivermiş..
Ve usulca koparıvermiş derviş elindeki tespihin ipini!
Kıssadan Hisse...

..

güven

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
istihare rüyası yorumu

Selamünaleyküm, Ben eşimin yaptığı büyük bir hata neticesinde boşanma davası açtım bu yolun hayırlı olup olmadığı için istihareye yattım rüyamda burnumdan büyük bir pislik çıktığını o pisliği temizlemeye gittiğimde su ile temizlerken çeşmemi gelip bir kadının (yanında ufak çoçukla birlikte) kullandığını gördüm daha sonra eve gidiyorum eşimin annemin ve abimin oruçlu olduğunu fakat onların oruçluyken bir şeyler yediğini ve bir şey olmaz diye umursamaz tavırlarını gördüm. Benimde ağızmda büyük kırıntılar olduğunu fakat oruçlu olduğum için yutmak istemediğimi gördüm.
istihareye uygun olarak yorumlamanızı rica ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Güven Rüyaniz Hayr olsun İyi düşünmek lazım, hakkınızda nasıl hayırlı ise öyle olsun inşallah ..
sevgi + saygı + güven bunlardan birisi yoksa Evlilikte çelişki ve mutsuzluk olur..

Rüyada burun görmek;
enerji, sezgi,his, merak, bilinç anlamlarını simgeler.

Rüyada Burundan pislik çıkarmak;
sıkıntıdan kurtulmaya, gereksiz atıkların ,insanlarin,bir rahat nefes alarak dışarı püskürtülmesi ,atilmasi,
merak ettiğiniz bilgiye,zaman ile cevaba ulaşacağınızı simgeler.
Zaman en iyi hakim, hüküm,ve Hekim dir..
Rüyanız iç dünyanız, zihninizin derinliklerindeki bir konunun yansıması olabilir ama bunu bizler bilemeyiz...
ancak Allah cc. bilir..

Rüyada oruç tuttuğunu görmek;
iyi bir şey adamaya, sabırla elde edilecek başarıya,mutluluk, ferah,selamet olarak yorumlanir..

"eşimin annemin ve abimin oruçlu olduğunu fakat onların oruçluyken bir şeyler yediğini ve bir şey olmaz diye umursamaz tavırlarını gördüm. Benimde ağızmda büyük kırıntılar olduğunu fakat oruçlu olduğum için yutmak istemediğimi gördüm. "

oruçlu iken çirkin, kötü söz söylemeyin! Birisi size sataşırsa, ona "Ben oruçluyum" deyin. .
tartışmayı terk etmek, öfkeden uzak durmaniza yorumlanir..
kardeşim insan kızgın/sinirli olduğunda beyni normal ve mantıklı düşünemez!! ne oldu ne bitti,olanlari sağlıklı kavrıyamaz..ve kul hakkına girebiliyor..
haklı iken haksız ve edepsiz, yaygaracı çirkef durumuna kendi kendimizi düşürüyoruz..
Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...Selametle..

EVİN

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum benim 4 yillik bilikte oldugum erkek arkadasim var bir ara tartistik bende istihareye yattim. Allahim benim icin hayirliysa kadrerimse ruyamda onu goreyim dedim ve ruyamda ikimiz bizim evde kalabalik bir sofrada ellimi tutup kaldiriyordu, sanki nisanliydik uzerimde yesil bir ceket vardi ve sonra gelinlik dukannin onunde gelinliklere bakiyordum ne kadar yattiysam yesil beyaz bir keresinde de onunla kurani kerim ve yesil tarak vardi ellimize yorumlarmisinz..

Yönetim/Edit;
Ve Aleykümselam rüya yorumu isteyenlerin forumda paylaşım yapması zorunludur..
Bizler forumun sadece rüya yorumlatmak amacıyla kullanılmasını istemiyoruz. Rüya yorumları Gönül sızım kardeşimizin Allah rızası için yaptığı ek bir hizmettir.
Yapacağınız paylaşım sadece bir teşekkür niteliğini taşır. Faydalı bir paylaşım yaparsanız hem kendiniz hem okuyanlar yararlanır.

https://www.islamiforumlar.net/ruya...yorumu-isteyenler-icin-cok-onemli-duyuru.html

aşk acisi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
evlilikle ilgili istihare yorumu

