• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

İstihare yorumu

Metnar1987

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Gelecek için İstihare Rüyası

Selamun aleyküm...

30.03.2014 tarihinde ALLAH c.c. ‘dan yakın zamanda geleceğimle ilgili haber almak için mülk suresi 14. Ayeti okuyup yattım…

Rüyamda köyümdeki bostandan yokuş aşağıya doğru iniyorum sol tarafımda birkaç tane lise öğrencisi olan kızlar var ben onlara bakıp günaha girmemek için koşar adımlarla 4-5 metre önlerine geçiyorum onlar bu arada gülüşüyorlar. Biraz daha indikten sonra bir armut ağacı var dallarında hiç yaprak yok ama her dalında 1-2 tane orta büyüklükte(küçük) armutlar var ben bir tane koparıp yiyorum, geriye dönüp yukarıya doğru bakıyorum. Sonra bir anda kendimi dere kenarında buluyorum suda bir tane çok büyük 5-10 tanede büyük balık var ve su çok berrak ben büyük balığı yakalamak için bir tane iri taş atıyorum balıklar kaçarken bir anda iri iri bembeyaz kaz’ a dönüşüyorlar, ben bir tanesini yakalıyorum sonra ona acıyıp diğer kazların yanına doğru yüzüp gitmesi için suya bırakıyorum ve üzerine su serpiştirerek onu kovalıyorum. Sonra ilk taş attığım yerde suyun kenarında ve içinde diğer kazların arasında kalarak ezilmiş bir tane kaz görüyorum onu sudan çıkarıyorum sanki mavi kaplı bir kitap yutmuş karnında belli oluyor, ben demek ki ezilmemiş kitabı yuttuğu için ölmüş diyorum ve üzülüyorum…

Rüyalarımızı hiçbir menfaat beklemeden yorumladığınız için ALLAH razı olsun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum Selam Gelecek için İstihare Rüyası yapildiğini ben bilmiyorum..ve bilmiyordum
“gayb”i Allah’tan başkası bilemez...

Bir garip yolcuyum hayat yolunda ..Çok İmtihanlar Var ..
Gördüğün rüya, geçmişte yaptığın bir hatadan dolayı kaybettiğin bazı imkanlara yeniden kavuşmak için büyük bir çaba sarf ettiğini gösterirken,
emeğinin karşılığını kısa zamanda alabilmek için günün şartlarına uygun ,gecmisinizden ders alip hayata geçirmeniz gerektiğini ifade etmektedir.
Bunu yapmadığın takdirde yine yolunu bulamayacağını simgelemektedir...

Kendini koybolmuş gören kişi kendisini olayların akışına kaptırmış demektir. Bu boşluktan kurtulması gerektiğini bildirir.
bocalamak ve bir arayis semboludur..Duygu boşlugu yasadiginiza da delaletir..
Sonsuz aleme giden okyanusta millet olarak pusulamızı kaybettik. Elimizdeki cevherleri aldılar. İnci boncuk vererek aldattılar.
O yuzden her birimiz kaybolmus vaziyetteyiz sanki...

Allah cc.her şahsa ancak gücü yettiği kadar sorumluluk yükler.
Güneşe çevirebileceği kadar gezegen ağaca kaldırabileceği kadar dal insana taşıyabileceği sayıda el takmış..
bizler ise kendi kendimize gereksiz yük stress sorun ve SIKINTILAR katarak kendi hayatlarimiz altinda boguluyor ve KAYBOLUYORUZ ..
Geçmişten ibret alın da hayra çalışın. Sabredin, yoksa pişman
olursunuz...kissadan hisse..Selametle..

prenses

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
istihare rüyası yorumu

Merhaba ben dün gece istihareye yattım. Rüyalarım kesik kesikti. istihare rüyasında ilk önce bir ormanda yeşillikler arasındaydım, sonra annemin bir inekten süt sağdığını gördüm. Süt o kadar fazlaydı ki kovadan taşıyordu. Hemen ardından ise kırmızı bir boyanın yere bir miktar döküldüğünü gördüm çok merak ediyorum bu iş benim için hayırlı mı yoksa değil mi şimdiden çok teşekkür ederim.

YÖNETİM/UYARI: Öncelikle kuralları okumanız gerekir!