Selamun aleykum.Sevdigim kişiyle evlenirsek hayırlı olur mu diye istihareye yattim.gordugum rüyaları doğru yorumlamak için yardimlarinizi rica ediyorum. 7 gün devam ettiğim istiharelerden birinde bir ipe boncuk diziyorum.Saniyorum ki boncuklar mavi.Başka bir rüyamda benim abim ve sevdiğim erkeğin abisi bizde hoş sohbet halindeler.onlara ne içmek istediklerini soruyorum.erkek arkadasimin abisine içecek sayiyorum.kararsız kaliyorlar ne iceceklerine.ben de yazayim isterseniz deyip espiri yapiyorum.yaz diyor abisi.istihareye devam ediyorum diğer ruyamda dolabima beyaz banyo havlularimi asip yerlestiriyorum. Ruyanin devaminda koyu mor eldivenler goruyorum, bunlar benim mi ki diye bakıp hayır benim değil deyip giymiyor birakiyorum.ütü lenen bir gömlek goruyorum bir de birisinin uzerinde değil kereli kırmızı beyaz .sevdiğim kişiye giysin diye sanki birisi utuluyor.Allah razı olsun tabiriniz için şimdiden. Sizin de Cumaniz hayır olsun inşallah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam istihareye yattığın bu insan Sizin ile evlenmek istiyormu talip ve ailesini gönderdi mi..?
bunlar ortada yok ise iki tarafin rızası yoksa istihare yatilmaz..ortada evlilik yok!!
istihare konusunda bir kaç cümle yazmak isterim.rivayetlere göre efendimizs.a.v. bir iş yapmadan önce sonuna kadar aklını kullanırdı.
İşin içinden çıkamadığı noktada istişare yapardı .Yine tereddütleri var ise ALLAH c.c dan hyrlısını ister dua ederdi.

Rüyalarımızda yaşadıklarımızla gerçek hayatta yaşadıklarımız aynı mantıkla oluşur.
Rüyalarımız nasıl zihnimizde yaşanıyor ise gerçek hayatımız da zihnimizde yaşanır
rüyaniz cok Karışık ve boyle net olmayan Karışık rüyalar görmenizin çeşitli nedenleri vardir..mesela şu an ki Ruh haliniz,kırgınlık, kızgınlık ;İç İçe

hazır olmadan yenen aş ya karın ağrıtır ya baş.
Bir insan bir işi içinden gelerek isteyerek yapmıyor hazır olmadan yaparsa; O işin sonu güzel olmaz.
Zorla yapılan işler insana başarı getirmez. O işler sadece yapılması gerektiği için yapılır...
günümüzde malesef bazi insanlar Sadece çocuk sahibi olmak veya evli olmak için evleniyorlar..
Her sey de inanin;niyet edip başlandığı gibi de devam ediyor...

her şey başlangıç enerjisinde,Bir şey nasıl başlarsa genellikle öyle de devam eder.Çatlak hangi yönde başlarsa o yönde ilerler..

Evlilik ruhsal, fiziksel ,cinsel,maddi, manevi bir bütünleşme,birleşme,karşılıklı anlaşma demektir.
Önce düşün,sonra tAŞın...

Mevla görelim neyler Hak şerleri hayreyler Zannetme ki gayreyler Arif anı seyreyler Mevla görelim neyler Neylerse güzel eyler...

aşk acisi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Bir yılı doldurduğum erkek arkadaşımın ailesi (annesi,ablası,eniştesi) evimize geldiler tanıştık.Sonrasında aile onayladı ve söz nişan bir arada yapılmak istendi.Geçtiğimiz şubat ayında yaşandı bunlar.Fakat erkek arkadaşım yeni atandığı işinden dolayı psikolojik olarak kendini iyi hissetmediğini söylediği için bekleme kararı aldık.Durumumuz böyleydi yani.son iki haftadır çok başka sıkıntılarla karşılaşınca ben tekrar istihareye yattım.geçen sene bu aylarda yine mübarek ramazanda yeni başlamıştı ilişkimiz.Her şey yolundaydı karmaşık ruh halim yoktu yani.O zaman da işin başında istihareye yattım.6 gün arka arkaya hep ziyafet sofraları gördüm.misafirler vardı evimizde.son gün yine evimizde misafir vardı.Bir koku duyup buz dolabının kapısını açıp bakıyorlardı.Güzel bir yemek kokusu aldık özendik diyorlar. ben dolabın arkasından görüyorum buz dolabının kapısı beyaz görüyorum.sonra babama kızdığımı görüyorum ve porselen beyaz bir salata tabağını alıp yere atıyorum.tabak ortadan ikiye ayrılıyor.Yine o son 7. rüyamda sevdiğimle kişiyle bir yolda yürüyorum bana gizlediği bir şeyi anlatıyor onu dinliyorum ve kızmıyorum.İlk istiharem bu şekildeydi.kendimce olumlu yorumlamıştım.uyandığım zaman hissim de olumluydu.İlişkime devam ettim.bir yılı bitirdik.Aileler tanışıyor.İtirazları yok sadece en başta olumsuz bakmışlardı sonra desteklediler.Bu süre zarfında erkek arkadaşımın psikolojisi daha da kötüye gitti.içinde bulunduğu depresyon yaşadığı kararsızlıklar arttı.Hep destek olmaya çalıştım.Son yaşananlar bizi bu noktaya getirdi. Onu sevdiğim için doğru davranmak,doğru karar vermek istiyorum.Zamana bıraktım şu anda.Dediğiniz gibi Mevlam neylerse güzel eyler. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.İlk istiharedeki kırılan tabak,öncesindeki ziyafet sofraları ne anlatıyor sizce?Yorumunuz,verdiğiniz fikir için Allah razı olsun.

SeRKaN

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
istihare yorum

Selam aleyküm, 11 aylık bir birlikteliğim var ve 10 gün önce evli olduğunu öğrendim ama ikimizde bir birimizi çok seviyorduk, gerçi yinede ben seviyorum 10 gündür kendisinden haber alamıyorum telefonunu almışlar babası bizden haberi var. Bu yüzden bir sürü bayan arkadaş devreye koydum babası kimseyle görüştürmüyor, şuna eminim beni çok seviyor çünkü 11 ay dolu dolu yaşadık bir arkadaş tavsiyesiyle. Bügün 4.gündür istihare ye yatacağım ilk gün önce siyah ve kırmızı gördüm aynı rüyada beyaz da gördüm sonradan ve iki gündür renk görmüyorum anlamı nedir.
3 gündür de rüyada görüyorum kız arkadaşımı, ilk gün el ele tutmuşuz kaçıyorduk sanki birileri bizi kovalıyordu ama kimse yoktu 2.gün ise gördüğüm rüya da ise sevgilim bana aşkım diyordu birşeyler anlatıyordu. Sabah uyandım sadece aşkım dediğini hatırlıyorum 3.gün ise onunla kayıkla denizden kaçıyorduk ama bu sefer peşimizden geliyordular ben bir ara sahilde ve yanıma gelen sanırım eşiydi cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim!!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam evli olduğunu öğrendiniz demek ki..
Size ait olmiyan Sevgi ve Sevgiliden uzak durun!!Şimdi kendinize bir sorun; Eşine yalan söyleyen, kandiran,aldatan bir insan yarın sizi de başka biriyle aldattır...

Mademki Sizi çok seviyor olsa idi evliliğini bitirmez miydi?
- Sizi ne kadar çok sevdiğini söylese de, eşiyle ilişkisini bitirmediği sürece sözlerinin bir değeri olmadığını artık kabul etmelisiniz..

İstihare, herhangi bir şey yapmak isteyen kimse, yapılmasının iyi olup olmayacağını hissetmek maksadıyla iki rekat namaz rekat namaz kılmak,
iyi ve hayrın görünmesi için Allah`a yalvarıp dua etmektir.
şimdi O kadın sizin ablanız, anneniz veya karınız olsa idi Sizin ekmeğinizi yese idi,soyadinizi taşiza,sizi temsil ederken başka bir erkek ile kırıştırsa ne hissederdiniz..?
başka bir erkeğin karınız ile Sizi aldatmasi Hayırlımıdır ..?
Kendinize gelin kendinize..ne ekersen onu biçersin, etme bulma dünyası "çalma başkasının kapısını, senin de çalarlar kapını"Men dakka, dukka!..
senin olmasada bir gün gelir evladin kizin olur ve evli iken kocasini aldatir...