C

caglara

Kayıtsız
Misafir
istihare

İstihareye 3 kez yattım.İlk olarak ilgili kişi için uyuduğumda rüyamda ekmek gördüm sevindim. 2. istihareye yatışımda rüyamda aniden yağan yıldız gibi karlar gördüm ve ben arabanın içindeyim..Ama nisan ayındayız kış ayı değil :( bunun yanında parçalanmış siyah bot da gördüm... bugün ise kafam karıştığı için aynı kişi için tekrar istihareye yattım. Bu sefer yine yolu karla gördüm ama yarısı su olmuş...ben nasıl karşıya geçeceğimi düşünüyorum. ve yine siyah bot gördüm benim ayağımda değildi ama bir arkadaş giymişti, ve önü açıktı. Bu rüyalar hayır mı şer mi??? çok teşekkürler

ilknurksr

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
istihare yorumu

selamun aleykum. ben istihare yaptım beğendiğim kişi için balık gördüm. kuzenimede yaptırdım sarıyla yeşili birlikte görmüş. yorumlarsanız sevinirim. Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Ama başkası adına istihareye yatılması diye bir uygulama Peygamberimizin zamanında ve sahabe döneminde yoktu.
Daha sonra bazı tasavvuf ehli arasında yaygınlaşmıştır. Bunun yerine en isabetli olanı kişinin kendisinin bu sünneti yapması ve Allah’tan bizzat kendisinin dilekte bulunmasıdır..
Cunku icinde bulunduğu ruh halini, ve bilincaltini anca O kendisi bilir ve hissedebilir..

Rüyada balık görmek;
Burada balık cinsine, şekline canli mi nerde ne halde olmasina göre de yorumu da farklidir...
balıklar bilinçaltı anlayışların gelişimi,akıl,idrak ve anlayışinizi ,his ve duygularinizi,genişletmeniz gerektiğinede yorumlanir..

Rüyada balık görmek;
en çok kısmetlerin habercisidir. Size gelecek kısmetler, mal ve mülkler balık sembolüyle rüyanızda size görünürler.
Balık görülen rüyalar en hayırlı rüyalar arasında yer almaktadır.genellikle kısmet, servet, bolluk, helal kazanç, sağlık, mutluluk, yenileşme, iyileşmeyi hayırla yorumlanmaktadır..

farklı yorumlar duysakta son noktayı yine kendimizin koyacağıdır. Çünkü rüya doğru yorumlanana kadar iç sesimiz bize huzur vermez.
iç sesiniz duyduğunuz yorumların hangisinde sustuysa, bilin ki doğru yorumlattınız rüyanızı..
Hayırlı rüyalar ve doğru yorumlarla, doğruluktan ayrılmayın dileklerimle... hakkınızda her şeyin hayırlısı olsun.

acilangul1

İ

İlaydasu

Kayıtsız
Misafir
Merhabalar, benim erkek arkadasım askerde geldiğinde evlenmeyi düşünüyoruz.Teyzem benim için istihareye yattı ve altında siyah bir pantolon gördü.Teyzem arkdaşıyla beraber bir köprüden geçmek istiyolar arkadaşı geçelim diyor ve teyzem geçmeyelim su bize patlıyacak gibi diyor. Yorumlarsanız çok sevinirim hayırlı günler.

cerenn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
istihare rüyası yorumu

İyi Günler
Sözlümden yeni ayrıldım.Dün gece istiareye yattım ama çok karışık rüyalar gördüm.Öncelıkle her yer kahverengıydı bı bahcedeydım bahcede kahverengı bı kac yesıl yaprak gordum.Sonra bır erkek cocuk gordum ona vurdum benı kızdırdıgı ıcın.Sonra bi arkadasımın dugunune gıdıyorum mavı bır havuz var evın kapıları pembe cok guzeldı.Sonra uzaktan akrabam bana uzerınde mınık kanlı mendıl verıyor.En son eski sözlümün annemle telefonla konustugunu gordum ve aglamaya basladım.
Ben anlayamadım bu ne demektır neye yormalıyım?
İyi gunler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İyi Günler hakkınızda hayırlısı Rüyaniz Hayr olsun
Rüyalarımızda yaşadıklarımızla gerçek hayatta yaşadıklarımız aynı mantıkla oluşur.
Rüyalarımız nasıl zihnimizde yaşanıyor ise gerçek hayatımız da zihnimizde yaşanır
rüyaniz cok Karışık ve boyle net olmayan Karışık rüyalar görmenizin çeşitli nedenleri vardir..
mesela şu an ki Ruh haliniz,kırgınlık, kızgınlık ;İç İçe

"bır erkek cocuk gordum ona vurdum benı kızdırdıgı ıcın."
problem problem değil asil problem bizim probleme karşi gösterdiğimiz haal tepki ve davranışımiz...
sorun olduğunda insan gibi hassas, duygusal bir iletişim kuramamak..
Kendinize gelin..Kendinizi değiştirmedikçe içinde bulunduğunuz durum da değişmiyecek olmasina yorumlanir...