Rüyada beyaz veya yeşil görmesi o işde hayır olduğu,
siyah veya kırmızı görmesi ise hayır olmadığı anlamına gelir..

Yardımcı olması için genel anlamda kısa bir renk haritasi cizdim sizin icin buyrun bakalim..

Rüyada görülen Renkler;
Kırmızı: Savaş tartışma ihtiras şiddet ,nefis,eylem..
Mavi: Bolluk mutluluk sağlık
Yeşil: Yaratıcılık sanatçı ruhu bilgelik neşe ruhani liderlik
Siyah: Kasvet ölüm mutsuzluk kötülük
Beyaz: Aydınlık boşluk pasiflik iyilik
Mor: Fedakarlık dostluk
Gri: Endişe korku iç sıkıntısı anlamına gelir.

"siyah ve kırmızı gördüm aynı rüyada beyaz da gördüm "burdaki beyaz dikkat edin birisine Kefen olmasin Kissadan hisse

SeRKaN

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selam Aleyküm
Bakın rüyamda ilk gün sevgilimle el ele tutmuş kaçıyorduk ve çok endişeliydik sanki peşimizde birileri vardı ama kimse yoktu.
2.Gün ise sevgilim aşkım dedi ve birşeyler anlatıyordu ve çok endişeliydi ama söylediği hiç birşeyi anımsamıyorum sadece aşkım demesini hatırlıyorum.
3.Gün ise onunla beraber kayıkla kaçıyorduk çok duru temiz bir denizdi ama bir an sahilde kendimi görüyorum ve bir kişi yanıma geliyor bilmiyorum eşi de olabilir bunu yorumlarsanız sevinirim!!!

Selam Aleyküm öncelikle burda iyi birşey yapdığımı idda etmedim ve hoş birşeyde değil bunuda biliyorum 11 aydır birlikteyiz ve 10 gün önce öğrendim ve siz beni neyle suçluyorsunuz .
Burda bilerek yapdığım birşey yok. Eleştirmenizi değil sadece ne anlam taşıyor onu sizlerde ögrenmek istedim ama cevep vermediniz sadece eleştiri yapmışınız. Rüyamın anlamı nedir bunu sizden yorum yapmanızı bekliyordum yinede teşekkür ederim (Allah) razı olsun!!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Ben Sizi suçlamiyorum,yargılamıyorum! da !
Only ALLAH can judge people!!insanlari sadece Allah cc. yargılayabilir...ben sadece doğruyu Hakkı söyledim...
Söylemek zorunda idim yoksa Vicdanım Rahat edemez di..
Dostum benim Fetvam, mürşidim, yol göstericim, kılavuzum Vicdanım dır..
Vicdanı Rahatsız Eden Herhangi Bir Şey inanin;ilahi kanuna Aykırıdır...

"Burda bilerek yapdığım birşey yok "
İdama götürülen Sokrates'e karısı: "Haksız yere idam ediliyorsun." Sokrates: "Ne
yani, haklı yere idam edilseydim daha mı iyiydi?

Yani Sizde bilerek yapsa idiniz mi..?
Peki gerçeği öğrendikten sonra ne yaptınız ? mesela...
Çok sevdiğim bir söz var: “Herkesin başına bir polis dikemeyiz...ama vicdanini ekebiliriz.."
Olay insanın kendinde bitiyor bence. çalma başkasının kapısını, senin de çalarlar kapını "men dakka dukka"
Neye inanırsanız inanın; "İlahi adalet" diye bir şey var ve er geç yerini buluyor...

Rüyada siyah veya kırmızı görmesi;
hayır olmadığı anlamına gelir..

Yardımcı olması için genel anlamda kısa bir renk haritasi cizdim sizin icin buyrun bakalim..

Rüyada görülen Renkler;
Kırmızı: Savaş tartışma ihtiras şiddet ,nefis,eylem..
Mavi: Bolluk mutluluk sağlık
Yeşil: Yaratıcılık sanatçı ruhu bilgelik neşe ruhani liderlik
Siyah: Kasvet ölüm mutsuzluk kötülük
Beyaz: Aydınlık boşluk pasiflik iyilik
Mor: Fedakarlık dostluk
Gri: Endişe korku iç sıkıntısı anlamına gelir.