Hayat, bir yol mutlaka açar, kendinde bir yol bulmak isteyene. Mukadderat çerçevesinde, bir yolda yürüyenlerle yürümeyenler arasındaki tek fark,
bunu Allah'tan yürekli ve samimice isteyip istememeleriyle ilgilidir sadece. Vermeyecek olsaydı, istememizi istermiydi Allah sence..?
Rabbim umduklarımıza nail, korktuklarımıza emin eylesin.. amin...

eslim

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İstihare Yorumu

Selamün Aleyküm.Ben bir kısmetimin hayırlı olup olmadığını öğrenebilmek için 3 gündür istihareye yatıyorum.İlk gün bir sürü rüya gördüm ama hatırlayabildiğim bir lavabo ve onun tıkanmasına sebep olan bir pislikti ve ardından renk renk başörtüler gördüm pembe renk bir başörtünün bana daha çok yakıştığı çevremdekiler tarafından ifade ediliyordu ve ben onu tercih ettim.2. gecede rüya gördüm ama hatırlayamadım.3.gece hemşirelerin mezuniyet töreni vardı ve bir sürü beyaz kıyafetli insanlar dizilmişlerdi.Ama kıyafetlerinin bir yerinde siyah ayrıntılar vardı ne kadar fazlaydı ya da neresindeydi hatırlayamıyorum.Ve ben başkasıyla evliydim görüntü olarak bana uymayan biriyle(küpeli erkek) ama çok iyi biri olduğunu ve bana değer verdiğini hissediyordum.Gördüğüm rüyadan sonra hislerim uzak durmam manevi noktada derinleşmem gerektiği yönünde oldu.Ama bu hisler olmasına kesin karşıyım ya da olmasını istemiyorum değil.Kafam çok karıştı yorumlarsanız çok sevinirim.Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Kafaniz,Yüreğiniz çok karışık..
Güzel rüya müjdedir,Salih rüya rahmani, karışık rüya şeytanidir...
"hislerim uzak durmam manevi noktada derinleşmem gerektiği yönünde oldu."
Amenna ve sadakna Aynen...

hayattinizda sorunlar var, çıkmaza girmiş,gibi hissediyorsunuz kendinizi,Hayat yolunun tıkanmasına sebep olan olay ya da ne ise Onu arıtmak.temizlemek
bir çözüme kavuşturmaya çalışmalisınız.bunu yapmazsaniz;
rüya sahibine zahmet verecek ve eziyet çekmesine neden olacak maddi.,manevi, ruhsal bir sağlık sorununun yaşanacağı anlamına da gelir.

En baştaki tercihleriniz, ömrünüzün geri kalanını şekillendiriyor..herkesin imtihani farkli unutmayin bunu...
Önce düşün,sonra tAŞın...

Zor bir kararın eşiğinde olmaniza içinizde,ki korku ya da kararsızlıği yenmek sadece Hakkınızda hayırlısını dileyin ..

bugünlerde canım çok sıkkın...hayatı, olayları ve insanları sorguluyorum ve geçen zamana dönüp bakıyorum. kaybedilenler kazanılanlardan daha çok...
bu yüzden yeni bir sorgulama yapıyorum...Ben nerde hata yapiyorum...
yeni bir hayata adım atmak için...hayatı yeni baştan var etmek ve kurmak için...nerde hata yaptigimi anlamaya calisiyorum...
canım çok sıkkın, benimde kalbim kırık, dokunulsa buz parçası gibi un ufak olacak...herkesin bir derdi var şu dünyada, dertlere bir de biz dert eklemeyelim,
eklediklerimiz varsa geri alınmasına vesile olalım ve yükleri azaltalım...ki Rabbim bizimde ruhumuzdaki yükleri azaltsın ins.

her ama her şeyi yeniden bir sorgulamak gerekiyor galiba...yaptıklarını,yaptıklarımı yapılanları, hayatın nasıl işlediğini, olguların mahiyetini,
olguların nasıl susistimal edildiğini ve hangi amaçla kullanıldığını, yapmadıklarından ne fayda gördüğünü, yaptıklarından ne sonuç elde ettiğini ,kararlarini sorgulamak gerekiyor galiba...Kissadan Hisse selametle..