"siyah ve kırmızı gördüm aynı rüyada beyaz da gördüm "burdaki beyaz dikkat edin birisine Kefen olmasin Kissadan hisse

SeRKaN

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selam aleyküm ilk öğrendiğimde şok oldum gerçi şokum daha geçmedi. çünkü onu çok sevdim şuan hapis hayatı yaşıyor genelde tek şunu söylerdi bu yalan dünyamda tek gerçeğimsin ve Allah ayırmadığı sürece kullarına izin vermiyeceğiz derdi ve şimdide bu haldeyiz 10 gündür haber alamıyorum ne edeceğimi bilmiyorum!!

meryemburcu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
istihare rüyasi

Hayırlı günler, dün gece istihare namazi kıldım ve yattim, niyetime de ayrildigim eski sevgilimi aldım hayırlı mi değil mi diye. Rüyamda bizim evde annem, babam, kardeslerim hep var o da var evde benim sözlüm falan olmuş oluyor galiba, ailem biliyor sonra bana telefon geliyor, biz sana görücü geleceğiz diye çok iyi bir aile ve çok varlıklı olmuş oluyor. Ben seviniyorum ve ailem de o tarafı istiyor sonra uyandim her şerde bir hayır var diyerek kendimi teselli ediyorum, fakat sabırsız insanim bunun için namaz kıldım yattim rüyamin manası nedir yorumlarsaniz çok sevinirim, teşekkür ederim hayırlı günler..

Yönetim/Edit;İyi günler,değerli üyelerimiz, rüya yorumu isteyenlerin forumda paylaşım yapması zorunludur. Yani yorumlar, forumda aktif olan, katılım yapan üyelere yapılıyor.
https://www.islamiforumlar.net/ruya...yorumu-isteyenler-icin-cok-onemli-duyuru.html

Can. 60

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
istihare rüyası yorumları

Selamun aleyküm, sevdiğim kızin ailesi beni istemiyor ve abisi tarafından çeşitli tehditler aldım ayrilicaksiniz diye. Niyetimizin ciddi olduğunu söyledik, isterseniz gelip isteyelim dedik buna rağmen tehditler oldu ayrilin diye. Bende dün gece istihareye yattım. Rüyamda duvar karşısında duruyorum duvarın kenarları siyah ama içi beyaz, yine içinde de siyah çizgiler mevcuttu bende tam anlayamadım siyah hayırsız beyaz hayırlı diye biliyorum ama tam bir bilgim olmadığı için size sormak istedim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz hayr olsun.
Rüyada Duvar Görmek ;
Sağlam duvar kişinin din ve dünya güzelliğine.

"duvarın kenarları siyah ama içi beyaz yine içinde de siyah çizgiler mevcuttu"
hayattinizda ki Belirsizlik Sıkıntısı çektiğinize yorumlanir..

Deli dolu çağlar ne yazık bilinçli olmayınca heba olup geçiyor, hayat bu, gençlik hevesine kapılıp uçup giden. Ah be güzel kardeşim öncelikle okulunu bitirsen, azimle istekle çalışıp.bir iş sahibi olsaniz İnanki gönlünde olan zamanla gelecektir hayatına.
Bizim öncelikli görevimiz, kendimize ve kendi gelişimimize odaklanmaktır. Kendimizden başka hiç kimse bizi ileriye götüremez.
Biz sadece, kendi hayatımızdan ve gelişimimizden sorumluyuz....

hayırlı mi hayırsız mi bunu biz bilemeyiz ancak Allah cc. bilir..

Can. 60

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Sorum cevaplanmis allah razı olsun benim edebilicegim bir dua varmı ailesinin bana karşı kötü tavır yapmamalari hoşgorulu olmaları icin dua varmı.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Sorum cevaplanmis allah razı olsun benim edebilicegim bir dua varmı ailesinin bana karşı kötü tavır yapmamalari hoşgorulu olmaları icin dua varmı.
Engüzel dua samimiyetle kendi ettiğin duadır. Öyle her iş için özel bir dua olmaz. Açarsın ellerini ne sıkıntın, ne isteğin varsa Allah c.c den istersin. Hakkında hayırlı olanı talep edersin.

Üst Alt