nese1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
istihare rüyası yorumu

İyi günler ben bir kaç ay önce evlilik üzerine biriyle görüşmem oldu.bu ikimizin arasında olumluya gidiyordu, ablam istihareye yattı benim için ve yeşil salatalıklar topluyordum. Bir kaç gün sonrada annem sabah namazından sonra istihareye yattı ve benim samanlıklarla uğraştıgımı karşımda da siyah bir öküz durduğunu söyledi. Bunuların üzerine bende istihareye yattim ve evin etrafı karanlık, evin önünde otobüs onun içinden inen bir sürü insan vardı. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İyi günler ablanizin, annenizin rüyalari kendilerine aittir..istihareyi kendiniz kilacaksiniz başkasının istiharesi kaale alinmaz..
Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada karanlık görmek;
Gam ve kedere, kasvette ,sıkıntıya ,darlanmaya delalettir..
Rüyada görulen karanlık pek HAYIRLI değildir. ama yinede Rüyalar ile amel edilmez..Rabbim hakkinizda HAYIRLI olani vermesi icin cokca Dua edin..
ve hic bir ciddi konuda acele etmeyin..
Zaman öyle bir nimettir ki ;zaman en iyi hâkim, hüküm ve hekim dir...
KADERİNİZ ve YOLUNUZ AÇIK OLSUN, HAYAT ACELE ETMEYE GELMEZ..selametle...

öznur05

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İstihare rüyası yorumu

Selamünaleyküm Ben 2 gündür istihareye yatıyorum, ilk gün hoşlandığım çocuğun çok yakın arkadaşı ile konuştum, ona merak ettiklerimi sordum. Benden sonra biriyle çıktığını ama bunu unutmak için yaptığını söyledi. Peki şu anda ne hissediyor dedim, güldü ama dalga geçer gibi değildi, samimi bir gülüştü. Kalktığımda o sorunun cevabı sanki içimdeydi hala sevdiğine yönelik ama belkide o huzurla yattığım için öyle oldu anlayamadım. Ayrıca o rüyada deprem oldu ama yer yerinden oynayan bir deprem değil. Daha sonra dışarda ders dinledik kimse ölmedi, evler yıkılmadı ama deprem oldu. Bende o çocukla o sırada konuştum galiba depremde yada ondan sonra 2. günse sınıftaydık çok tuhaf bir rüya ama yinede olduğu gibi anlatıyım, ben hiç bir şekilde yorumlayamadım. Amazonlara gezi vardı siyahiler sınıfımıza gelmişti bana, tabiki diğer arkadaşlarımada, bazılarına mavi bazılarına sarı şeker verdiler. Önce sarı şeker verdiler sanırım daha sonra mavi ve sarı şekeri birlikte verdiler. Sonra şekerler bozuk gibi bir şey duydum, hiç yemedim, onları birine verdim yada attım, o sırada kapıdan çıkıyordum o kadar güzel bir erkek çocuğu gördüm ki kapıda üzerinde mavi yada yeşil kareli gömlek vardı, sevdim onu öptüm, çok güzeldi bembeyaz tenli bir çocuk 5-6 yaşlarındaydı tam hatırlamıyorum ama galiba o sarı şekeri yedim yememişte olabilirim hatırlayamadım. hmmnn

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Kafaniz,Yüreğiniz çok karışık.. hayatınızdaki belirsizlikler, ,gel-gitler..
Güzel rüya müjdedir,Salih rüya rahmani, karışık rüya şeytanidir
Kötü, karışık rüyaları kimseye anlatmamalı! Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki: (Kötü rüya gören kimseye söylemesin, şeytandan da Allahü teâlâya sığınsın.) [Müslim]

ibadetleri yaşadığınız olaylari sadece aklınız ile çözmeye çalışırsaniz işin içinden bir türlü çıkamazsınız.
kafani karıştıran insan, site ,ortam ve yazilardan uzak durun...

öznur05

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Kafaniz,Yüreğiniz çok karışık.. hayatınızdaki belirsizlikler, ,gel-gitler..
Kötü, karışık rüyaları kimseye anlatmamalı! Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki: (Kötü rüya gören kimseye söylemesin, şeytandan da Allahü teâlâya sığınsın.) [Müslim]

ibadetleri yaşadığınız olaylari sadece aklınız ile çözmeye çalışırsaniz işin içinden bir türlü çıkamazsınız.
kafani karıştıran insan, sitte ,ortam ve yazilardan uzak durun...

Çok teşekkür ederim yorumladığınız için ancak ben anlamadım bu rüya hayır mı şer mi istihareye bir kişi için yatmıştım bir erkek hayırlı olup olmadığını anlamak için ondan uzak mı durmalıyım çok özür diliyorum tekrar ancak hiç bir şey anlamadım

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba öznur05 kardeşim Bu erkek hayırlı olup olmadığını ancak Rabbim bilir biz bilemeyiz..zaten hayırlı desek onun ile bu gün evlenebilecekmisiniz..?
Herşeyin bir vakti vardır Zamansız ,Gereksiz,Ortada fol yok yumurta yok siz istihare yapiyorsunuz..
Gönülsüz ve olmamiş ,zamansiz yenen aş ya karın ağrıtır yada baş,stress ve zaman kaybıdır.

uzak mı durmalıyım ? O insanin hayattiniza Faydası mı çok, zararı mı?
Unutmayin şeker tatlıdır !amaa sağlığa zararlıdir..
gördüğünüz rüya reel hayattaki ruh halinizin bir yansıması olup, zihninizdeki belirsizlik, karışık belirtileri...
Siz ilk önce bir kendinizi bulun da sonrasi Allah kerim...

acilangul1

sehervakti93

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İstihare rüyası

Selamün Aleyküm Gönül Sızım..Herşeyden önce hayırlı sabahlar.Günümüz maddi manevi bereketle dolsun. Ben 20 yaşında bir kızım ve aklımda biri vardı.Aslında pek de tanımadığım aynı sınıfta olduğumuz biri. Onun için istihare namazına yattım kendimce.Çok karmaşık şeyler gördüm.Önce bir kız arkadaşım kabin gibi bir yerde üstünde şık siyah bir elbise giymiş.Fotoğraflar çekinmiş.Bende resimlere bakıp daha güzel çekinseydin ya falan diyorum.Sonra kız kardeşimi görüyorum.Üstünde aynı siyah elbiseden.Elbisenin yakası biraz açık.Kolyesi var.Tek taştan ibaret bir kolye.Kardeşim elbiseyi yukarı çekip kapatmaya çalışıyor.Bende açıp kolyeyi göstersene diyorum.Elbise v yaka bir yandan. Sonra bakıyorumki kardeşimin göğsü biraz kıllıymış.Sonra kendimle ilgili birşeyler gördüm.Benim 2 çocuğum varmış.Üçüncüsü olcakmış ama sanırım 3.sü ikizmiş.İkizler zor olur ama osun diyorum.Çocukları görüp görmediğimi hatırlamıyorum.Bir yerden bir yere gidiyorum otobüsle.Durakta iniyorum.Liseden bir kız arkadaşım durakta.Normalde kapalı bir bayan ama onuda durakta açık ve aynı siyah elbiseyle görüyorum.Kardeşimin duraktaki ve kabindeki arkadaşlarımın isimleri aynı. ''Kübra''.Durakti arkadaşım kumral,kardeşim beyaz tenli kahverengi saçlı,kabindeki arkadaşım beyaz tenli çok değil ama sarıya yakın saçlı.Rüya o kadar karışık geldiki bana.İşin içinden çıkamadım...Yardım ederseniz sevinirim...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Size de hayırlı sabahlar,Gününüz maddi manevi bereketle ,sevgi, huzur ile dolsun Rüyaniz Hayr olsun
Kafaniz,Yüreğiniz çok karışık.. hayatınızdaki belirsizlikler, ,gel-gitler.. zamansız düşünceler,zamansız endişeler,olumsuz düşünceler,olumsuz düşünceleri getiririr..

Ruhen,aklen Hazır Olduğunuzda tekrar istihare yaparsiniz selametle..

Seher vakti kalkmaz mısın ,Nur çıranı yakmaz mısın?
Sen ALLAH'tan korkmaz mısın? ALLAH de kalbim ALLAH...
Seher vakti uyku haram.. İnan kardeş dünya yalan..
Malın, mülkün burda kalır..ALLAH de kalbim ALLAH Azze ve Celle Celal..

sehervakti93

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun inşallah.Söylediğinizi dikkate alacağım.En azından kafamdaki düşünceler daha bir oturduktan sonra tekrar deneyeceğim.

Üst Alt